118

ора чете бе

преди 2 години

хората са ви описали дали антихриста е свързан с ваксинатаfacebook/groups/757182024675603/posts/1442233102837155

117

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Гледам тук много апологети от тип професор Ж_елев дето с брат му цял манастир кр*днаха, но иначе е професор, теолог. Абе, кво разбирате Вие от САТАНИСТВО и ДЯВОЛСКИ план. АНТИХРИСТ ей така ще Ви разясни неговите идеи, мечти, планове. Прости християни е имало и пак ще има. ИСКАТЕ ЛИ ЕДНА НОВА ТЕОРИЯ? СЛАГАТ ПРЕЗ ТРИ МЕСЕЦА БУСТЕРИ. ЕСТЕСВЕНИЯ ИМУНИТЕТ СПИРА И ПОСЛЕ ИДВА АНТИХРИСТ И ВИ КАЗВА: "КОЙТО НЕ СИ СЛОЖИ 6ТИ БУСТЕР, НО С МОЯ БЕЛЕГ ЩЕ УМРЕ" Хайде, сега ми кажете ваксината с белега ли е 666?

116

135

преди 2 години

Това са размерите на произвежданите в момента капсули-чипът и антената на чипа-16х2мм.Така е написано в сайта на фирмата.

115

Ваксиниран

преди 2 години

Нали ги слагаха с ваксините бе? Или сега ще ни накарат да си ги плащаме отделно? :D

114

Анонимен

преди 2 години

Чиповете са с размер 16х2 мм.Да се чуди човек лампови ли са или транзисторни.И при положение,че можеш да си го съхраниш в телефона или на лист А4 защо ли ти е чип?

113

Анонимен

преди 2 години

От 134 Душите ви засега са в безопасност но не и телата.Това е кйбервойна за контрол над ума и налагане на диктатура и зад това стоят хора а не паднали ангели.Хора който се чувстват и мислят като Осборн от филмите за Спайдърмен тъй че нещата пак са *** и то яко.

112

Анонимен

преди 2 години

От 133 все едно да сложиш тайно или с измама на атеист татуиран кръст и да мислиш че това го прави християнин.Знакът се слага официално с ясно обяснение че е точно това и се поставя след а не преди отричането от Христос и ако някой откаже да се отрече публично просто не му го слагат с например го арестуват или тормозят.

111

Анонимен

преди 2 години

132 Знакът на звяра според Библията не само няма да се слага тайно а ще се слага съвършено явно с изискване преди да бъде даден за публично отричане от Христос.Тайно печат на Антихриста или с измама нито може нито има смисъл да ви слагат това е все едно да татуираш на

110

Анонимен

преди 2 години

Явно на Запад усилено се търси начин от човек зорлем да направят киберизрод. За знака на звяра явно не сте чели добре Библията там ясно е казано че знакът се поставя след публично отричане от Христос и приемане на Антихриста за Бог като един вид сертификат на отричането.

109

I’m

преди 2 години

Хахаха тази статия е я пуснаха в правилния момент. Сега на *** не можеш им затвори устата. Но все пак да напомня... Който има ваксинае точно тия чипове циркулурат в кръвта му:) хахаха. Бай брадър ви вижда хахаха слушат ви, виждат ви, когато ви боли глава, от тях е. Натискат копче и хоп друго копче и хоп, разболяваш се от ковид19 :)))))

108

xaxsasбв

преди 2 години

Конспиративно или не, звяк на звяра или не, всеки го вижда различно. От моя гледна точка е много готино, че технологията е на такова ниво. Ако не ме мързеше да се ваксинирам, щях да си взема такъв. И без друго 60% от стоките си ги купувам с карта. Днес 3 пъти си тършувах из джобовете за ди си взема билет.

107

Помнещия

преди 2 години

Ама нали това беше конспиративна теория?!

106

Файзер Неуролинк

преди 2 години

Не случайно когато рекламират тия чипове , ги свързват с ваксиниране и сертификати. Вече на всички е ясно че ваксърчетата са лесно податливи на убеждаване и са като едно стадо. Тръгне ли един .. и останалите оФФце тръгват след него. Без да мислят дали е добро или не. Достатъчно е оФчаря да свирне и да замахне с гегата ... и ще има опашки и пред пунктовете за чипиране . Дори могат да ги комбинират - ваксинация и чипиране ... хаха. Ама как само свързаха чипа с зеления сертификат ... Безценно.

105

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, нали това беше конспиративна теория??? Всички конспиративни теории постепенно стават реалност. Още ли има хора които си мислят че става въпрос за вирус, вирус няма и не е имало, всичко случило се последните 2 години е за фа6истки технологичен контрол над човечеството ... и значително намаляване на населението - демоцид.

104

Анонимен

преди 2 години

Това е явното а това което неказват и невиждаме е в спринцовката с измислената васина

103

КОКО

преди 2 години

Само в ръката ли може да се постави под кожата този чип, или и на друго място под кожата.

102

Щирлиц

преди 2 години

Сега да уточним нещо важно:тези мънички интелигентни устройства,нали няма да заседнат в иглата,докато ни ваксинират?Понеже струват пари,и ще отидат зян,пък и няма да си вършат работата в телата ни,та затова питам?Пък и Бил Гейтс трябва да печели,а и световното стадо човешко трябва да се управлява,нали?

101

Анонимен

преди 2 години

Не, не- това е конспирация...

100

Анонимен

преди 2 години

Нали нямаше да има чипиране! Струва ми се че Възраждане са единствените, които мислят трезво!

99

Анонимен

преди 2 години

Човечеството си заслужава това, което му се случва. Алчност, меркантилност, никакви ценности не са останали. Хората се подчиняват за да си върнат нормалноста, в превод искаме да продължим да сме такива каквито сме. Е да ама не! Ако трябва да сме честни, голяма част не заслужават да са на тази земя. И ето сега сами правят своя избор. А всеки избор си има последствия! Ще останат едни 20-30%, които няма да се пречупят въпреки тормоза. Това ще са чистокръвните, да продължат рода човешки.