21

Анонимен

преди 2 години

До shit.bgСега кажи до коя година левовете са сребърни. И колко е бил номиналът преди войните та Фердинанд и по време на режима на Борис.

20

Анонимен

преди 2 години

Да не рИвът. Имат достъп до меда - единния пазар на ЕС, ще усещат и жилото - препоръките на ЕК за либерални пазарни цени на енергията! Като не им харесва в ЕС - да гласуват за излизане, ама май ги мързи и "печалбите" им са от субсидиите.

19

72949

преди 2 години

едно не мога да разбера,цената на газта за бита се сменя всеки месец, а на тока само с решение на КЕВР. За мен това си е дискриминация от всякъде.Как за едните ще се сменя цена на 6 месеца, а за другите да не знаят дали утре ще е различно.Да е навлизам в темата и за разпределение на п.г.,снабдяване с п.г и доставка на п.г. Аман от такси

18

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът вдигна цените и печалбите, но сега реве държавата да му помага....Нали искахте свободно ценообразуване? Нали искахте по- малко държава в енергетиката? Какво искате от държавата???

17

Зозо

преди 2 години

На ви промяна... Юмрука горе..оп, оп..дай, дай..върти... Яжте на Рундю ушите ся!!!

16

Какво...

преди 2 години

...значи тук бизнес? Специално за БГ говоря? Някакво организация да има, която да ги представлява има ли, която да осигурява само работодатели, отговарящи на всички световни общоприетата норми за морал, корупция, чисто съдебно минало, добри практики, шампиони от независими оценки на бивши служители, нещо? Накратко на всеки му е ясно какво представлява БГ работодателя, ама никой не желае да го каже на глас... Това е и проблемът в БГ. И защо Премиерът да им прави отстъпки - това не разбирам?!

15

Анонимен

преди 2 години

Киро още се чуди. Като се начуди ще Ви звънне. Може и някой язовир да спадне да се срещнете на дъното за по-голям драматизъм.

14

Анонимен

преди 2 години

У нас бизнес няма. Те не са предприемачи, нито мениджъри, а сиви спекуланти. Политици и крадливи фирмаджии са заедно и си действат взаимно изгодно помежду си в ущърб на народа. Нарочно точно те ни държат в мизерия с ниски доходи и хиперинфлация постоянно.

13

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът да се научи да плаща заплати, а не да експлоатира хората.

12

хм

преди 2 години

Нали искаха пазарна икономика? Малко нагло е бизнеса да иска само печалбите в хубавите времена, а да прехвърля загубите на държавата в лошите. Загубите ги плащаме всички ние, данъкоплатците чрез нашите данъци и кредитите, които дръжавата тегли за да хрантути бизнеса. Който не издържа, фалит. Ще купуваме евтини стоки от чужбина. И много се спекулира с тази цена на тока. Цената за дадена дата скочи на 800 лв. ама от 17 до 18 часа и вече това е цената, а не 300 лева, колкото е два часа по-ррано.

11

Конкретно

преди 2 години

А всички обикновени хора, които изнасят на гърба си инфлацията и обирите от бизнеса и държавата?????

10

хм

преди 2 години

Ама и бизнесът е много нагъл. Първо, че отдавна са калкулирали всяка стотинка от поскъпването на тока в крайните цени за потребителите и гледат на енергийните помощи като на бонуси от държавата и второ, има една култова реплика от филма "Гепи" на Гай Ричи, в която гадняра казва: "все ми е тая, дали на помияра му харесва кокала, който съм му подхвърлил на улицата". Т.е. Който чака подаяния, няма право да мрънка и да се оплаква, че и да има претенции, че му е малко. Който не издържа, затваря.

9

Ко? Не!

преди 2 години

До !!: А за стартъпите какво мислиш? Или там е друга бирата - що да не фърлиме едни кинти ей така да видим дали ще стане. Особено ако са на наши ора?

8

Капиталист

преди 2 години

Ох, кога ще ни дойдат едни яки капиталисти да ни въведат капитализъм да паднат цените и да се дигнат заплатите.

7

Анонимен

преди 2 години

Кой бизнес :) Киро Гела и Алиизбегов ли :)

6

Дамаджана

преди 2 години

Пука му на Петков за проблемите на бизнеса.

5

пияница мистик

преди 2 години

"Промяната" засега е повече от успешна на всеки фронт :))) Тя дойде с цвят червен и със партия столетница в нея, но нищо, булгаропитека е доказал, че може да настъпва за кратко време мотиката повече от 4 пъти и пак да не си взема поука :)))

4

!!!

преди 2 години

"Бизнеса" да се модернизира и да не ползва толкова много електроенергия. Не е логично с данъците който идват най-вече от ДДС да се подпомагат бизнеси, които не плащат никакви данъци, защото били на загуба. Ми като са на загуба - да затварят. Никой няма полза от "губещ" бизнес, че да се занимава да го спасява.

3

Кибика

преди 2 години

Искали среща с Петков... Това да не ви е Борисов - свирне някой под прозореца и веднага в кабинета. Или да ви интервюира от джипката и да разпорежда на Иванов в спешен порядък? За среща с Петков ще чакате тука и ако сте много настоятелни може и да не дочакате...

2

Ай Сиктир

преди 2 години

Май сте позабравили как е при управление на комунистите... Те се снишават и чакат бурята да отмине. Каквото отнесе - отнесе. После гордо се изправят, защото и тая буря са преживели, и продължават. До следващата буря.