80

Анонимен

преди 2 години

Докога ще бълвате статитя след статия със прогнози за поскъпване.Вие наясно ли сте какво означава 17% поскъпване на годишна база на билищен имот?Това не са чушки и домати.Това не е поскъпване,това е зверско,чудовищно поскъпване.Защо давате трибуна на този човек?Строителите искат да си пренесат цялата инфлация върху потребителите,според Вас дали пазара изобщо МОЖЕ да поеме това поскъпване?

79

Анонимен

преди 2 години

Края на октомври купих двустаен в един от уж добрите (нецентрални) квартали, ново строителство, във Варна. Сега мога да го продам с 14 000 евро горница. Фактите говорят сами.

78

Анонимен

преди 2 години

Лятото ЕЦБ ще вдигне лихвите и до есента ще се отрази и по нашите банки. Кредитите ще скочат - настоящи и бъдещи с поне 25% месечната вноска. Индексация на цените на НИ средно с -30%, като уникални и луксозни имоти - с по-малко. Панелите ще са яко надолу дългосрочно. Зелената сделка има отношение и ще обезцени определени имоти старо строителство. Балон не знам дали има, но всичко това е изкуствено с инфлацията, цените, банките. Скоро черен лебед, дами и господа. Моята скромна прогноза.

77

търсач на имоти

преди 2 години

И аз търся Ауди Q7 - ца ама карам 80-тица. Та така и с имота.Търся си 200 квадрата срещу Ал. Невски, *** си живеем свободно у Чуйпетлово на 1 дка. и си пърпорим на газ по "Люлин" до първия метропаркинг. Ама търся, активно търся, *** като гледам много не се продават, явно и други като мене го търсят...

76

Анонимен

преди 2 години

Да го закръглим на 20% за по лесни сметки :). То пари много, поне да не се мъчим със сметката.

75

Анонимен

преди 2 години

Първо ще има още една вълна на вируса , сметки за ток , газ и др. и чак накрая ще се заговори за спад при имотите . През 2008 *** всички бяха сигурни , че цените ще растат , през 2009 та изтрезняха . Същата картина преди години се разигра и в САЩ

74

Анонимен

преди 2 години

Балона няма да се пука , защото вече е спукан , обаче официално ще ви го съобщят след Нова година .

73

събирач на кредити

преди 2 години

Имам си нова бухалка! И поялник.Чакам само банките да пуснат на пазара лоши кредити. А най-обичам такива с по няколко апартамента и ипотека ! Докато платят последния са загубили всичките. После има евтинжос...

72

Анонимен

преди 2 години

Георги Шопов, председател на НАСП.Ами този човек има пряка изгода да говори така . Аз пък няма да купувам имот , защото смятам , че цените ще паднат .

71

Алекс

преди 2 години

Този балон много здрав излезе.Не се пука и това е.Балонаджиите,да не го чаката да се пукне и като пенсионери.

70

хаххахахаха

преди 2 години

надувайте момчееета, да стане на парчееета. Бум.

69

Анонимен

преди 2 години

Търсенето било голямо?? Това да не е баница със сирене бре.. Няма да умрем без имот..

68

дядо Ванчо

преди 2 години

Никой не е успял да се научи да яде с две лъжици едновременно и да живее на две места, само в България опитите не спират. Ще чакам да видя някой погребан в тристаен апартамент, това е единственият начин да ги заемете, да ви погребат в тях.

67

до 90

преди 2 години

Аз съм със 12 апартамента, единия съм го дал под наем на теб, другите си стоят така, защото не откривам наематели, тъй като хората забогатяха и предпочитат да си купят апартамент отколкото да са под наем...

66

ПЛАТЕНИ СТАТИИ

преди 2 години

ПЛАТЕНИ СТАТИИ, ПАЗАРЪТ Е В ЗАСТОЙ !!! ИМОТНИЯТ БАЛОН СКОРО ЩЕ СЕ СПУКА.!!! БРОКЕРИ, СТРОИТЕЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ И БАНКЕРИ ОТ ИМОТНАТА МАФИЯ ВИЯТ НА УМРЯЛО !!!

65

До 88

преди 2 години

"Пак се напълнил форума с бедни *** мечтаещи ЗА балони! Аз съм със 7 апартамента, 3 ги давам под наем за 2100, в един живеем със семейството, 2 за дъртите и един е пред Акт 16! ЗАВИСТТА ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ЛЕЕЕЕ..........СЕГАААААА" ------- На лъжливи неграмотници и платени тро лове не се завижда. Такива, като теб, будят само съжаление.

64

Анонимен

преди 2 години

В това гжето от снимката ли се продават "жилища"? Че и цените им били скачали? Кой нормален ще брои толкоз пари за такова ужасно място? То е жив ад това!

63

Св

преди 2 години

Не разбирам...

62

Анонимен

преди 2 години

а гова което ви казвам 6000 апартамента във Варна непродаваеми да седят, тоеа не е ли спукан балон. Банките седят и точат ножа, ама в един момент стават собственици и продават на своу хора нс безценица. Качете се във Варна до бившия КЕЧ към Виница, повече от5 години седи необитаем на акт 15 затворен комплекс, придобит от банка.

61

ГЛАДНИ БРОКЕРИ

преди 2 години

Кой им се вързва на тия? Хората с пари си купиха терени около големите градове и си строят къщи. Кой нормален ще иска да живее в циментово гето? До нас почнаха 3 нови строежа и два от тях замряха. Цените на материалите поскъпнаха и после няма да могат да избият разходите за материали и труд. СДега стърчат два блока единия поне завършен на груб строеж, а другият спря до 2-рия етаж. Има и един новопостроен блок с над 30 апартамента, уж завършен, но никой не живее в него от 2 години. Защо???