116

Ха!!!!!

преди 2 години

".."зелен пропуск", който трябва да бъде прилаган по съответстващ начин.Той не трябва да води до принуда за ваксиниране, а да допринася за създаване на безопасна епидемиологична зона." ---- Ами да разрешат и тогава кафенета, магазинчета и ресторанти само за неваксирани с четвърти бустер и да видим какво ще стане. Собствениците на тези заведения сами да си решават. Така и четвърто-бустерните ще имат безопасни епидемиологични зони. А Израел най-накрая да си съдаде колективен имунитет както Швеция

115

доц. Мангъров

преди 2 години

Голям смях в цирка Израел. Набодени ТРИ пъти, чакащи четвърта игла, и хоп... цунами от Кромид. Тази измислена държавица е придворен шут на Бил Гeя, Фаучи, СЗО и т.н.

114

George

преди 2 години

До Анонимен 135 , единствено наркозависими говорят непрестанно за дози, игли и бодежи. Бутеропитеците докога смятате, че ще издържите? Ще ви шият всяка година по няколко пъти? Тия глави ги носите само за равновесие.

113

Анонимен

преди 2 години

До ГеоргеМладеж погледни кво си написал, че оставаме с впечатлението, че вместо ДНК верига имаш синджир от *** в тебе

112

George

преди 2 години

Всъщност ваксините работят. Най-вече тези на престъпниците и убийците от "Пфайзер". Сриват нацяло защитните функции на организма и го излагат на изключително висок риск. Това едно едно на ръка. Тежките увреждания и огромната вероятност от летален изход са най-страшни и зловещи. Ниската смъртност във ваксинираните страни са глупости за наивници. Разбира се, че никой няма да оповести реални данни, по простата причина, че цялата пропаганда отива в коша.

111

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните в Израел са 63,3%.

110

Шалом

преди 2 години

Накрая ще оцелеят само евреите а гоите не.

109

Анонимен

преди 2 години

Тия не се ли усетиха че и 10та доза да си сложат, положението не е им е по-добро в сравнение с държавите с ниска ваксинация? Толкова ли са им промити мозъците там?

108

БАЧКАТОР

преди 2 години

Аз евреите ги мислех за умни. Масово ваксани по три пъти и полза никва. И след четвъртата какво очакват да се подобри?

107

Коприва

преди 2 години

Има един стар шопски виц "Пеняви се, не пеняви се, че го ручам. Пари струва", казал шопа, гризейки сапуна, който си купил, мислейки, че е някакъв сладкиш.

106

Евроатлантик

преди 2 години

Четвърта доза е недостатъчна, трябва след 2м и да се джасни и 5 ваксина,така евреите ще бъдат щастливи и свободни..

105

До 50

преди 2 години

"Богопомазаните, що така стана с вас?"==/==/По време на Втората световна чрез концлагерите ги принудиха да се заселят в новосъздадената държава Израел.Сега държавата я закриват. Който оцелее ще се преселва в Крим. Затова е цялата дандания.

104

До 52

преди 2 години

Баща ми почина от Ковид на 86 години. Като бяхме да си го закараме от моргата.-беше целият в кръв, от устата му бликваше направо фунтан от кръв! Оттам казаха, че това е защото белите дробове и сърцето му са станали на кървава каша! Ужас просто! Уплашихме се много! Не е шега този вирус!"=/=/А ти не с ели поинтересува дали баща ти е бил обдишван с кислород.Сигурен ли си, че вирусът му е направил сърцето и дробовете на кървава каша или сляпо вярваш на тези, които са го "излекували"

103

До 91

преди 2 години

До Българин"Имах и еврейка,прекрасна,русичка,красива и много добричка."=/=/=/Такива евреи няма.Била е еврейка по документи, не и по генетика.

102

Анонимен

преди 2 години

Видно е, че ваксините не вършат никаква работа. Сега трябва да ги набутат на някого. Купени са милиарди дози. Сега ще стане страшно! Ще ни насилват да си слагаме през 3 месеца.

101

До 94

преди 2 години

До aa"Лодоста е да правиш едно и също отново и отново и да очакваш различен резултат. А.Айнщайн==/==/Те правят едно нещо за пореден път, за сега четвърти, и получават резултатите които желаят.Това, че населението вярва на басните, че ваксинацията се прави за да се защити здравето и живота му, си е негов проблем.Когато разбере, че целта е била съвсем друга, набоденото население(това,което все още е останало живо) ще извие на умряло, но ще бъде безкрайно късно.

100

Ха-ха

преди 2 години

Прецака и е*вреи-радост за окото. Естествено други е*вреи са ги прецакали, де, друг не може.

99

Анонимен

преди 2 години

ПРОГРАМИСТ СЪМ И КАТО МИ ЗАГОВОРЯТ ЗА ПРЕПРОГРАМИРАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА МИ СЕ ИЗПРАВЯТ КОСИТЕ. ТЕ ДА НЕ СА БОГОВЕ, ЧЕ ЩЕ НИ ПРЕПРОГРАМИРАТ? ВИДЯ СЕ КАКВО СТАНА С АНТИБИОТИЦИТЕ, ОБЪРКАХА НИ ОРГАНИЗМА, СЪЩОТО, ЧЕ И ПО-ЛОШО ЩЕ СТАНЕ С ВАКСИНИТЕ. ВАКСИНАТА Е СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН. ШЕПА АЛЧНИ ХОРА ПОБЪРКАХА СВЕТА.

98

Хм

преди 2 години

Предния холокост го писаха на сметката на германците и те до скоро им плащаха компенсации.Този сега на чия сметка ще го пишат като виждаме на снимката, че един шуфут трепе друг шуфут.При това доброволно. Въпросът е кого ще обуят този път да им плати.

97

Ако няма логика

преди 2 години

До Snorky"Даже ми е трудно да предположа какъв психoпат трябва да си за да виждаш, че нещо не работи и въпреки това да продължаваш да дупчиш хората."=/=/Какво не ти е ясно?Това доказва,че целта на дуп(ч)енето не е защита здравето на хората.Целта е да се надуп(ч)ат колкото може повече хора,колкото може повече пъти,а за благозвучие им казват, че това било в полза на тяхното здраве.После ще дойде информацията, че всъщност е точно обратното, което ще хвърли в отчаяние набодените и целта е постигната