230

КуКлус

преди 2 години

САЩ нямат нито една спечелена война в цялото си жалко същевствуване ! Запалиха десетки държави и от нито една не излязага победители ! Виетнам ли ? Сомалия ? Ирак ? Афганистан ? Сирия ? Камбоджа ? и т.н. ? В коя ? ....Аааааа да ...май във Втората Световна Война когато червената армия размаза нацистите ....еееее намазаха ама това не беше тяхна победа :)

229

До 321

преди 2 години

Краварите нямат загунеа война ? Аз съм *** но мисля че те нямат спечелена ...освен гражданската приятелю !

228

Калеко Алеко

преди 2 години

До .. До Калеко Алеко ... В сражението при Бородино където император Александър I губи Москва участват 135 000 войници от армията на Наполеон и 125 000 от страна на руският император. Французите дават 35 000 жертви, а руснаците 45 000 ... !!!

227

За протокола

преди 2 години

Не е ясно дали краварите са страхливи, но САЩ още нямат изгубена война !

226

За незапознати

преди 2 години

Всички войни, които Русия печели и срещу Наполеон и срещу Хитлер е съюзник с Англия и САЩ , но когато е сама губи - 1905 срещу Япония , 1854 в Кримската война срещу Турция и Англия !

225

Анонимен

преди 2 години

Ставай страна огромная , руснаците са непобедими , краварите са страхливи не им стиска

224

До Калеко Алеко

преди 2 години

Наполеон нахлува в Русия с 700 000 воиници помеждодругото. Като само 200 000 се връщат от там

223

Анонимен

преди 2 години

На Русия само врагове и се привиждат.

222

Бисмарк

преди 2 години

Е нали Украйна получи гаранции от Русия, за териториалната си цялост ако им предаде наследените от СССР ядрени оръжия ! И какво стана - май наистина договорът с Русия не струва и хартията на която е написан както е казал Бисмарк навремето .

221

Анонимен

преди 2 години

Чакат Вова да глътне въдицата и да го обвинят в агресор, но на него тези кьорфишеци не минават.

220

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... И Наполеон и Хитлер превзеха без особени трудности Москва, а от там нататък следваше необятния Сибир, с блата, калта, руската зима и болестите, условия в които могат да оцеляват само местните ***, по времето на Наполеон това е било непосилна задача за неговите няколко десетки хиляди войници, а Хитлер освен с рассия воюваше и с половината свят...Съвременната война ще бъде високотехнологична и до голяма степен ще игнорира гореспоменатите особености на Сибирската *** ... !!!

219

Анонимен

преди 2 години

Американците винаги са били алчни коплета.

218

Анонимен

преди 2 години

Естония е член на НАТО от 20 г. Натовските раку.ети, от които се страхуват руснаците са на 150 км от Петербург. И какво ? Нищо ! 20 г мирно съседство и най-важното : РУСКИ ВОЙНИЦИ НЕ УМИРАТ В ЕСТОНИЯ ПОВЕЧЕ ! Какво са се разревали за Украйна ?

217

Анонимен

преди 2 години

Америка и НАТО обещаха и че няма д се разширява НАТО след разпада на СССР, но... Договорите с Америка и НАТО не струват и хартията на която са написани. Никакво доверие на Америка и НАТО. Те винаги са доказвали, че вършат точно обратното на това, което твърдят и обещават.

216

Путин

преди 2 години

Ще затрие Турция от лицето на земята и ще засели там втора ръка населението на Русия а именно кавказките народи разбира се става дума за не славяни. Байдън дърпа конците на Турция и въобще на изостанали те народи.

215

Анонимен

преди 2 години

По това се познават нацистите и комунистите - те винаги имат някой враг кой ги дебне.Не е случайно .

214

Анонимен

преди 2 години

До 303Руснаците нямат спечелена битка с Наполеон,французина нямаше ресурси да владее целият континент .А Хитлер е победен с помоща на американци и англичани.В момента руската армия е толкова силна колкото беше срещу японците 1903-5г.Много самохвалство и заплахи ,а накрая нямаха спечелена битка .

213

Анонимен

преди 2 години

СЪС КАКВОТО ОТГОВОРИХА НЯКОГА НА НАПОЛЕОН И НА ХИТЛЕР.

212

Анонимен

преди 2 години

Tия неграмотници и цтрахливци украинците да виновни за ескалацията на нещата до ниво "конфликт".... Украйна, заедно с Полша бяха превидени за буферни и сега като такива буфери биват мачкани от запад и от изток. Това е ролята на буферите. Но не им харесва тази роля и първо поляците, а сега и укретата придърпват помощници от САЩ, щото не вярват на НАТО, само на САЩ и в това се състои тяхна най-голяма грешка. И нашата също така, ако я допуснем!

211

Анонимен

преди 2 години

какво? на снимката се вижда че две дебели тръбовидни железарки са насочени към бодно оръдие прехвърлящо най вероятно вода от Днепър за Крим, Киев мрази и желяе смъртта на кримчани ли, защо тия ракети железни са насочени към водооръдията с които се помага на кримчани