100

Пепо

преди 10 месеца

До Туск Скоро с Кръстова Вада под 3 хиляди евра няма да можеш да си намериш нищо. Квартала е нов ,близо до центъра има мол, метро, близо е и до околовръстното - ако трябва да се изнасяш за село- идеален. Яд ме че не го усетих рано , да си купя 3-4 апартамента , на добри цени :). Пътищата ще ги оправят , това е най-малката грижа. Ако всеки гледа какви са пътищата, как ще се продават жипките

99

Пепо

преди 10 месеца

До BebokИмаш вариант да си купиш имот в Барселона , има няма 2 мил ойро, и пак плащаш цял живот. Имотите навсякъде , особенно в столоците, са скъпи. Не може и не трябва всеки да може да си купува. Миналата година бях във Вилнюс - имот в столицата 3 хил евро квадрата , при условие че заплатите са по-ниски от нашите и Вилнюс е колкото Варна. Чакай имотите да паднат и се надявай че скоро ще взмеш 100кв. за 100хил евро.

98

Фхй

преди 10 месеца

Под наем отдавна е по изгодно

97

Ванко

преди 10 месеца

Георги Шопов защо не казва как се строи в 90 % от строителството -как се пестят от материали и как умишлено се пропускат цели процеси в строителството с цел икономия,криви стени,,убийствено голям процент общи части........Много ми е интересно дали Георги Шопов има адекватен отговор на моя коментар?

96

Bebok

преди 10 месеца

Тристаен у Люлин с площ 93 кв- 116 000 ойро.Земаш кредит доживот-ще платиш към 230 хиляди ойро.Живот-мечта!Успех!

95

Туск 2

преди 10 месеца

Дори в Инстанбул да вземете няма да сбъркате най-малкото има хора работа и пари За под наем е идеално Брокерите в Турция за наем взимат само наемодателя комисионна, тва се прави с цел имота да е по атрактивен и да се вземе по-бързо Като купуваш плаща само продавача комисионна Има ниски данъци и такси за поддръжка Близки сме като манталитет и характер лесно се разбираш с местните.

94

Туск

преди 10 месеца

като се купува имот последното нещо което се гледа е самият имот първо гледаш града и квартала после самата сграда после хората дето живеят там Не може улиците да са като след война ония ден в елитното гето КР вада спуках и двете гуми като минавах с 50 км през една яма И в тоя коптор ще ми искат 2 бона на кв че вие 20 не заслужавате За тва вече се преориентираш и купувам по чехия и словакия е да верно по-скъпи са но са и по качествени Поне 2 коли се разминават нормално

93

гост

преди 11 месеца

панелката в СФ от 50 стана на 100 TEUR за 5-6 год. Чудя се провинциалистите отде ги взимат тези кинти, ама помпат пазара, така или иначе, е, докога ?

92

Анонимен

преди 11 месеца

Голямото търсене може да се обясни с наличие на богати хора с ниска финансова култура. Има някаква логика, като се има в предвид кой беше на власт последно. Калинки наши хора и т.н.т. Има много по добри начини за съхранение на стойност. За мен в момента имотния пазар е в балон. Дори и цените да се запазят в бъдеще, стойността им ще пада.

91

Анонимен

преди 11 месеца

Абе много ви е мерак да продавате жилища явно това ви е любимото занимание ама никои не пита откъде ще намериш 100 хилки в тази пандемия по дърветата ли се берът или се копаят.

90

Анонимен

преди 11 месеца

Помня 2009 г . Обявите гласяха " Нова по-ниска цена " или " Закупувайки този имот подаряваме автомобил като бонус " Ако не си спомняте , някъде в интернет има архив .

89

Анонимен

преди 11 месеца

Абе не знам, ама през 2000-ната си купих двустайна панелка с два огромни балкона по сегашните представи и то НОВО строителство от тогавашното ДК-София мааалко преди да "издъхнат" на 100м от пазара "Герена" за 14К USD (нямаше още Евро), пък смятайте...

88

Олд Шетърхенд

преди 11 месеца

До дедо Ташунко: Дедо, преди 35 години билетчето в градски транспорт струваше 6 (шест) стотинки ( шест стотни от лева).

87

дедо Ташунко

преди 11 месеца

Уважаеми четящи и пишещи в този сайт. Живея от 35 г.в Мюнхен. За тези години цената на жилищата скочи около 10 пъти. Безработицата е нищожна и хората като невидели продължават да купуват жилища.Единствено недв. имот дава защита срещу галопиращата инфлация. Който има пари, или изкарва добри пари и има намерение да живее в Родината, нека не се колебае. Да го удари на пазарлък и да купува. В големите бълг. градове и около тях ще се запази тази тенденция хората да купуват. Г-н Шопов има право. Успех

86

до 67

преди 11 месеца

Анакондата в момента оригва доволно след като е погълнала цяло теле.

85

до 67

преди 11 месеца

Змията анаконда в момента се оригва доволно, след като е погълнала цяло теле.

84

до 67

преди 11 месеца

Змията в момента доволно се оригва след като е погълнала цяло теле. Справка - анаконда.

83

Кокорчо

преди 11 месеца

До Анонимен Сега ще има още по-голям пук. 2008 бяхме 7 милиона от които 6 българи.Сега сме 5 от които 4 българи.Затова и не ни лови пандемията.Половината ваксинирани, другата половина, половината и го изкарали и остават 1 мил. тъпунгера от които 10 000 ще отидат при Маниту.

82

Анонимен

преди 11 месеца

моите всичките 3 са наследствени в центъра на Варна.пука ми от балони.колкото толкова.да не съм ги купувал ..в наследство са ми.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Всички престъпници които организираха пландемията трябва да им се отнемат парите, след това да влязат в затвора за престъпления срещу човечеството. Много хора умряха от експерименталните препарати и вероятно още ще си заминат, за тези престъпления трябва да има наказани. Трибунала се задава.