299

Ralica

преди 2 години

Браво на 319 Е, точно това исках и аз да напиша, много добре казано. Никакви преговори и никакво ЕС, додето не признаят, че започват като държава, език и история от 1945г. Дотогава може да вдигаме белите кълки на някое македонско моме.

298

Анонимен

преди 2 години

Само ще си чешем езиците нищо няма да постигнем. Трябва друг подход.Сегашния подход никаква работа не свърши.

297

Алоо, Бучковскиии

преди 2 години

България да не е на Кирил Петков бе мек ере !!!

296

Е !

преди 2 години

До До 278 Никой не иска да сме един народ! Да си кажат, че историята им започва от 1945г. и че езика им е кодифициран тогава и проблеми няма! Но да се чудят на коя история да стъпят и да я помакедончват, няма как да стане!

295

До Югославски комуни

преди 2 години

След югославската империя............искаш да кажеш, нали???

294

Анонимен

преди 2 години

И аз не искам албанци и мафията им за комшии, но никой не ме пита!!!

293

Югославски комунист

преди 2 години

Там в тая държавица са се събрали само най-лошият материял, остатъка, гюбрето след разпадането на османската империя. Не е възможно да има държава с толкова много психично болни.

292

До българин зевзек

преди 2 години

Да...........прав си, ............и ние можем да кажем, че Казахстан е бил окупиран от руснаците!!!Но знаеш, че не е така..................тогава имаше СССР............една империя, която се разпадна, както се разпадна Югославия!!!

291

Анонимен

преди 2 години

Путин е достатъчно умен, той знае истината.......................но той говори така, за да дразни БГ-политици, които поеха антируски курс в политиката!!!

290

българин зевзек

преди 2 години

до Анонимен 317....То и ние не казваме ,че тогава Казахстан е бил окупиран от Москва...

289

Анонимен

преди 2 години

Макарона да си гледа бабичката, жълтите жилетки и арабите и африканците от Африка и Близкия изток..............и да не се намесва в спора м/у България и Македония!!!

288

летец изпитател

преди 2 години

А бе Бучковски...Разговор с Фигурантът на Фигуранта е все едно да разговаряш с "черната кутия" на потъналия български МИГ-29 в Черно море !

287

Анонимен

преди 2 години

Проблемът ви, бюрманци, е, че все си правите едни тънки тарикатски сметки. България НЕ Е на Кирил Петков. Той ще трябва да се съобразява с обществените нагласи, колкото и да го натискат вашите западни приятели (те впрочем не са ви приятели, единствената им сметка е да не сте под руско влияние). Не мислете, че ако не решите истинския проблем - отношението ви към България, той ще изчезне.

286

До българин зевзек

преди 2 години

Но Путин не казва, че тогава Македония е била част от България!!

285

българин зевзек

преди 2 години

ПУТИН КАЗА,ЧЕ ОТ МАКЕДОНСКАТА ЗЕМЯ МУ ДОШЛА АЗБУКАТА!По тая логика: ТО И ПЪРВИЯ КОСМОНАВТ ИЗЛИТА ОТ КАЗАХСТАН...

284

Анонимен

преди 2 години

Зависи кво ще решат в Брюксел . Ако ги натиснат пак ще се наведат ама Франция май не ще . Сам Макрон го каза - По добре африканци отколкото българи. Макетата се правят че не се отнася и за тях :)))

283

Антика

преди 2 години

Е това кое поредно падане на ветото е според севмак? Първо Германия щеше да им помогне - не им помогна. След това новата администрация на САЩ щяла да помогне - не им помогна. След това при Словения ветото падало със сигурност. Нищо подобно, хората казаха, че трябва да си назначат посланик в София. И през всичкото това време горяха наши знамена, били сме татаро-монголи, плащаха на някакъв измислен институт в Словения за да плюят по нас. Не мисля, че и този път ще падне ветото.

282

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 2 години

Да сме братски, да сме братски, колко да сме братски - колкото да ни крадат историята, да я представят за своя.... и да ни обвиняват по света, че не им я отстъпваме безрезервно? Я по-добре да си разделим бащино наследството с Нотариален акт(Договор за добросъседство) и после пак да си братуваме при ясни наследствени права. Няма да правим балкански циркове вътре в EU я!Хората там не са свикнали на ориенталските ни нрави - "Немам документи и доказателства,но знам, че твоето е мое!"

281

пияч на БЕЛИНА

преди 2 години

Държава дето прави вино и ракия от тикви не ми я хвали.

280

До 309

преди 2 години

България си има достатъчно врагове на юг..............Търция и Гърция..........не искаме и македонските *** и албанската мафия да ни тормозят!!!