81

Анонимен

преди 2 години

Така както я караме до юни 2022 ще имаме писани 50 000 жертви с ковид

80

Анонимен

преди 2 години

Ако евреите искаха да лъжат бг антиваксърчетата, щяха да пишат по 20 положителни на ден!

79

Фин

преди 2 години

До Стела ...така трябва да бъде. Добре че не видя снощи на концерта в Габрово как беше.

78

Анонимен

преди 2 години

За да не се стресират хората излишно, нека си обясним, че 467 души се лекуват в момента в интензивно отделение, а не че вчера са постъпили 467 души в интензивно отделение. Има разлика, нали?

77

До Стела

преди 2 години

Имаме идея. Това, което става е, че на хората им писна от тьпи и неработещи мерки и масово ви отсвирват хипохондриците! Весело посрещане в бункера!

76

Фин

преди 2 години

Цели 25% от заразените са ваксинирани и 13% от хоспитализираните също. Да видим дали ще позная, че след два месеца ще е 50/50. Ваксините май не работят добре.

75

Анонимен

преди 2 години

След тестване с плюнка в училище и отрицателен резултат на всички деца от класа на сина ни и Коледното тържество в училище през следващите 2 дни, 5 деца са със симптоми и доказан ковид и двама от родителите ще посрещнат новата 2022 в интензивното, ако успеят де.

74

Нане

преди 2 години

Аве гладко полиран, мозък, не ти ли минава на акъла, че евреите лъжат, кат за световно, както за толкоз голяма ваксинация и ниската смъртност... Я ходи ваксинирай ортодоксалните евреи... До сега да са ти вкарали поне 3 оловни бустера...)) а те хич не са малко!

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 - данните, които се публикуват днес са за вчера!

72

Стела

преди 2 години

Имате ли идея какво става в София?? В банките персоналът е масово без маски, по пазарите и продавачи, и клиенти- също, по магазините и куриерските офиси- кой с маска, кой- без...Никаква дистанция, калабалък навсякъде. Да няма някакви нови правила, които да съм пропуснала? Колкото по-рисковано става положението, толкова повече нашите му отпускат края..

71

Анонимен

преди 2 години

Че то днес не почиват ли ститистиците и математиците или те работят за "благото" на народа без почивка

70

Анонимен

преди 2 години

Банско е широко отворен за туристи от Англия и Нидерландия, гастербайтерите се прибраха за празниците от чужбина. Не чух да имаме кой знае какви мерки по въпроса. Зелен сертификат и по заведения не проверяват. РЗИ не проверява карантинираните. Болни ходят спокойно на работа. Няма начин това нещо да не дойде и да ни залее, дори е чудно как още не са го открили официално. В близките седмици ще стане интересно.

69

Анонимен

преди 2 години

Есе по-зле става положението. Не знам от радиацията в Чернобил ли започна всичко ама скоро ще пръскат с електролити

68

...

преди 2 години

92.96% от починалите не са били ваксинирани...

67

Фин

преди 2 години

До Анонимен 79 ...в Албания и Африка е същото умнико. Почти нулева смъртност, при много малък процент ваксинирани. Ти ли само не разбра, че тук ги убиват с некадърност. Не влизайте в болница.

66

Анонимен

преди 2 години

По всичко изглежда, че вече омикрон е пристигнал и при нас и от 4-ти, като тръгнат децата на училище и по градският транспорт ще стане интересно.

65

Demonaz

преди 2 години

Затваряйте държавата заради 467 човека. Да се забрани нова година,а да се чака омикрон ,както е казала минстърката. Учениците под катинар,а спорните зали и фитнесите също. Спорта е вреден боцкането е по-добре. Исраел вече се усещат за цирка,но да видим.

64

Анонимен

преди 2 години

Българските учени упорито работели над ваксина за Ковид-19, но непрекъснато се получавало ракия.

63

76

преди 2 години

Значи само в България давали бонуси за умрели? Добре че ме светна. Страхотно обяснение с непоклатима лоогика. Как успяха така хубаво да ви изперат мозъците, че и да ги изгладят.

62

Зозо

преди 2 години

Хахахааааа, Витанката пак не му излезна тотото - "Ще се яде и ще се пие"... :))))))))))))))