92

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм тираджия гастарбайтер и имам апартамент в Смолян и къща в Новаково. Сега правя лятна кухня на село. Купона е на макс, кокошки, еър фрайър, лаваца кафенце, което е топло и всичко е точно, скара, домашно вино Синджир. Иначе аз по градовете ходя то телевизиите защото съм медийна звезда. Бил съм при Милен Цветков, Слави, скоро бях при Цитиридис.

91

ПорЦелан

преди 2 години

Имам къща до София на 30 мин с кола от апартамента и 40 мин от офиса. Въздуха е перфектен и е тихо. Взимам си компютъра под мишница и си работя през телефона. Кеф.

90

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, на село живеели по-дълго, щото въздуха бил чист. Вземи прочети статистиката. Всъщност по-дълго живеещите са точно в големите градове, поради много причини.Една от които е достъпа до по-добра и навременна лекарска грижа. Разходи се в центъра на София и виж старите дами над 80годишни-с шапка и лято и зима, маникюр и червило. Изглеждат добре, точно за това щото никога не са превивали гръб на къра, под жаркото слънце!

89

Анонимен

преди 2 години

Пустеещи са земите заради "връщането на земите в реални граници" след 1989 година, което унищожи българското село.

88

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да си оставят софийското жителство въведено през 1942 година.

87

Herr Muller

преди 2 години

Работа в града, а живот - на село. Това отдавна е направено от милионери и милиардери на Запад. Само форинърс и ейлиънс се натискат да живеят и работят в големите градове на Европа и САЩ. Освен това въздухът по селата е чист, защото селяните спят със затворени прозорци, а набирането на природни дръвца за огрев е безпроблемно и безплатно.

86

Анонимен

преди 2 години

Същите тези села в НРБ имаха читалище, здравна служба, детски градини и училища, хлебарница с пресен хляб. Сега е евроатлантическо развитие...Да де, държаха хората със закона за софийското жителство което само по себе си си е чиста живкова диктатъра на простака! С тези методи - ДО ВРЕМЕ!

85

Асан

преди 2 години

Изнасяйте са на Марс с Илон Мъск щом сте паралии :)))

84

Анонимен

преди 2 години

Еми за всеки влак си има пътници. Някои хора (особено възрастните) обичат тишината и спокойствието и в по-малки населени места се чувстват по-комфортно.

83

Анонимен

преди 2 години

Бойко е виновен!

82

Анонимен

преди 2 години

Мда бе ще се изнесеш от голям град в малък за да взимаш наполовина по-ниска заплата?!?

81

Анонимен

преди 2 години

Много си е добре на село, а вие живейте в София и дишайте мръсният въздух от автомобилите и печките на ромите в които се горят изхвърлени дрехи в контейнерите, стари мебели, гуми, обувки и т.н. Всичко това замърсява въздуха и вие го дишате, разболявате се и умирате много млади.

80

Анонимен

преди 2 години

Приключвам коментарите за днес, че утре съм на работа. Спокойна вечер и лека нощ на всички.

79

ЦИНИК

преди 2 години

Гражданятааа голем глад иде ееииий ! Г*за ви пайджина жа фане. Връщайте съ по родните места,дъ копате нивите ,и да садите зарзават по парниците от гладно не съ стои . Да не ривете после ! Аъъъ !

78

Анонимен

преди 2 години

Откакто работим хоум офис се чувствам прекрасно на село. Първото и най важно нещо е чистият въздух и спокойствието. Второто нещо е, че нямам такива разходи каквито имах в София- наем, карта за гр.транспорт, топлофикация, асансьор, чистачка и събираха такси за ремонт на покрива и стълбището и т.н.

77

До 92

преди 2 години

Не завиждам на комплексари с развинтено въображение.

76

Анонимен

преди 2 години

Пропуснах да кажа, че и канализация няма никъде.

75

Анонимен

преди 2 години

Опинци! Инфраструктура няма никаква по селата! Даже и по близките! Тока - с ниско напрежение. Водата - спира всяка седмица. Пътища - пази боже! Интернет - само безжично, няма оптика никъде. Училища - няма. Магазини, здравни заведения, културни - няма. Да не говорим за достойна работа извън София. Какво изнасяне на село, няма такова нещо. Много хора искат да го направят но няма как.

74

Анонимен

преди 2 години

Когиии се изнасяме, аз само лятото 1 месец, пролет и есен по 1 седмица + 2 морета и 3 спата. Екстра си ми е в Софето, шипченски съм си

73

Йух Пслескан

преди 2 години

Живея на Малдивите и не си вдигам *** от шезлонга за по-малко от 20 хиляди еврака. Търгувам с криптовалути. Много е изгодно. Къртя големи кинти, ни си нямам приятелка. Търся добро момиче с опит. Имам и гарсониера в Толстой.