20

А

преди 2 години

До ПроСоТо Правиш ли разлика от това да ти изскочи куче и това то да е легнало отстрани на пътя? Този направи така, че все едно да си лежи в леглото, нищо да не очаква, или подозира и да отидат двама човека и да го започнат с две бухалки. Кучето просто си лежи на слънце и той насочи джипа към него!

19

Анонимен

преди 2 години

Няма как да вкарат в затвор някой сгазил куче. На кучкарите може и да им се иска, но самата степенност на НК, ще се измени. Там се степенуват престъпленията от по-тежки към по-леки по глави. Убийството на животно е в леките състави. Там обаче е и отговорността на собственик на куче, което е убило или наранило човек. Та.....кучкарите да знаят, че монетата винаги има две страни. Ако излязат на протест пострадалите от кучета и поискат тежки присъди за собствениците им, кучкарите, какво ли биха каза

18

Анонимен

преди 2 години

Абе збъркочи що чини пес на пътя?Ако е човек полицаите трябва да го глобят за неправилно преминаване ,а тоз песунгер нали си има стопани ,те трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъдат глобени,за където са пуснали кучето си извън техният имот.Стига с тая кучкарска демокрация !

17

Татул

преди 2 години

Някъде в друга статия четох, че кучето преди няколко месеца е изоставено от стопаните си. На тях също трябва да се търси отговорност. И ако от полицията кажат, че не могат да установят кои са, направо цялото районно да си подава оставката. На България не са и нужни корумпирани некадърници.

16

ХХХ

преди 2 години

Личи си че нарочно го удря ....нищо няма на пътя ...малък ли му се видя та чак в насрещното да влезе и то до бордюра ?

15

ПроСоТо

преди 2 години

До До ПроСоТо..Първо:..-Аз НЕ ВЕДНЪЖ съм декларирал,че НЕ харесвам кучета!..Изключение правят може би Лабрадореца и Немската овчарка-две изключително.."интелигентни" същества..Второ:-Да ми цитираш Ганди по тоя въпрос е все едно да цитираш мнението на вегана за..свинските пържоли!..Пожелавам ти в следващия ти живот /ако изобщо има "прераждане" де ! / да се преродиш на крава в Индия !

14

Анонимен

преди 2 години

На кучето не му е мястото на улицата. Ако беше вързано в двора, нямаше никой да го сгази.

13

Евала

преди 2 години

А защо другите съседи се оплакваха от въпросното куче? Лаело по тях и ги нападало. Или оплакванията на хората НЯМАТ значение, то кучето не разбирало и е невинничко. Ако човек беше прегазен, досега да сте забравили и нямаше да ви дреме!Да ви имам ценностите.

12

До ПроСоТо

преди 2 години

Ясен си !!По поста ти личи че си същия ,,поми.." като извършителя !.....,,За величието на една нация и моралния и прогрес се съди по отношението и към животните!"-Махатма Ганди !!!

11

Второ действие

преди 2 години

По GDPR правилата глоба 2% от оборота

10

Gogo

преди 2 години

Какво прави това куче на пътя? Ако е домашно къде са стопаните му и защо не е вързано или прибрано? Ако е бездомно къде са кучкарниците, на които се плащат пари за да ги прибират? По-опасно е ако стане пътен инцидент и за да се избегне животното да пострадат хора! Не е прав ако го е направил нарочно, но понякога на човек му омръзва от всякъде да излизат *** на улицата да го лаят. Мен често са ме стряскали да се стрелкат и лаят по колата.

9

Анонимен

преди 2 години

Никой не блъска нарочно куче, освен ако не е с Камаз. По пътищата има толкова убити от коли кучета! Защо е задържан точно то зи шофьор? Не е ясно.

8

У бре Дю бре

преди 2 години

Виновна е само общината и тъй наречените приятели на животните . Аз също имам куче но е в къщи на синжир . Също така и котка и котарак които също са от голямото добрутро защото освен това което ядеме ние обожават и балканската луканка . Не бих заменил животинките си с нищо и за нищо на света но съм категорично против за животни без стопани. Да забравим агресивноста но достатъчно да ви влезе в градината и изходи и тенията вече е в организма ви. Неприятно и опасно . Коментара оставям на вас.

7

ПроСоТо

преди 2 години

Малоконарската "дама" е имала грижата да тури камери,обаче не й е минало през ум да се погрижи и за поми..пардон,за кучето си..Защо ли?..Само преди два дни пред колата ми изскочи внезапно едно съседско куче..Благодарение на това,че имам изключително бързи рефлекси,не го прегазих..Комшията ми се поклони едва ли не "доземи"..Та:..-Кучелюбители,..хубаво,всеки си избира..Но оставиш ли поми..пардон,"кученцето" БЕЗ надзор,ОТГОВОРНОСТТА Я ПОЕМАШ ТИ!!?!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Едно време у нас дори днес в Албания се практикува родово-общинното право. Когато някой извърши престъпление срещу общността или правилата, изчезва. Съответно в селото никой нищо не знае за пред властите.

5

Анонимен

преди 2 години

Нагъл лъжец. Даже щеше да блъсне паркираната кола на празна улица. Кой знае на колко ракии е бил.

4

До 4

преди 2 години

Какъв Борисов бе - той отдавна сдаде вече. А Бургас още след 89-та си град на наркотиците.

3

Мазало

преди 2 години

Хубаво са го пуснали, да вземем да го попрегазим и него, да види какво е правосъдие гада.

2

Анонимен

преди 2 години

Проклет да си - вижда се как нарочно свива към кучето, за да то удари ! Дано и теб някой да не те види по същия начин и да те помете с джип !

1

Анонимен

преди 2 години

има един куп изтрещялници, които биха направили същото с човек. Крайно време е да се легализира свободната продажба на бойно оръжие в България!