124

Анонимен

преди 6 месеца

Направо зациклят.

123

анонимус

преди 6 месеца

А А1 са акционери.

122

Анонимен

преди 6 месеца

А-ХА-ХАааа,.. и това е само НАЧАЛОТО на страничните ефекти!!!Очаквайте новини от сорта Жена роди куче и т.н.

121

Пустиняк

преди 6 месеца

65 - 80 годишни с цикъл, ти да видиш. 😀😀😀

120

В.

преди 6 месеца

Това си е геноцид. Ами да съдят Кунчев щото той е главен. Ако се оправдае спо-вишестоащ, прокуратурата да се самосезира. Нашата, европейската да стигнат до върха.

119

ГОЧО

преди 6 месеца

Ей хора отворете си очите и не позволявайте да ви третират като животни!!! Когато стане късно няма да има кой да обвинявате! Ще ви кажат че сте го направили доброволно и ще си измият ръцете!

118

До несъгласен

преди 6 месеца

На никой не му пука за НЕаргументираното ти мнение. Дано всички мислещи като теб са с 3 дози, за да сме сигурни, че ползите за обществото от ваксинирането ви ще са повече от вредите, а вие същевременно ще се чувствате предпазени. Нали си наясно, че в бъдеще хората, които слушат и изпълняват без да питат няма да имат никаква стойност. Все пак ще има роботи за тази работа. Задаващите въпроси ще продължат да са основния двигател на развитието на науката и са ценния материал за богатите.

117

Анонимен

преди 6 месеца

Ива вече достатъчно информация, че неваксинирани преболедували имат смущения в ерекцията и фертилността. Докато ваксинирани забременянат и раждат здрави бебета. Бременните се ваксинират с приоритет в нормалните държави. Запазете си страховете за комшийски дискусии.

116

Мен

преди 6 месеца

То и редовното хапване на пилешко ще им на рави рокадо на яйчницитe, но това не го броите.

115

Анонимен

преди 6 месеца

Лошото е,че малко са тези физически белези които се забелязват. При жените е цикълът. При мъжете ако има промяна в семенната течност няма как да го забележат. Пък реално много малко са тези които ще отидат да се изследват,за да се разбере на време дали има нещо нередно.

114

Умен ваксър

преди 6 месеца

Да, но пък на мъжете нищо няма да им стане с цикъла. Само половината от човечеството са застрашени, така че е приемлив риска. От какво вие страх да се боднете тогава? Вижте колко умен ваксър съм! Станах толкова умен, след като всех бустерната доза.

113

Анонимен

преди 6 месеца

Ваксините доказаха единствено,че Мангъров беше прав. Единственият начин вирусът да изчезне е ако мине през повечето хора. И да имаш ваксина реално пак можеш да го боледуваш. Което пък е абсурдно. Слагат ти ваксината,имаш хиляди пъти антитела над нормалното и организмът ти пак позволява на вирусът да те разболее. И друго абсурдно е,че се появява Омикром който доказано е почти безвреден и вместо да минем през такъв безопасен вариант,ние се пазим от него повече от опасните видове.

112

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен"Аз нищо не разбирам от медицина,но рязбирам когато някой не разбира като мен. Да припомня как разни като Кунчев обясняваха как с 2 дози вирусът изчезва." Приятел, мога да ти кажа, че колкото и да не разбираш, този Кунчев разбира по-малко и от теб. И дете може да го види.

111

Анонимен

преди 6 месеца

Аз нищо не разбирам от медицина,но рязбирам когато някой не разбира като мен. Да припомня как разни като Кунчев обясняваха как с 2 дози вирусът изчезва. После станаха 3. Сега обяснява как трябвало често да се бодем,за да има ефект. То и аз така като залагам на мачове все някога ги нацелвам. Голям съм разбирач,но поне половината не ги познавам. И Кунчев е голям разбирач за ваксините ама досега в прогнозите му се справя по-зле и от мен процентно. Тъй че как да вярвам на такива като него

110

Оф, най-после

преди 6 месеца

Несъгласният с фактите си изми краката и отиде да спи, нали? Дано си е изпил и хаповете за нерви.

109

Анонимен

преди 6 месеца

Значи води до менопауза. Има ли някоя забременяла след ваксина?

108

Анонимен

преди 6 месеца

Ох, малий, това не е ваксина а екпериментален продукт и никой няма да бъде подведен под отговорност. Ако беше ваксина, сега щеше да има милиони искове за милиони и печалбата от инжекциите щеше да изчезне, както и фирмите, кооито ги произвеждаха. Но това няма как да стане. Знае се кой изгради фармаиндустрията по цял свят...

107

луна

преди 6 месеца

Гевезета . Нищо няма да ви стане. Виждала съм хора да ядат стъклени чаши и нищо им няма.

106

До 116

преди 6 месеца

НЯМА НИКАКВИ НАНОБРЪСНАЧИ. ИМА Т Р О М Б О З А.

105

великият ваксинатор

преди 6 месеца

Абевие за едно умирание ли сте? Има къде къде по лоши неща. Мислете позитивно.