142

Анонимен

преди 2 години

Най-добре се смее този, който се смее последен!

141

законност

преди 2 години

Те затова някои кръгове се опитват да поставят прокуратурата под контрол. Направиха си изборите с машини. Следващата бариера пред произвола е прокуратурата. Кирчо вече си каза че смята да постави там свои хора.

140

Анонимен

преди 2 години

Така ли изглеждат кадрите на промяната? Няма вид на много умен и почтен.

139

Стига глупости

преди 2 години

До НИЩО НЕ СЛЕДВА.....: Няма никакви доказателства? Хайде де. Изтеглени 53 милиона лева в брой от банка и няма доказателства. И това става ден след ден, по един милион. И ДАНС задължително е била уведомена. Как си я представяш тази работа? Къде са отишли тези пари, кой е крайният получател, това е въпроса.

138

Въпрос

преди 2 години

Това, че директорът на ГДБОП е поискал съдействие от прокурор значи ли обязателно, че е оказвал натиск? По-скоро прокуратурата с Гешев начело се опитва по всякакъв начин да осуети завършването на разследването за милионите, изтеглени в брой от парите за магистрала Хемус.

137

НИЩО НЕ СЛЕДВА.....

преди 2 години

ЧАШКОВ ИСКА ДА МУ ПРИЗНАЯТ ЛЪЖЛИВИЯ СВИДЕТЕЛ, ЗА ИСТИНСКИ..... ЗАЩОТО НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА... ХАХАХААА.....

136

Анонимен

преди 2 години

Прокурорите от мутренския клан на ГЕРБ май не разбират какво следва. Заради тях ще бъде разформирована цялата прокуратура и заменена с нещо друго, а те под строй ще отидат за доста време в затвора

135

Анонимен

преди 2 години

Последни напъни на "каскетурата"

134

Кико

преди 2 години

Да завъртим ролетка и на който се падне- Той е! Може и сляпа баба, резултата е същия!( Ще делите без мен а....а!)

133

Анонимен

преди 2 години

Древните са казали: "Всички пътища водят до Чекмеджето" и "Парите не миришат на асфалт".

132

СССР

преди 2 години

Бойко Рашков коментира и бездействието при получаване на "една изключително красноречиво говореща информация, че от една банка по някакъв много странен начин се теглят пари кеш, които отиват в неизвестна посока". "За мен не е тайна къде са отишли тези пари ??ББ??(предназначени за изграждането на лот 5 на магистрала "ХемусГърч за ГЕРБЕРА.

131

Анонимен

преди 2 години

"Това обвинение не само е гротеска.То показва много ясно, че нищо в прокуратурата не се е променило. Тя ще продължи да прикрива, вместо да разкрива престъпленията на предишната власт и всеки, който пожелае да направи нещо в обратна посока, ще бъде атакуван. Още едно доказателство за това, че прокуратурата отдавна се е отклонила от мястото, в което я е поставила Конституцията и е станала нещо, непредвидено в нея, но ползващо се с всички правомощия и средства, сякаш, че е."

130

Анонимен

преди 2 години

"прокурорите" още се манафят и не осъзнават, че са с двата крака в затвора. Един подпис се чака и всичките им роднини, любовници, пеиятели и контакти в телефона им ще бъдат разследвани за доходи и приходи

129

Анонимен

преди 2 години

ГДБОП няма да обвинява, направо ще слага качулки на главите на Гешев и "прокурорите" и ще изчезнат за 25 години от радио свободна Европа

128

Анонимен

преди 2 години

Направо си е един организиран престъпник бе!

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 Доста хора са изразили мнение, сам казахте 2/3 :) Вие няма как да сте повече от трима, статията малко се чете, малко се коментира. Сигурно сте само Вие :)

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 Нали точно това написах - незаконен арест. Как може прокуратурата да извършва незаконни действия :) Това малък срам ли е за вас, че ви трябва и друго :) Е, сега ще има и недоказано обвинение за оказан натиск :) Ама пак ще забравите, то при вас е ежедневие :) А "при нас" - няма. Аз нямам връзка с другите коментиращи. Никой не ни събира на оперативки, да ни свежда опорки :) Каквото мислим, това пишем :)

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "Значи да споменеш съдебно решение" Ти не си споменал никакво съдебно решение. :))) И съм абсолютно сигурен, че няма да кажеш за какво ТОЧНО е било то, дори да те форсирам да го споменеш, защото ще се окаже, че то има отношение към самия арест, а не към предмета на дейността на лицата. :))))) Но то при вас е ежедневие.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Повече от двама души сме изразили мнение под статията" Двама браните милиционерите. Повече от двама са писали под статията, включително повече от трима са се изказали срещу милиционера от ГДБОП.

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 Повече от двама души сме изразили мнение под статията, но не разбрахме Вие сам ли сте дежурен :)