83

Котарака в чизми

преди 2 години

Бездомните кучета и котки трябва да се отглеждат в приюти, а не да се оставят на улицата, по тоя начин се обричат на смърт, глутница кучета например са опасни за хората,а този който обича животните, може да си осинови !

82

до 79

преди 2 години

Абе тъ.пундер,утре можело да бъде и дете.Кое дете лежи на улицата.

81

Анонимен

преди 2 години

До Злото Куче - Спомняме си за всеки случай на ухапани от Питбули , дресирани от *** за боеве , а не домашни любимци ! За отношението на тези *** , към такива кучета и разстрела им е малко , а колкото до този - щсом е ловец значи има кучета ,но това съвсем не означава че ги обича ( има ги за работа ) ! Дорри да има това съвсем не му дава право да гази другите кучета , но го прави защото ТУЗЕМЕЦ с мозъкът по -малък и от орех !

80

Злото Куче

преди 2 години

Аууу, как за се разлаяли "приятелите" на кучетата днес. Тая активност да не е като компенсация за спотайването когато преди около месец медиите пуснаха репортажа за нахапания от кучета човек който е имал нещастието да мине ПЕША покрай къщата на собственика им?А за майката с разкъсан от кучешки зъби крак?А за детето с нахапаното лице ? Спомняте ли си? АБЕ, НЯКОЙ ПОИНТЕРЕСУВАЛ ЛИ СЕ Е ДАЛИ ТОЯ С КОЛАТА ИМА КУЧЕ В ДОМА СИ? А МОЖ БИ ДВЕ?ДА НЕ БИ СЕГА ДА НАПАДАТЕ НЯКОЙ ОТ ВАШИТЕ "ПРИЯТЕЛИ" НА КУЧЕТО?

79

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам да го е прегазил нарочно. Заек да е, ще ти потроши колата, а куче - още повече.

78

Набор 81

преди 2 години

Безнаказаността води до беззаконие ! Въпрос на ценностна система е всичко ! Шофьора да копае в мините докато е жив !

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 - От начина по който разсъждаваш , става ясно , че ти трябва още една мозъчна клетка , за да осмислиш , че такова поведение и начин на мислене , като на този *** МЕ Е НОРМАЛНО !

76

Анонимен

преди 2 години

За едно бездомно псе какво искате да го разстрелят ли човека? Куче е все пак. Не може да се съсипва живота на едно човешко същество зареди живота на едно тъпо куче. Не са равнопоставени нещата никак даже.

75

Българин

преди 2 години

В случая е куче , утре ще е дете на пешеходна пътека , после майка с количка , после хора чакащи на спирка - ВЪРВЕТЕ И РАЗПРАВЯЙТЕ на цивилизования свят , че сте демократи от 21в. , високотехнологично общество в клуба на развитите и богатите ! Погледнато от призмата на цивилизацияа , сте си ДИВАЦИ иИНДИАНЦИ , които трябва да бъдат наврени в един резерват докато Ви дойде акъла , но той няма да дойде , което означава изчезване , за да не тровите планетата - че дори и го поощтрявате !!

74

Любител на животните

преди 2 години

До Чики - По тази логика трябва да измрат всички ловци , защото нямат никаква причиба да са в гората да стрелят по животните , които не им правят нищо ! И аз се надявам , но нещо не става така , а лошотията си развява байряка както се вижда !

73

21

преди 2 години

Всички лоши хора да изчезнат Господи , моля те !

72

Чики

преди 2 години

Защо кучетата да нямат право да са навън , а хората да имат ? Защо когато ви нападне наркоман на улицата и се правите че нищо не е било ? Най лесно е да омаловажите случея с кучето , защото беззащитните не могат да се защитят !

71

Чики

преди 2 години

КОЙТО ПОСЕГНЕ БЕЗПРИЧИННО НА ЖИВОТИНКА : ДА УМРЕ !

70

Рав

преди 2 години

Кучето е невинна душа : ти е жертва ; един път от това че е изхвърлено навън ,втори път че е прегазено . Нямате ли сърце бе ? Защо поощрявате жестокостта ?!

69

баба мара

преди 2 години

шофъорът на колата да плати разходите за операциите на кучето

68

ПроСоТо

преди 2 години

в Индия Свещено живоотно е кравата..В България,такова е кучето..Кравата поне дава мляко,а кучето напада,нахапва и травмира за цял живот малки и големи...Та си правете изводи за "морала" на кучелюбците !

67

Анонимен

преди 2 години

Като тръгват да вземат мотиките, че има многго запустели дворове в Конарето. Хора без работа, сър.

66

Да

преди 2 години

Мен как ме дразнят тези лицемери, които са се загрижили за кучетата и котките, ама не си ги прибират в домовете, само им мятат огризки от богатите си трапези. И ако има толкова загрижени за бездомните животни, как така те се увеличават по улиците. За парици пак. И сега ще протестират за кучето, а за ковид простотията кога, или за повишаването на цените на всичко, кога? И онзи ден братовчед ми се върна от Германистан, каза, че в Берлин е пълно с кучета и тъмни субекти. Явно като нас стават.

65

Асан

преди 2 години

После да тръгват на протест у Виетнам срещу кучешката скара :)))

64

ссс

преди 2 години

до 57напротив - правят го и деца да те пробват - спомнете си не беше отдавна даваха ги по TV - лягат на асфалта, на пешеходната пътека пред колата ти