45

Надблюдател

преди 2 години

Кацаров трябва да бъде съден, за нехайство и бездействие по време на пандемия, и "удивителното" първо място по брой починали в света! А наглостта на хрантулниците на Радев бие още по-големи рекорди! Що не каже, колко ваксини подари на Бутан и Бангладеш, и колко продаде на Норвегия! Сега вероятно ще купуват нови!

44

НА ТАЗИ

преди 2 години

ПРОКУРАТУРА ПАК И ЛЪСНА МАЙМУНСКИЯТ ***. ЩЕ РАЗСЛЕДВАНЕ САМО ТЕЗИ ЗА КОИТО НАРЕДЯТ БИБИТКО И ШИШИ. ВСИЧКИ СА ЗА СМЯНА. ЗАВИСИМИ СА.

43

Анонимен

преди 2 години

Прикриватурата работи за шефа си - пълна липса на изненада :)

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя колко е долен и гаден. Добре че никога повече няма да види държавна власт. Окраде и съсипа България!!

41

Анонимен

преди 2 години

Други са неговите престъпления. Това, че е казал истината в случая, не е престъпно. Виж, за всяване на паника локумчев, гологлавото с нашивките и компания трябва да понесат не само отговорност, но трябва и да се линчуват. Борисов го направи същото през 2020 и наложи безумни мерки - за това трябва да бъде разследван и съден, не за изнесената истина с изтичащия срок на инжекциите.

40

Анонимен

преди 2 години

то пък много е сложно такова разследване, просто взимаш флаконите и прочиташ срока на годност и поглеждаш календара, но в крайна сметка на протестърите, преминали през курса на лодкара, после станали чалгари и сега вече са с Почтените Измамници, но радевчетата си остават аутсайдери и даже от своите няма да получат нищо, ОСВЕН ака нямат тетка в щаба на Държавна сигурност на рундю

39

Анонимен

преди 2 години

Че кой си е мислил, че истинските престъпници у нас някой някога ще разследва? Кой ще ги разследва? Колегите им или поставените от тях в прокуратурата и МВР пионки?

38

Анонимен

преди 2 години

Поне от кумова срама да бяха имитирали едно разследване. По отношение на други хора веднага им спретваха нещо, но към ту лупа не. Пък ходи и имай доверие в прокуратурата, няма как да стане.

37

Ангелов

преди 2 години

Истина е че каруца ров обяви че срока на ваксини те се удължава след като той беше изтекъл и Борисов го бе съобщил. Грешката всъщност е на каруца ров защото от лобизъм и напъни да свърши работа на някого беше си забравил работата да информира населението за настъпилите срокове на годност на ваксини те.

36

Анонимен

преди 2 години

Докато Гешев е главен прокурор никой от ГЕРБ-ДПС няма да бъде разследван. То това му е работата на Гешев. Да ги пази

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21---естествено, баце си е чиста проба расов жребец!

34

СПРАВЕДЛИВЕЦ

преди 2 години

и аз съм съгласен, че на НАЙ-ГОЛЕМИЯ престъпник Румен Радев Кремълски трябва да се потърси отговорност и да се отстрани от властта, за организиране на метеж, действия в полза на Русия и насочени срещу съюзниците ни от НАТО, за развихрилия се хаос в икономиката и енергетиката, за високите цени и за... и за... въсщност той наруии Конституцията, какво по-голямо нарушение трябва да извърши

33

Майора

преди 2 години

Абе анонимници в кой век живеете? Та не ГЕРБ и ББ изнесоха парите на хората , фалираха страната три пъти и направиха долара 3000лв , създадоха мутри и олигарси , които сега си развяват байряка и подкрепят правителство и президент! Тия новите вместо промяна правят подмяна и не спазват законите и Конституцията и на тях нокой не им търси сметка! Това ли е новото? Нов бардак със ..... ...... не се прави!

32

Анонимен

преди 2 години

Леле колко фалшива информация се лее от медиите по тоя ковид... Само като се почне как ваксината предпазва от разболяване, пък после от влизане в болница, пък после от смърт. Като се мине през 2 дози и сте вечни, после не бе 3 и всичко е тип топ. Сега 4 дози. Да припомним ли ваксинирайте се и ще си върнем живота... ама някой друг път. Тия ако почнат наистина да съдят за фейк нюз, то един специалист и една медия няма да остане! Та за това са кротки и с ББ, че и тях ги чака

31

Анонимен

преди 2 години

И на тая *** ще и дойде Коледата.Тази година я помилваха,ама за догодина не съм сигурен.

30

Анонимен

преди 2 години

За това, че каза за изтичащия срок на ваксите Баце заслужава похвала. Какъвто и да е, благодаря че го каза. Бог знае какви щяха да ги вършат ако не го беше казал.

29

Лекар

преди 2 години

Защо?

28

Анонимен

преди 2 години

Скоро на най-големия престъпник ще се потърси сметка,не за паниката,а за ограбване на населението в особено големи размери.Заедно с Влади Горанов,Л.Павлова,Н.Нанков и други от ОПГ ГЕРБ.

27

анонимен

преди 2 години

тогава да съдят и БНР за внасяне на паника а има и други предавания, които могат да бъдат съдени

26

Лили

преди 2 години

Каскета пак си е свършил работата!!!!!!!!