121

до 131

преди 2 години

На мен ми става.......

120

не разбрал

преди 2 години

Страшна ли е тъз бройкЪ, требе ли да треперим?

119

Анонимен

преди 2 години

Става ли в мола без сертификат?

118

Анонимен

преди 2 години

Мерки не трябва да се спазват,излишно е и няма смисъл.Трябва да премине през всички за да няма в кого да се настани и да се приключи.

117

До Нане

преди 2 години

Ми после ще вдигнат бройките бе! ПИТАЙ!

116

Анонимен

преди 2 години

Новозаразени ама с кой щам?Ако се броим по новозаразени ще надминем 20 милиона.Между другото оповестиха ли колко сме след преброяването,аз съм пропуснал този факт?Новозаразен ама за трети път!

115

Анонимен

преди 2 години

След седмица ще са 7000 хиляди.Цунами ще има този път.Празниците са причина за това.Хората не спазват никакви мерки.Да ни е честито.

114

Нане

преди 2 години

Нямаш стратегическо мислене...)) и на кого, ще продаваш после трети, четвърти, пети н ти бустер бре ***....

113

искаме проверка

преди 2 години

от къде идват тези числа?

112

До Нане

преди 2 години

Ти верно си полиран! Ми сети се! Ще кажат на народа, че тези 20 бройки са малко в резултат на ваксините! ПИТАЙ!

111

Хаха

преди 2 години

Тия още надуват спукания ковид балон.

110

Анонимен

преди 2 години

467 са болните в България.Другите дето лежат в болница от страх и колко са заразени изобщо не ме интересуват.Само тези с тръбата в гърлото са важни колко са и с колко се увеличават.Това нещо ще зарази всички неизбежно е,въпрос на време е.Този вирус е създаден в лаборатория и е пуснат нарочно.

109

Анонимен

преди 2 години

Цир-ка-джии

108

Нане

преди 2 години

Пийте повече студена бира тез дни, че наще продажници за 30 сребърника го закъсват пред фармамафията... Трябва да вдигат яко бройките, дайте да им помогнем на горките...)))

107

Анонимен

преди 2 години

Израел с нова политика: Достигане на стаден имунитет чрез масова инфекция? НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ - НЕГРАМОТНИЦИ?

106

До До 100

преди 2 години

"За роднините на 30 000-те хиляди починали не е цирк, а трагедия!" - - Надявам се да не си с чак толкова изпит от инжекции и комисионки мозък, за да не схващате, че никой не е доказал, че такава бройка хора са починали именно от ковид. На всеки близък на починал, независимо от причината - моите съболезнования! Никой не е вечен! Но това не е причина 7 милиарда да живеят като затворници с години и да бъдат насилвани да се включват в медицински опити с експерименталки! На тях какво ти ще кажеш, а?!

105

Тралала

преди 2 години

Трябва спешно да се бестерираме и джендираме, че Прокопиев може да обеднее и да уволни Кирето. Тогава Кирето ще трябва да започне работа в новия албански завод за електромобили.

104

Стела,

преди 2 години

Изключително много се радвам за това, което пишеш за банките. Ми нормално - нормални хора не дишат в пар ца ли. Ти, ако щеш, и до края на живота си дишай личните си отровни изпарения /ако го направиш той няма и да е дълъг, де/, но откъде - накъде ще се съобразяваме с непрестанните глупости на ковид маниаците, хипохондриците и мафиотите - разпространители на лъжи и насилие? Браво на банките! Да са живи и здрави служителите им! При нас всички го минаха вече - нищо особено, ежегодният бацил.

103

КОЛЕДА и

преди 2 години

....неизмитите след Голямата нужда ръце си казват тежката дума.Няма да казвам за "Хигиената" на "софиянеца" в Градския транспорт - истински развъдник на Чума. Сополи, Храчки инкаквото се сетиш размазани по дръжки и облекалки. А су се хванал а си заминал. "Европейци" сър :)))Добрата новина е че Омикрона протича като обикновен грип.Свърши се вече с Ковида ама друга опасност надвисна - КИРЕТО :))

102

Анонимен

преди 2 години

Коронавирус на турски - тюрбанбацил.