53

Харвард планът

преди 2 години

Това в планът на Киро за доказани светила да ни убеждават за ваксини. Ушев като скочи от болничното легло, ще кажат - ама вижте, той е такова светило и се довери ня науката. И пребори смъртоносния вирус.

52

На три буустера

преди 2 години

И той е на три буустера, ф..ъъъъъ...к

51

Анонимен

преди 2 години

Да си беше бил четвърта доза! Можеше да му помогне.

50

Волф

преди 2 години

Ще се върне с пълна сила от болницата в още по-пламенна защита на ваксините като Кунчев. Разболял се е, защото в България има много антивкаксъри и са заразили него, невинният тройно ваксиниран.

49

Болен Ваксър

преди 2 години

Нали е ваксан?! Защо е в болница?!

48

Анонимен

преди 2 години

Дааа,ясно!А мен ме лекуваха по телефона-он лайн.

47

Анонимен

преди 2 години

Тези във ВМА не виждат ли че тръбичката е смачкана и сигурно не пропуска течността

46

Попивайте науката

преди 2 години

Ама ако оцелее ще кажат - не умря заради буустера! За първи път чувам за ваксина, с която влизаш в интензивното на болница и въпреки това благодариш, ако евентуално оцелееш.

45

Каква драма ?!

преди 2 години

Този понеже бил ушев и веднага във ВМА разбираш ли. А пък аз отивам при "личния" ми той ми вика: Ааа..ти си хремав значи е Ковид !? не ми влизай в кабинета отивай да се лекуваш в къщи с парацетамол ???. С една дума изобщо не пожела да ме прегледа "лично", но за сметка на това ще лапне още една ковид пътека от Здравната каса и то с диагноза поставена на око от 6 метра!

44

Анонимен

преди 2 години

Добре че е бил с три дози - сега само ще хапе тръбата и евентуално ще пътува... Иначе можеше и да е по-зле, хахаха. Ама това е така, защото няма четвърта доза. Петата пък ще го закрепи за лятото. Успех!

43

Анонимен

преди 2 години

Нали е ваксиниран, нема да се плаши. Ще оздравее като Кунчев.

42

Анонимен

преди 2 години

Болниците били претоварени...Тоя си прави селфи, съседното легло празно..

41

Анонимен

преди 2 години

Поредните лиготии... Какви герои само?! Ние останалите тихичко го преболедувахме без да се правим на герои.

40

Анонимен

преди 2 години

41 творчеството на Тео е страхотно. Никой не го хейтва за това. Но не може да отрича, че монетата има две страни. И да плюе по антиковидваксърите. Всеки има право на мнение и избор. Уважавам неговия и очаквам той да уважава моя. А иначе, както написах вече, творчеството му е страхотно. Много се надявам да се оправи бързо и да продължи да твори и дано да е прогледнал. Всеки има право на втори шанс.

39

Анонимен

преди 2 години

После ще пише, че ако не са били ваксините, е щял да умре. Пълно ли е отделението?

38

Окей

преди 2 години

Жив и здрав да е човекът, но трябва ли да го знам кой е? Сигурно е известен в неговата си сфера, ама ако пишем всеки даскал с ковид, дето си го написал у фейсбук, бая материал ще има за вас джурналя

37

Фиаско

преди 2 години

Най-доброто доказателство за ефективността на ваксините и бустерите. А ефектът от графена ще се прояви след години, не ми се мисли за кошмара който ги чака...

36

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Всички които знам да са боледували тежко и дълго са от инжектираните. Единственият колега който го кара много тежко, лежа в болница и се възстановява дълго и трудно беше двойно инжектиран през лятото. Жена ми (инжектирана) боледува три пъти по-дълго от мен. Кунчев два месеца бра душа. Въобще цялата измама с ваксините се случва точно както се очакваше от първия ден, и още зомбитата не загряват.

35

биатлонист

преди 2 години

основните разпространители на Ковид са ваксаджиите

34

Анонимен

преди 2 години

Когя че рипа тоя