339

Наско

преди 2 години

Новото правителство вече ни продаде (предаде) .ЧНГ на всички .

338

Я, па Я

преди 2 години

До Лили ИвановБългария си е била България много векове преди 681 г. и никога не си е сменяла името, независимо от това в кой континент или територия се е намирала. За България и българи се говори и пише още от времето на Шумер. По късно от древна Персия и Армения. Български легион е имало при строежа на Адриановия вал в Британия а това е през 3-4 век. Но винаги когато сме изграждали държава то тя се е казвала България.

337

Излишна

преди 2 години

До Я, па Я Ние просто трябва да убедим албанците да си откачат тая гира Македония от шиите. Тогава албанците,т.е близо половината от Македония за 1-2 години ще вземат европейски паспорти от Албания,а дрегата половина от България. При това положение македонската държава става излишна.

336

Анонимен

преди 2 години

Тоз не позна за Лорер външен министър, а защо си мисли, че сега ще познае! Най- добре македонците да признаят английската версия на Уикипедия за общата история- не тяхната, че е измамна, не и нашата, че им идва множко на сърбоманите. Ето компромис! И забрана да подправят оригинални артефакти и надписи! Публикуват задължително оригинала винаги! Просто е.

335

Лили Иванов

преди 2 години

И как държава като РСМ,която уж има червени линии и не отстъпва на милиметър от тях,позволи чужда държава да и смени името ? България от 681 г.не е променяла никога своето име- над 1300 години .

334

Анонимен

преди 2 години

Да кажат тея от РСМ що се натискат за бълг паспорти да се натискат за гръцки ама там никой не ги брои щот са българи

333

Анонимен

преди 2 години

Абе тия да се наричат както искат северни западни скопие македонци но да не ни крадат историята ако искат съременни сърби с промити мозъци да се наричат да си изграждат историята от 90те години насам дотогава тая област е била сръбска гръцка и българска най вече да си покажат историческите документи и тогава да ги приемат там за където се натискат не ще имат полза де точно обратното и това ги прави българи

332

Нищо ново

преди 2 години

Нищо няма да се промени в скоро време. От РСМ все още се надяват, че без да правят нищо за да изпълнят това, което е написано в договора за добросъседство, някой (я САЩ, я Руте, я Макрон) ще ни натисне и ние ще клекнем. Няма да я бъде. През НС няма как да мине, дори и някой от правителството да обещае нещо подобно.

331

ОРЦЕ

преди 2 години

Бучко,ако продължавате да се правите на тарикати,ветото ще се дигне на Свети НИКОГА.

330

Анонимен

преди 2 години

И месичинъта дъ ни барате ей ! Че и тя е земля македонска ! Още от времето на Александър Македонски непобедения !

329

Я, па Я

преди 2 години

А хората от СРМ, влизат в ЕС по единично, без лидерите си, като си получат българските паспорти. И ако нашите гашници са с акъла си, ще облекчат този процес. Не само за българите от Македония но и за тези от Молдова, Украйна и Русия и Гърция.

328

Анонимен

преди 2 години

Мълчите бре ! Татари с татари ! Само сонцето е по старо от Македония. Кога у Китай разкопали гробницата на пръвио император нъл намерия надпис Македония ке я биде !

327

Я, па Я

преди 2 години

Ако нашите гашници не издънят нещата в последния момент и не пуснат РСМ пот диктата на САЩ и ЕС, процеса има два пътя. ЕС си замълчава и дискретно обяснява на Скопие, да се яви в изповеданията в София. Или ЕС си замълчава по въпроса и процеса се проточва във времето, още 20, 30 г. това е най вероятното решение. САЩ се снишават защото РСМ така или иначе е член на НАТО, така, че няма мърдане. А Скопие се превръща в музей на Коминтерна на открито.

326

Я, па Я

преди 2 години

Много се надяваха тези които ги натискаха да влязат в НАТО и ЕС да ни натиснат и нас по същия начин да ги пуснем, та дано им се размине. Обаче се оказа, че ние отказахме да сме послушкото в отбора и номера не мина. Е, тези които обещаваха на Скопие се опитаха да оказват натиск, имаше и заплахи но, ядец.Истината е,че никой не очакваше, БГ да има гръбнак и топки.Нито САЩ и ЕС нито толупите в Скопие.Положението е такова, че ако ЕС и САЩ искат да им се получи пасианса трябва да набият канчето на СРМ

325

Европеец

преди 2 години

Щом нашите по-старши парнтьори от ЕС искат да вдигнем ветото и да пуснем Македония, значи трябва да го направим, нашите по-старши партньори в Брюксе и ЕК знаят най-добре какво е добо за нас.

324

Настроенията

преди 2 години

ли пробвате с такива статии? Киро Канадата не може да направи такова нещо, защото трябва да мине през НС, а там, въпреки шаренията, освен ПП и ДБ, всички други са бетон. Рязкото преобръщане на мнението им ще доведе до рязка промяна и в трудовите им книжки ;) И те добре го знаят.Да се не надат макетата.

323

Анонимен

преди 2 години

Илияна Йотова: България е под силен европейски натиск за Северна Македония.

322

Анонимен

преди 2 години

Ако го направи е продажник надявам се да не е такъв идторията я има в документи писани от Византия от Османската Империя не сме си ги измисляли надявам се да се позоват на исторически документи а не на това ми изнася това не ми изнася

321

Анонимен

преди 2 години

Съединените американски щати ще се включат в решаването на спора между Северна Македония и България, за да заеме Скопие "заслуженото място" в ЕС и с надеждата това да стане бързо, заяви американския посланик в Македония Кейт Бърнз

320

Анонимен

преди 2 години

Maкрон с ултиматум: Спорът между България и РСМ да бъде решен