48

Анонимен

преди 2 години

Всичко е честно и точно. Здравеопазването ни е перфектно, пътеки и бонуси никой не взема, работят безвъзмездно медиците, заради което им ръкопляскаме, лекарски грешки няма никога, статистиката се проверява, правят се аутопсии. Какво ревете! Умират от короната и точка.

47

Анонимен

преди 2 години

Преди тази епидемия умираха по 295 човека на ден, а сега умират по 500 на ден. Какво да ти разказвам? Ти глава нямаш ли?

46

Анонимен

преди 2 години

Около половината от живеещите в България са ваксинирани, както и около 2/3 от пълнолетните живеещи в България. Заблудата, че ваксинираните са по-малко идва от милионите български граждани живеещи в чужбина.

45

Анонимен

преди 2 години

Абе я разкажете колко бяха смъртните случаи преди короната? Че и тогава се състезавахме за първенство и златен медал. Чудеса се направиха, за да се съсипят остатъците от здравеопазване, но сега неваксинираните са виновни. Ама разбира се, как не. Все някой трябва да е виновен и неваксинираните зли същества са причината.

44

Ганчо Галоша

преди 2 години

Тез дет праят апчита ногу пъри пичелят уа, кой то туй? Нищ няа им дам, няа са ваксам.

43

Шаби

преди 2 години

Нали с две ваксини всичко щеше да свърши. Ало абонатите няма ваксина няма филм че. Не разбрахте ли че се въртят милиарди на гърба на бедния българин. Във парламента от 240 продажници колко има ваксинирани. Някой ще може ли да ми каже.

42

MaйMyнaтa

преди 2 години

До Мухата...Май нещо не си догледал правилно, но карай тва си е филм

41

Анонимен

преди 2 години

Добре де, България е неваксинирана. От къде да ви намерят ваксинирани заразени? Всичко е една стъкмистика да ни плашат! На лъжата краката са къси. Взеха да се късат белите конци.

40

Галош Ганчев

преди 2 години

Аз за ко да са ваксам, чи той и биз туй няа вирОЗ.

39

Анонимен

преди 2 години

В София област са регистрирани един милион и 300 хиляди български граждани, но половината живеят в чужбина и се ваксинират там. Ваксинираните само в България от София област са 520 хиляди. Кой казва, че ни е нисък процента на ваксиниране?

38

Ай, стига ей!

преди 2 години

Освен в Китай, никъде другаде ваксинацията не е задължителна. Но нащите медии бълват постоянно информация за задължителност не само за пълен курс от две дози, но и за трета и четвърта и т.н и т.н.

37

Ганчо е прос’ галош

преди 2 години

Вижда статистиката, че 90 % от заразените са неваксинирани, но казва на черното бяло и пак си знае своето. Но, природата си знае работата.

36

Ай, стига ей!

преди 2 години

До сега провокирах с държанието на държавата през годините, за чумата по овцета и свинете.Може ли да им се вярва?

35

Анонимен

преди 2 години

Имаме 1,9 милиона ваксинирани само на територията на България и още над 2 милиона ваксинирани в чужбина, а се заразяват и умират все неваксинираните.

34

Анонимен

преди 2 години

Около 1/3 от починалите обикновено нямат придружаващи заболявания, с починалите на възраст над 65 години обикновено са под 80% от починалите.

33

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че заразените са неваксинирани. То ваксинирани няма. Има там някакви мижави бройки, но са малко. Спорът е излишен. След обяд ще разберем от какво са умрели

32

Копипасте

преди 2 години

До ПУКАНКИ Cтъкмиcтикa! Aрхимeд бил кaзaл : щe пoвдигнa и Зeмятa - caмo ми дaйтe пoдхoдящи лocт и oпoрa! Нe знaм дaли Aрхимeд гo e кaзaл нaиcтинa, нo aкo ми дaдeш дocтъп дo някoлкo чoвeкa нa тoчнитe мecтa щe ти изкaрaм кaкъвтo ми пoиcкaш рeзултaт! Бeзcпoрнo щe имaм нуждa и oт cъoтвeтнoтo кoличecтвo финикийcки знaци! И гaрaнтирaм рeзултaт дeтo щe cкриe тoпкaтa и нa oня физик-математик гадаещ на райкин боб!

31

до ПУКАНКИ

преди 2 години

Явно не я следиш(а умишлено я изопачаваш...) , защото в 99% от случаите... жертвите за денонощието са пенсионери с придружаващи заболявания...

30

Анонимен

преди 2 години

Бум на заразените има само там, където досега успяваха да се опазят от поредната вълна на епидемията и вълната сега започна, а това е в по-малко от половината Европа.

29

MaйMyнaтa

преди 2 години

Намаляват, на никой не му се мре по праэниците