93

555

преди 2 години

Изявление на председателя на българската асоциация по патология д-р Стоян Александров - Хората умират с корона вирус,а не от корона вирус.Основния извод на патолози от западна Европа на семинар за SARS CoV2 e, че няма нито един починал от този вирус,който според тях не е смъртоносен.За да се каже,че човек е починал от коронавирус , трябва да има възпалителна реакция довела до смъртта при отсъстващи каквито и да е несъвместими с живота заболявания.Такива случаи няма.СЗО сгреши,че обяви пандемия!

92

Нане

преди 2 години

сзото разпоредило, третонаваксани да се не лекуват в болници, щот били бесмъртни, а от страх, кат кихнат препълвали болниците...ам така де, аз на хипохондрици с минимални вноски в здравната система, няма да им плащам лечението!! Така, че за ушите и навън на стълбите да чакат!!

91

Анонимен

преди 2 години

Менюто за тази Нова година - 3-ка дози с гарнитура !

90

До ВМА

преди 2 години

И защо точно тоя във ВМА. Да му осигурят комфорта във Видинската болница. Като на тройноваксиниран пропагандатор на "предпазващи ваксини" не би трябвало да има притеснения за здравето му. Задавам въпроса към неправилния човек, но отговорът е очеваден.

89

Анонимен

преди 2 години

Кой?

88

ВМА

преди 2 години

Най-вероятно е приет да му се налеят моноклонални антитела (Ронапрев или Регкирона). А и много често се приемат в болници пациенти, защото ги е страх нещо да не им се случи.

87

до 100

преди 2 години

Човекът си каза, ваксиниран е...

86

Светозар

преди 2 години

Не, че нещо, ама тоя е активист на Български Хелзинкски Комитет. Да е жив и здрав.

85

А така!

преди 2 години

Защо само толкова лаконичен му е постът? Защо нищо не казва по въпроса действат ли изобщо ваксините? Като един сериозен техен поддръжник, би следвало да каже в какво се изразява тяхното действие. Доколкото виждам, ефективност равна на нула!

84

Интересува ме

преди 2 години

Бил ли е ваксиниран? Ако да, нека кажат великите пропагандатори на ваксините, защо, аджеба човекът не само се е заразил, а е и в болницата???? Дано оздравее всъщност. Това е най- важното

83

Неваксиниран

преди 2 години

До Мангърокретен (#94) - Може би си просто ***, но все пак ще ти отговоря... Първо, към 2019г смъртността (брой починали на 1000 души) в Израел е била 5.1, докато тази в България - 15.3, т.е. очевидно проблемът не е само в "ковид"-а... И второ, няма да се уморя да повтарям, че кой от какво е починал може да покаже само аутопсия. Написаното в смъртните актове, както и подадените към медиите (и разни сайтове за статистика) данни за "починали от ковид", са чисто и просто спекулация.

82

Дедо Риц

преди 2 години

,, План Калерги,,-еврейски замисъл за намаляване броя на хората по света !!!

81

Нане

преди 2 години

До ш ебека, само ти ли не си разбрал, че Света кунча Третонаваксана ти говори от метавселената... Холограм е станал...)))

80

Асан

преди 2 години

Анимирал си е татуировка Ушатия

79

Няма страшно

преди 2 години

Ще се оправи,странична реакция от бустера,ама го е хванало шубето и хоп във ВМА.Ако всички в болниците са като него,тръшнали сме я пандемията.

78

До 88

преди 2 години

Тоест сложили са му ваксина на 22ри и.. О чудо след 3 дни се бил заразил! Що така! Вярно сме невероятно тъъпп народ. То се вижда де. По броя на некролозите

77

Алекс

преди 2 години

Ваксината работи.

76

Анонимен

преди 2 години

Сам се хвали във фейсбук, че на 22 декември са му сложили бустер във ВМА за 1/5 от времето, което изразходил за ваксинацията си в Канада. Така че е с две дози + бустер. И той е от вакса култа...

75

Любо

преди 2 години

Голем праз...

74

Анонимен

преди 2 години

Те и сородпетниците напълниха инфекциозното щот са заиграха на коледно секси влакче и са люскат яку антибиотици шот иде 2 февруари.