17

//*

преди 2 години

А Кирчо вече няма канадско гражданство.

16

някой го е страх

преди 2 години

И защо ДАНС зе размърда сега, а не когато са били уведомени че се тегляд големи суми в брой? Румен Радев вече беше публикувал колажи на ББ с чекмеджетата.

15

Къде са парите?

преди 2 години

Изтеглени 53 милиона лева в брой от банка. И това става ден след ден, по един милион на теглене. И ДАНС задължително е била уведомена. Къде са отишли тези пари, кой е крайният получател, това е въпроса.

14

Надблюдател

преди 2 години

"Самоотвод", значи, че милиционерската шайка на Рашков е оказала такъв натиск, че са предпочели да нямат нищо общо! Ако е предплатено на фирма, за някаква дейност и след това "другарите"са искали да измъкнат парите обратно, никой не казва дали има нарушение в договорите, и дали някоя фирма се е отметнала от ангажиментите си! Хайде да си припомним ,че Бабата-министър твърдеше че "незнайна" фирма щяла да строи, пък после твърдяха че същата фирма струпала тежка техника в София! Последно ???

13

Я, па Я

преди 2 години

До АнонименНе се е покрил, спокойно. Снощи даваше брифинг в централата ГЕРБ.

12

Я, па Я

преди 2 години

Това не става ей така, отиваш с чувала в банката и хоп, готово. Банката участва и е наясно, на 100%. Аз когато исках да си доплатя колата с една сума кеш и ме усукваха сума време, че нямат толкова кеш в банката. Тези с чували изнасяли, ти да видиш!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Прокурорите лично ще извършат множество действия по разследването независимо че делото все още се намира в Софийски апелативен съд. Какви действия? Ами много просто - каскета ще докладва всичко на Буда, неговите хора ще предупредят всички членове на ОПГ ГРОБ, които са участвали в далаверата, после ще направят всичко възможно, да покрият когото може и да замажат работата, а ако все пак се стигне до съд, да се приложат най-леките възможни мерки или да се протака максимално.

10

Анонимен

преди 2 години

Този се разприказва и Боко емигрира при господаря си Ердоган. Случайност, може би? Къде се е покрила Боко?

9

Анонимен

преди 2 години

Докато няма реформа, никой няма да осъдят. Ще си платят, някой няма да си свърши работата и ще ги пуснат по старата отработена схема, която действа безотказно, вече 30 години.

8

Анонимен

преди 2 години

Бойко се умълча ... занчи има нещо.

7

Анонимен

преди 2 години

До ами 3 - Не е нужно, да си приятел с някого. Ако си соиално, политически и икономически активен, за година спокойно можеш да имаш "взиамане-даване" със стотици хора.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 - То и сега е така, ама винагиима извинителна причина, просот няма кой да провери истинността на причината.

5

Анонимен

преди 2 години

Трябва и да се промени закона - при неявяване на адвокат или отказване по време на прцес да се лишават доживот от адвокатски права

4

Анонимен

преди 2 години

Оня човечец с чувалите го гледах по телевизията. Беше се малко на ***.

3

Докато

преди 2 години

Мъдрите се намъдруват, лудите ще се налудуват.

2

ами

преди 2 години

"двама от наблюдаващите прокурори си направиха самоотвод по делото".Добре е в близко време да има промени в практиката на прокуратурата.Какво значи самоотвод?За мен означава,че имат "вземане-даване" с обвиняемите.За да имат вземане-даване с някой трябва да са или роднини или приятели.Да имаш такива "прииятели",които най-вероятно ще са имали каквато и да е връзка с аферата с чувалите,не говори добре за морала на обвинителя.А ако е роднина,почти сигурно е че е знаел какви ги върши...

1

Анонимен

преди 2 години

Трябва много да се внимава прикриватурата на каскета да не заметат следите към гербаджиите.