62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Не знам дали имат нужда от нашата защита ГДБОП." Затова ли 2/3 от коментарите тук са в защита на милиционерчетата от ГДБОП, защото "не знаете"? :)))

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 При това положение, сме повече от двама изказалите подкрепа към действията на ГДБОП. А Вие сте сам, няма друг дежурен тррол :)

60

Анонимен

преди 2 години

Разгеле... най-после се сетиха... Срещу Дамаджан ЧашкоФ също трябва да има такива действия от прокуратурата!

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Наблюдаваме ситуацията, имаме мнение и го изказваме. Какво лошо. Не знам дали имат нужда от нашата защита ГДБОП. Всички знаем, че над 80 % от обвиненията на прикриватурата биват обявявани за недоказани от съда :)

58

Анонимен

преди 2 години

От написаното изобщо не ми става ясно кой какво и защо е искал. Само че трябва да ги уволнят всички.

57

Анонимен

преди 2 години

като ме обраха преди години полицията дойде за няма и 5 м през нощта лошо цапат за отпечатъци но се постараха от дума на дума със следовател ли незнам цивилен беше ми казве че им е писнало да ги хващат а прокурорът от Г Оряховица някакъв да не предявява обвинения и те какво да направят повече ,след няколко месеца получих писмо прекратено неизвестен испълните ,не се и надявах

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Кои са милиционерите, да не се объркаме" Е, щом е да не се обръквате: МВР и ГДБОП.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "Съвсем обикновени сме." Напълно обикновени защитници на милиционерите. :)))

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Кои са милиционерите, да не се объркаме :) каскетът е милиционер, него и другите симеоновски кадри в прикриватурата ли имате предвид :):):)

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 Съвсем обикновени сме. Не повтаряме едно и също, като гербави папагали :) Не сме трролове, нямаме опорки, при нас има разнообразие. А при Вас - хихихи и само една опорка: защо искали да напусне страната, което те не са искали. Искали са да дойде една фльорца и да чуе къде са отишли парите нагоре по верига. Това е, герб тролажа :)

52

Анонимен

преди 2 години

Ясно е и колко са тролеите на милиционерите, които са на смяна тук: 2 броя.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "и обикновени коментиращи." Обикновени коментиращи, които защитават шефа на ГДБОП за опитите му да оказва натиск на прокуратурата да остави обвиняемия да може да пътува извън страната, при явната опасност да се укрие. Колко да сте "обикновени". Точно обратното е: има една група, която защитава шефа на ГДБОП (милиционерите) и останалите, които се чудим, как така тия, дето обявиха "нулева толерантност към корупцията" се опитват да "изпуснат" обвиняем по едро дело за корупция?

50

Анонимен

преди 2 години

До Стана ясно 49 Какво въображение у герб тролажа :) Защо тогава пръскачката не иска да го разпитва, нали се чудите как да ударите Рашков :) Ето, повод, а тя да го изпусне :):):)

49

СССР

преди 2 години

Тоя на какви наркотициии е че пише парите били в Рашков ,Рашков ли ходеше с джипката на магистралата да проверява дали парите отиват в чекмеджето,Герб са откраднали парите ,това е ясно дори и на детето ми на 6 години.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Точно така е - две страни сме. герб тролажа и обикновени коментиращи. Вие сте от трролажа :) Каква корупция, като се съсредоточавате на дребната риба :) Корупцията е на високите нива, там ще я търсим, когато се отървем от прикриватурата и герб тролажа :) Много наблягате на мярката, а нищичко не ни казвате за нежеланието на прокурорицата да разпитва обвиняемия и да чуе на кого е дал парите :) Ще "изплювате" ли Вие нещо :):):) професионалните плювачи :)

47

но ние тук си спорим

преди 2 години

МВР няма да коментира съобщение на Софийска районна прокуратура, свързано с образувано досъдебно производство. Уточняваме, че към момента директорът на ГД Борба с организираната престъпност не е бил разпитван по случая и не е получавал никакви официални документи, заявяват от вътрешното ведомство.

46

Стана ясно

преди 2 години

Чувала с 53 млн е при Дамаджанков и тоя се опитва по всякакъв начин да го изведе лицето хванато с чувала извън извън България. Затова има разделение на властите и има кой да попречи на това изнасяне.Дамаджанков и Фигурантинът искат "ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОВ"Няма да стане

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "Нищо подобно не написах," Написа, защото защитвайки натиска на шефа на ГДБОП към прокурора, защитаваш правото на обвиняемия да пътува зад граница, което му дава възможност да се укрие.

44

СССР

преди 2 години

Рашков да се разровиш и в Дианабад басейна ,тиквата изкара там 12 години ,от стадиона в Дианабад се ръководеше държавата,има много интересни хора там,ЧЕЗАРЕ,СТАЛИЙСКИ ВСОЧКИ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ,РАЗРЪЧКАЙ КОШЕРА В ДИАНАБАД РАШКОВ.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 --- Много точно! Само гарбидж троляците не искат да разберат, КОЙ е имал властта да разпореди едни пари от Автомагистрали да отидат ин-хаус към едни фирми. А тия фирми да теглят милиони от банката и нито БНБ, нито ДАНС да не реагират.