40

Анонимен

преди 2 години

Банките направиха така,че парите на всички да минават през тях,и за всяко едно движение на пари взимат такса.Заплати,сделки,всичко което мине или мръдне,го таксуват и взимат дял от него.Така от всеки човек и бизнес дърпат стойност,дори и да нямаш пари по сметката,месечната такса тече,защото ти обработвали празната сметка.Те са кър лежите на икономиката,понякога се случва да помогнат на някой бизнес с заем,но безрисково и обезпечено

39

Анонимен

преди 2 години

А защо банките забраняват да си качиш тяхна карта в Револют? Това не е ли обраничаване на услуга? Докога КЗК глобява майонезени фирми вместо такситата, които избутаха Юбер и банките, които избутват Револют?

38

Бизнеспарк

преди 2 години

Айде пак този олиго.френ почна да пише за 3000лв че била масовата заплата, огледай се човече, ясно е че си *** или луд на заплата :)

37

банкер

преди 2 години

Ключовият момент е "в офис". Ами не ходете в офиса бе. Превеждай онлайн, по-евтино е. Тегли на банкомат, по-евтино е. Внасяй на банкомат, по-евтино е. Кандидатсвай за кредит онлайн, няма такса. Всичко прави извън банковия офис, направи си пакетна програма с една такса и си върши всичко останало безплатно.

36

Анонимен

преди 2 години

Абе, истината е, че Радев и пионките му яко ви изгъбаркаха на ораганизираните от тях протести, а вие като послушни овчици ходехте да им биете тъпана. Сега Радев още пет години ще взима брутна заплата от 15 000 лв месечно, а вие ще си блеете отново ей така:Бееееее, беееее, беееее!

35

Бойко Борисов

преди 2 години

Яжте промяна!

34

Анонимен

преди 2 години

Българинът има НУЛА финансова култура и е логично да не плаща нищо като нормален човек (демек да НЕ използва пари в брой). Банките се възползват от това. Това, което аз получавам от собствениците на банковите карти, са само дивиденти (петцифрен кешбек годишно, например, защото имам култура). У нас има не малко хора с добра финансова култура, но масовият профил е бачкатор с 3000лв. заплата на ръка, който си мисли, че кредитната карта е кредит, и няма такава. Затова и работи за жълти стотинки.

33

23467

преди 2 години

След като държавата ме задължава да си получавам заплатата в банка и така на светло да си плащам данъците,да ми плаща тегленето и обслужването на сметката на работната заплата.Другото си ф чист обир.

32

БАБА

преди 2 години

Само РЕВОЛЮТ ще смачка банките. Там няма никакви такси.

31

Анонимен

преди 2 години

Банките да го духат!

30

SS

преди 2 години

Постарайте се да бъдете колкото се може по малко зависими. Учеха ни ,че парите трябва да минават през банка заради сивата икономика ! Сега зависими и дране ! Да спрем отоплението на твърдо гориво ,заради -?- Екологията ! Сега ,зависими и пак дране !. Инфлацията расте,умните превръщат парите си в стоки,валута,благородни метали ! Кой умен човек си държи спестяванията в банка ?

29

Анонимен

преди 2 години

защото ни ограбват! Въобще не трябва да има такси когато си теглиш парите, особено от каса. Защо ли?! защото това са мойте пари, и задължително трябва да ми ги дадат без обяснения! Банката изкарва пари от нашите пари като ги дава на заем с доста голяма лихва! Банките в българия тотално ограбват хората!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Отворете сайта на една банка раздел ТАРИФИ И ТАКСИ ише видите .че има поне 100 такси за какво ли не

27

Асан

преди 2 години

Бони и Клайд обират банки :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Щото искат всичко да е виртуално т.е. да нямаш нищо, освен на едно екранче в компютъра и да не можеш дори да си потърсиш правата, защото няма да има банков служител, а ще ти отговори някакъв робот със заучени фрази.

25

Анонимен

преди 2 години

Идва и техния край, цяла екосистема от услуги, вече минава на блокчейн. Довиждане гадни банки.

24

15 000 лв.

преди 2 години

Цените растат, защото е дошла промяната на Радев.Но на него му е през.....

23

Анонимен

преди 2 години

Алчните банкерчета искат да нямат и офиси. Да не плащат на касиерки, сотове и чистачки. По един бизнес център и толкоз. Затуй напират за онлайн банкиране. Скоро ще внасяме пари само от банкомат. Пак по тези причини.

22

Инфлация

преди 2 години

Като внесеш хиляда лева в брой в банката, докато ти ги преброят и вече са станали 990.

21

Анонимен

преди 2 години

До Плюете соца...но Ооооооо, соцът е бил ненагледен, чакаш 15 години за панелна гарсониера, 10 за Жигули и след като след три години спестяване си купиш автоматична пералня и руски цветен телевизор - спокойно си гледаш живота, дорде изплащаш заемите си в следващите 25 години!Хубави времена са били, няма съмнения!