128

До 555

преди 2 години

Точно така, вирусът създава множество проблеми на всякакви нива. А не просто дали ще се заразиш и колко е опасен или безопасен за теб. Затова формулата "всеки сам си прецеНя" не работи. Масова ваксинация и това е. Друго няма като решение.

127

Към Анонимен 156

преди 2 години

В Белгия не дават никакви данни по време на празници. Гледа се кривата. Понякога се получават много заразени и починали за един ден, но това са събраните данни от няколко дни. Реално: има заразяване, но смъртността е много ниска, в пъти по-ниска от първите вълни, което се дължи на ваксинацията. Плюс това проблемът тук са многото домове за възрастни. Там като пламне, няма спиране.

126

555

преди 2 години

пландемия 2020- ---- напишете на гугал и гледайте изключително интересен филм , който ще е полезен за абсолютно всеки. Гледайте сега , защото по-късно може да е фатално късно . Здраве за всички !

125

Анонимен

преди 2 години

Обикновено броя на починалите е три пъти по-голям от броя на постъпилите в интензивното.

124

Анонимен

преди 2 години

Точно така! Слабите влизат в интензивните, а още по-слабите умират! Радвам се, че е така!

123

Анонимен

преди 2 години

за кох ли път се доказва че реално в Бг две РЗИ служби дават реални данни, Варна и София, другото е някава стъкмистика.

122

Анонимен

преди 2 години

Така е, София тръгна нагоре, но само от два дни. Покрай празниците данните са занижени и може да има изкривяване на действителността. Броя на новите случаи за България като цяло, тръгна нагоре от два дни.

121

Анонимен

преди 2 години

Бития си е бит ваксания си е ваксан

120

Анонимен

преди 2 години

София отново тръгна нагоре. След две-три седмици ще сме в поредната вълна, защото у нас дори липсва инстинкт за самосъхранение.

119

Анонимен

преди 2 години

Ерата на лъжите. Един неваксиниран лъжец преди мен е написал, че в Белгия са 11000 новозаразени и 118 починали. Истината - в Белгия за вчера няма публикувани данни, а оня ден бяха 7233 новозаразени и 39 починали.

118

555

преди 2 години

the bulgarian times - виртуалната медия , която ще ви информира за покритите факти , които много хора не искат да знаете.

117

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Гледаите във тубата интервюто на Борисов за 24-часа-- човека откровено си казва ,че на този етап не иска да си ваксинира внучетата искал да минат поне още 2-3 месеца да бил по-сигурен ,вижте и водещия как го пита и го подхлъзва дали вярва на световните организации ,че ваксините са безвредни,Той им вярвал ,ама за внучетата не ще и си е прав човека !Ще им върви ваксинацията ,ама на куково лято ,българите са от стара коза яре не сме лековерни и толкова страхливи !

116

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Какво да броим новите случаи и да слушам Гломб и Витанов ,като техните ментори и тези които ги финансират нарочно оставиха границите ни отворени за нашите имигранти във Англия и другаде да се върнат и да пренесат заразата за да им върви ваксинацията ! Ако англичаните бяха на хаше място щяха да затворят границите за такива държави ! Какъв трбва да си да пуснеш заразата за да се бориш после и да ваксинираш и да го играеш загрижен,после никой не им вярвал ,ами няма да ви вярват това е !

115

ооо Шипка

преди 2 години

абе знаех си че щом фигуранта отново бъде назначен ковид ше изчезне в България .

114

Някои от нас...

преди 2 години

са достатъчно възрастни, за да помнят времето отпреди интернет. Освен това са достатъчно възрастни, за да помнят вречената на други турбулентни събития, когато мненията на съмняващи се в "истинността" на "официалната" история биваха заглушавани. И винаги съмненията се оказваха верни !Но никога досега не е имало толково много опити за заглушаване на толкова МНОГО СЪМНЕНИЯ !!!

113

555

преди 2 години

Трият линкове ,затова напишете на гугал : Академик д-р Андрю Уеикфийлд----светило точно в тази област.

112

555

преди 2 години

budnaera/2010-01/2010-02-12_06.html Академик д-р Андрю Уеикфийлд - за действието на ваксините.

111

Анонимен

преди 2 години

Кирето ли ви плаща за лъжите?

110

555

преди 2 години

Колко е жалко , че някои хора не се интересуват истински от проблемите , които тунингования вирус ни създава близо 2 години , а има толкова материали от доказани световни учени с неоспорими доказателства , признания от производители на ваксини, доказани фалшиви данни , материали в доказани медицински издания, видеоматериали с дебати по темата , безброй изнесени проверени факти. Да стоиш в позата на дресирано кученце и изпълняваш заповедите на местното величие, не те прави по умен от бунтарите.

109

Анонимен

преди 2 години

Странно е как у нас бройката на заразените много трудно спада, днес се водят отписани 260 като преди две-три седмици са били далеч повече записаните като инфектирани, дали пък нещо не надписват бройката заразени и после става пълна каша при отписването, пардон излекуването