20

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално да минават заплатите през банките. Кой е питал народа? Дават ти пари които си изработил а банкерите крадат от тях.

19

Анонимен

преди 2 години

Това безобразие да ти искат пари за да разполагаш със собствените си пари трябва да спре.

18

Анонимен

преди 2 години

Значи депутатите си получават заплатите кеш, а всички останали ни набутаха в банките за да ни дерат. В КАТ трябва да платиш само през банка и въобще всичко е само за да печелят банките, а на останалите извиват ръцете.

17

Анонимен

преди 2 години

Щом ме задължават заплатата да ми минава по банков път,тогава тези пари трябва да са ми освободени от такси. Ако ще да си тегля всеки ден лев по лев цялата заплата. На касиерката затова и се плаща. И да ми се оправдават,че имат разходи за теглене на каса и затова ми взимат по 3 лв такса не ме интересува. И аз имам разходи,за да отида до банкомата да си изтегля парите.

16

Плюете соца...но

преди 2 години

тогава хората си строиха жилища само с една заплата, в условията на спокоен живот. Сега скачате в трапа!

15

Анонимен

преди 2 години

Единственото което се случи реално през последните 31 год. Е подмяната на държавни монополи с частни монополи и олигополи, без никакъв контрол и с картелите споразумения . Хората са обект на жестока експлоатация, това няма нищо общо с демокрацията както и с пазарна икономика, и се намира само в България.

14

ф

преди 2 години

Око да види, ръка да пипне.

13

Тъпанар

преди 2 години

Е каква инфлация ги гони тия? Преди няколко дни споменахте, че печалбата в сектора е над 50%!Освен това на мен като ми направят превод, трябва да изчакам всички почивни дни за да го видя и ползвам. Те като трябва да си вземат таксата - няма ден, няма нощ, няма празници и делници...

12

Hack the world

преди 2 години

Ако продължават в този дух, криптовалутите ще ги убият, все по-кофти услуга на все по-висока цена.Хитрите китайци дори вече пуснаха държавно крипто на цена един цент.

11

пияница мистик

преди 2 години

Точно така, за какво се бориха превратаджиите? Всичко трябва да расте - банкови такси, ток, вода, топлофикация, храна, бензин, газ...Как иначе ще разберем и почувстваме Промяната? Разбира се, заплатите и пенсиите в никакъв начин не трябва да растат, защото гласувалите срещу лошия Борисов обичат да им е гадно :))))))))

10

Анонимен

преди 2 години

най добре е да нямаш никакви отношения с банки !

9

Анонимен

преди 2 години

Много мафии има в бг ...като банкова ,енергийна ,белите престилки ,газова,и много подобни картели ,всички си работят от 30 г.свободно без да са обезпокояващи от всички правителства включително и сегашното ,като им подаряват милиарди на всички тия уж бизнеси които ,тероризират всички тия години народа ,с помощта на всички държавни институции )

8

Иван

преди 2 години

Тенденцията във всички коментари по медиите е да ни обясняват, как всичко,което се случва в банковия сектор е нормално.Е,НЕ Е НОРМАЛНО!Коя компания е увеличила печалбите си с 52,3 процента и е спечелила почти 1,5 МИЛИАРДА само по официални данни(за другите не смея да мисля)във време на такава световна криза.И ако някой ми докаже,че това е нормално,ще ида собственоръчно да се гръмна!ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Ще накарат баба Пена на 87 години да стане дигитална.В тези институции вкараш ли веднъж парите вече си на загуба.Парите са пари когато са в брой

6

БНБ

преди 2 години

Спи и хърка! Тези са толкова заспали, че дори не знаят къде се намират. Таксите за поддържане на сметки трябва да отпаднат за физическите лица, както и таксите за теглене от банкомат. Преводите трябва да станат мигновенни, и без такса. Достатъчно печелят от международни преводи, кредити и т.н. таксички.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако излезем от ЕС може да забраним всички частни банки и да върнем БНБ на българите. Както си беше преди 1989. Нямаше инфлация, влоговете растяха от изплатени лихви и т.н.

4

М дааа

преди 2 години

Повтаряте една и същта статия през 2 дена , тенденция ли е? Да не забравите утре е на ред за новите цени на такситата , а подир това за новите такси на телеоператорите.

3

Анонимен

преди 2 години

Задължиха ни да получаваме заплатите чрез банките, а сега сме длъжни и да плащаме големи такси.

2

Анонимен

преди 2 години

Никакви обсъждания няма по темата с банките по медиите. А как и да има като са тяхна собственост.Кога и къде се е чуло да държиш пари в банка и те да намаляват, а не банката да ти изплаща лихва за това, че оперира с тях. И тази промяна от сравнително скоро време остана извън прожекторите. Отделно са увеличените такси на всички техни услуги.Банките са злото и срещу тях трябва да насочим борбата. Политиците са само техни слуги. Може да се сменят, но господарят им е един

1

Анонимен

преди 2 години

Може би трябва да ги закрият тези банки?