88

Анонимен

преди 2 години

Заради иглите, а не заради ваксината, ***. По сайта логика и не кръводаряваш след татуиране, а не защото татуистът ти е сложил чип.

87

Анонимен

преди 2 години

Смъртните случаи на младите хора с коронавирус са много малко и в повечето случаи се дължат на погрешно лечение или усложнения на основното заболяване (пневмония, бронхит и др.) от вируса. Жертвите в болшинството случаи са на хора над 65 години и със сериозни, придружаващи заболявания.

86

Анонимен

преди 2 години

Когато преди 2 месеца отидох да кръводарявам, ми връчиха един дъъъълъг въпросник да попълвам, където между другото имаше и въпрос, дали имам скорошни ваксинациии. Значи, ако имаш не можеш да кръводаряваш и да преливаш ваксини. Сигурно питат само да се намират на работа. Не може да си прясно ваксиниран и да кръводаряваш, но инак ваксините са съвсем безобидни и безопасни, според някои хора.

85

Илюминати

преди 2 години

Мисля , че тези препарати са направени с цел стерилизация и намаляване на населението по тайният план на - илюминатиТе винаги са се борили срещу цьрквата и християнските ценности

84

pronto

преди 2 години

Пак бълват пропаганда и насаждат страх сред хората! Ни им ли писна ?...

83

До 116

преди 2 години

Ако бяха верни статистиките в бг, щях да отворя и да гледам.

82

дo 67

преди 2 години

Докога ще се отговаря на недоразумения като вас. На ден по статистика на ден преди Ковид умираха 270-280 до 300 на ден. При върха на вълната минаваха 550 на ден.Отвори си страницата на НСИ бе неразумно създание.

81

масон

преди 2 години

В тези статии се съдържа таен код на илюминатите. По този начин синхронизират действията си. Води се война дами и господа между тайни организации.

80

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусът усложнява лечението на всички заразени хора с придружаващи заболявания... Затова умират много от тях. Противодействието едновременно на основното заболяване и инфекцията от вируса не са съвместими и затова умират, толкова много от тази група... Отделно при старите хора имунната система не е на ниво. В България никой не следи, какво се случва с "ваксинираните " след определено време, а със сигурност има усложнения и смъртни случаи....

79

Анонимен

преди 2 години

Болничните пътеки за ковид трябва да се прекръстят на траурни пътеки. Щото май никой жив не стигнал до края на пътеката.

78

Кунчев

преди 2 години

Повече от два месеца май се бори за живота си след ваксинациятаЖалко е че този човек я представя като нещо добро

77

Фаизер

преди 2 години

Има хора за които е подходящо да се ваксинират за да запазят живота сиБолни от - рак , спин , тежки анемии за които корона вируса е много опасенНо за хора с нормален имунитет не виждам какьвто и да е смисьлПри пьрвата най смьртоносна вьлна го искарах вьв кьщи на чайче и аспирин за -12 дена след това се чувствах добре

76

ваксаа

преди 2 години

По добре само леко умрял. Отколкото напълно мъртъв.

75

Анонимен

преди 2 години

Грешиш, успели са да те заблудят. Кунчев умря, този дет се появи за малко по ТВ беше неимоверно успешен двойник.

74

Анонимен

преди 2 години

Погрижи ли се някой за умрелите старци преди да умрат, или ги намериха умрели? Колко от тях са били самотно живеещи?

73

теленор

преди 2 години

Ваксиниране докато на всички членове на семейства ви поникнат бради . Новите патенти днес. Ваксиниращи велосипедни седалки. Ваксиниращи ботушки. И всичко това Смарт.

72

Ужас

преди 2 години

Гледам по мачовете в европа как падат и не могат да продьлжьт млади момчета на по -22-25 г кога някой е виждал нещо такова по рано

71

Анонимен

преди 2 години

Аз се ваксинирах и нищо ми няма

70

Мдаа

преди 2 години

За мен право на всеки е да решава сам за себе си за ваксинацияШефа ме натисна един ден да се ваксинираш и такова да не се наложи да те освободимАс му викам - ако сьм здрав друга работа ще си намеря , ако недай боже остана инвалид или нещо друго ми стане и немога да работяКато ми дадьт - социал -300 лв ти ще ме издьржаш ли - повече и не спомена

69

Анонимен

преди 2 години

При такава смъртност и зарази си мисля, че тези от първата линия спят. Има ли статистика колко броя са спасили от смърт?