143

Талидомид

преди 6 месеца

Като манипулираш човешката РНК, очаквай неочаквани последици.

142

До 147

преди 6 месеца

Водят.Има данни за жени в критическата,получили отново кървене след ваксинация.Разбъркват хормони,данни тепърва ще излизат.Ваксинираните за това са озлобени,чувството че си се прецакал не се приема лесно.Жал ми е ца тях,чисто човешки

141

Нормално

преди 6 месеца

Първата фаза на гигантския фашистки медицински експеримент приключи.Набодоха се милиарди, има достатъчно материал за анализ и вече излизат първите данни. Не искам да съм на мястото на ваксиниран, който на свой гръб се убеждава, че това не е фейк нюз или измислица на "плоскоземците".До сега ме беше яд на късогледството на ваксите, сега вече мие жал за тях.Все нови и нови данни тепърва ще излизат.Усещането, че сам си се прее/вал не е от най-приятните.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Ужас, страшно става!

139

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен/135"Не знам в каква държава живеем,че продължавате с такава лъжлива информация." - живеем в ЕС държава и затова продължават да ни заливат с лъжите на Урсулата и ЕМА. Вдяваш?

138

Макрон бабоеба

преди 6 месеца

Добре че не водят до поява на цикъл при стари жени - мен от това най-много ме е страх.

137

Биологичен закон

преди 6 месеца

Когато самците не могат да защитят самките и малките настъпва краят на биологичния вид. Ако няма достатъчно мъже,които да направят главите меки на тези, които осакатяват жените им, дъщерите им, сестрите им, значи бяхме до тук.Вече е ясно защо беше тази дива пропаганда на гей паради и ЛГБТ - да изпеде/растят мъжете и да няма кой да им потърси сметка за безчинствата.Но да не забравят, че спартанската войска е била от гей двойки.Александър Македонски също.Може криви да им излязат сметките.

136

Анонимен

преди 6 месеца

До Пустиняк 135 Току виж на тях пък им се възобнови цикъла! Знае ли човек какво може да се очаква вследствие ваксиниране с експериментални медикаменти.

135

Интересно

преди 6 месеца

колко от пре/еваните ще отидат да "благодарят" на тези, които са ги ваксинирали или на личните си лекари, които ги посъветваха да се ваксинират. Тетрото тепърва започва. Личните лекари лекуват по телефона за да не се заразят. Сега само "по телефона" ще смеят да се покажат на улицата от страх да не се срещнат с "благодарни" пациенти.

134

……

преди 6 месеца

Интересно. И как на фона на тази информация светът агитира за ваксинурането на деца ? Чиято имунна система не е оформена все още, да не говориме за цикъл при момичетата?? Искат да осакатят десетки поколения ? Казвам това при положение, че аз самата си поставих ваксина, макар и с ясното съзнание, че е възможно да имам последствия. Но не разбирам защо е необходимо това да се прави при децата, които преминават през вируса дори без да го разберат? Ставаме свидетели с нечувана злоупотреба с влас.

133

Изненадани ли сме

преди 6 месеца

До Геноцид-Трибунал"Оставете цикъла, гледайте какво ще става, когато решат да забременеят"=/=/ Ще гледаме ако успеят да забременеят какви деца ще раждат. Тези ваксини не са изпитани за странични ефекти, включително тератогенен ефект - предизвикване на уродства на плода.Четете за контергановата афера през 60-те години на 20 век. Напишете Талидомид или Контерган и четете.То който се е набол вече и да чете и да не чете все тая, но поне който още не се е осакатил да чете.

132

Армагедон

преди 6 месеца

Почна се .

131

Anonimen

преди 6 месеца

Ама и сетовния елит е една...Тръмп искаше да преселва норвежци в САЩ вместо от $_shit_holl, ти ги трепят и редуцират, Хитлер само от норвежки жени иска деца, абе разберете се ще ги трепем ли. Ако да - да се връщаме по пещерите и камилите и бай, бай цивилизация

130

Калугер

преди 6 месеца

Стерилизация чрез ваксинация контрол популация чип идентификация глобализация

129

До 129

преди 6 месеца

"При мъжете ако има промяна в семенната течност няма как да го забележат."=/=/Банките за семенна течност вече са го забелязали и не вземат материал от ваксинирани.

128

До 133

преди 6 месеца

До ГОЧО"Ей хора отворете си очите и не позволявайте да ви третират като животни!!! Когато стане късно няма да има кой да обвинявате! Ще ви кажат че сте го направили доброволно и ще си измият ръцете!"=/=/Те наистина го направиха доброволно. Даже се подписваха, че на своя отговорност го правят.Кого да обвиняват за собствената си гл/упост.Сега вече на час по лъжичка ще съобщават страничните действия, ама бой е ев/ане назад не се връщат.Лесно е да се ваксинираш.Да се отваксинираш малко трудничко.

127

Анонимен

преди 6 месеца

Не е лъжлива информацията. Влезте в една група за ваксини, където ваксърите в българия споделят същото, просто не се впечатляват, че им е нередовен цикъла. Аз не съм нито ваксър, нито антиваксър, следя и двете страни.

126

Анонимен

преди 6 месеца

А защо тук никъде не посочвате източника на информацията?Такива статии продават,но са за на съд,защото са лъжа и подвеждат хората.Не знам в каква държава живеем,че продължавате с такава лъжлива информация.

125

Анонимен

преди 6 месеца

Споко. При тези мутации мъжете ще почнат да раждат . И ще са си самодостатъчни. Заложено е още в джендър идеологията. От инстанбул .опитите са отдавана

124

Анонимен

преди 6 месеца

Истината е само една и тя е че ваксината предпазва само и единствено производителите и от обедняване.