319

Анонимен

преди 2 години

Марк Рюте: Ветото на България ме дразни, целият ЕС работи със София зад кулисите за решение на спора със Северна Македония.

318

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - в случая ЕС е на страната на Македония и против България.

317

Анонимен

преди 2 години

България не е на Кирил Петков, България е на Вашингтон. Кирил Петков само е назначен за управител на васалната територия и ако си изпълнят задачите заедно с неговия антураж ще бъдат щедро наградени с високо платен служба в ООН или някоя друга световна организация да си клатят краката до края на живота както Соломон Паси и Ники Младенов. Една от задачите поставени от Вашингтон е да пусне Македония в ЕС и да изпълни исканията на Македония към България.

316

Я, па Я

преди 2 години

Така, че не очаквам да се съгласят с исканията ни, никога няма да го направят. Просто защото за престъпленията им няма давност. В момента върхушката в СРМ е като не доубита змия, хапе най лошо. Те са под натиск да влязат в ЕС, но не искат. Както и под натиск да си признаят престъпленията. Нямат полезен ход. Пробваха да свалят нашия натиск със всички средства, но не им се получи. Не бива да ги оставяме, натиск до дъпка и финансиране на българските организации там. Натиск и вето.

315

Ели

преди 2 години

България не е на Кирил Петков.

314

SHEFA

преди 2 години

ЕМИ НАЛИ ИМ ДАДОХМЕ БЪЛГАРСКИ ЛИЧНИ КАРТИ? НЕПОМНИТЕ ЛИ?-В ЕВРОПА СА.

313

до 338

преди 2 години

...задачата поставена от Брюксел на новото българско правителство измежду другите задачи....Ще ти се, но таккава "задача" не съществува

312

Я, па Я

преди 2 години

Проблема не е в Сърбия, нито в титовизма. Просто Сърби и Руснаци се възползват. Проблема е, че в РСМ има създаден елит който е изграден върху лъжи. Лъжи за всичко, от история и политика до литература и география, лъжа за всичко. А ние искаме от тях да си признаят. Те имат академици, професори, генерали и прочее който са получили титлите си чрез подчинение и служба на една лъжа. Някой са убивали братята си в името на тази лъжа. Ако се предадат ще трябва да отговарят, включително за геноцид.

311

Анонимен

преди 2 години

Задачата поставена от Брюксел на новото българско правителство измежду другите задачи, е и да пусне Македония в ЕС и да се съгласи с исканията на Макединия. Ако българското правителство не го направи - пада, ще бъдат уволнени.

310

Анонимен

преди 2 години

Време е ЕС да престане да се прави на ощипана ученичка и да се намеси, като напомни на това племе каква е историческата истина, а именно че преди 1945 година на съществува македонска идентичност и език. И това просто признание от северномакедонската страна е достатъчно за да започнат преговори за ЕС.

309

Анонимен

преди 2 години

И защо им е на македонците да се присъединяват към един разпадащ се съюз на извращеници?

308

ВЕТО

преди 2 години

Северномакедонците отново търсят проблема на грешно място, т.е. извън себе си. И с цялата си наглост прогнозират кога и какво решение ще бъде взето от наша страна.

307

комунистите

преди 2 години

напреде крачат (Радевата чета) , комсомолците след тях вървят (Кирчовата чета) и както винаги са готови да предадът България, щот за тях родината е Москва и по-конкретно - Кремъл

306

ПроСоТо

преди 2 години

да,не е ясно кой и защо е нарекъл Родината ни "България на Кирил Петков"..Но:..-АКО "Новите" се ОГЪНАТ и вдигнат бариерата пред рсм въпреки,че ония дори ИСКАТ "РЕПАРАЦИИ" от нас,ще си подпишат смъртната присъда..С НЯКОИ НЕЩА ЕКСПЕРИМЕНТИ НЕ СЕ ПРАВЯТ !!!!!!!!

305

кът

преди 2 години

нищо юе я вдигне и не само блокадата и цените ще вдигне, и заемите де теглят ще вдигне, въобще ще падне дигане

304

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ СА ЗАМЪРСЕНИ ОТ ЯДЕНЕ НА МУСАКА ЗАТОВА ГЛУПОСТИ ГОВОРЯТ.

303

Катя

преди 2 години

Много философстване, много празни приказки и нищо съществено.А истината е една , кратко и ясно-България я управляват с.б.и.р.щ.и.н. а от Нека- дърти.. ци под ръководството на най- големия н.е к.а.д.ъ.р.н.и.к интригант, лъжец със зелени чорапи.Един самозабравил се негодник.Страшно неприятен тип

302

анонимен

преди 2 години

България не е на Кирил Петков! Ако това недоносче "премиера" се огъне пред вас, българите ще го изнесат от Дондуков! 95% от народа ни, е против РСМ да влезе в ЕС, преди да е изчистила омразата си към нас!

301

Анонимен

преди 2 години

До българин зевзекТова е най-точният отговор на Путин - ще ги заболи повече от нас

300

Анонимен

преди 2 години

2017 г. Американският конгресмен Дейна Рорабакер обяви, че Македония не е държава и трябва да се раздели. Пред албанската медия Vizionplus.al Рорабакер заявява, че създаването на БЮРМ (Бивша югославска република Македония) е провален проект и сега има всички условия тя да бъде поделена между съседите й, включително България и Косово, съобщава македонската MKD.mk.