16

1

преди 6 месеца

Да полицията го е хванала.Да прокуратурата ще го обвини.И какво от това?Съдията ще вземе рушвета и ще пусне келе шчето.Реформата в правораздаването ще бъде ефективна само ако се намери начин да бъде накаран съда да работи и да съди.Всичко останало е бла-бла.Да се махне относително добре работещия Гешев и да се сложи там наш човек е преместване от единия крачол в другия.Не Гешев, а съда дава присъдите.

15

Ако пишлемето е

преди 6 месеца

навършило 16 години, още от утре рано сутрин с лопата на рамо да работи по строежа на магистралите - поне 5 години, защото не се знае какво щеше да стане, ако беше улучило някого в главата, в окото, в ухото и т.н. Да учи като частен ученик. Ако е под 16 г. - почасово да мие всеки ден спирки и автобуси, докато изплати щетите с обществено полезен труд. Всякакви други мерки са бошлаф. И да платят родителите му щетите, какво от това? Л.йненцето ще се изживява като герой сред връстниците си.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Тая малолитражка я пуснете на бай Ставри за коледен подарък! Много ще му се радват! Г..а му ще стане като гаубица!

13

Да

преди 6 месеца

Напишат ли младежи или фамилия, сещайте се..

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 9 - Да, помним. Едни такива днес още държат банките и са окопали половината власт ...

11

Анонимен

преди 6 месеца

До Така се култивират 10 - Миля ти се ... още 92-а попупли с агамени навсякъде. Уж много добър народ, уж мил народ, не знак сикво, ааа уууу ... Па се видя, всъщнсот колко ЗЛО има в този народ.

10

Да

преди 6 месеца

И какво като е задържан? Тук да си 2"***"2 е привилегия. За тях важи демокрацията по български" много прави, никакви задължения".

9

Анонимен

преди 6 месеца

Напълно нормално! Трябва да има работа за прокурорите, съдиите, следователите, адвокатите...нормално е да се извършват престъпления! От това си печелят хляба гореизброените...

8

Така се култивират

преди 6 месеца

Мутрите! И бедата не е в законите, а у дома! Ако родителите си тежаха на мястото, нямаше да има такива случаи! Обаче родителите на сегашните тийнове са от чалга поколението на 90те! Когато се стимулираше да си мутра, да се държиш като такъв, или да им подражаваш! После държавата била виновна, закони нямало, Гешев бил виновен! То Тошко африкански е идеален! Шефа му се разхожда с цял автобус мутри и стъклата на джипа потъмнени на 85 процента!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време такива ги вкарваха в народната Милиция и на родителите се даваше бележка за безследно изчезнало лице. Лиленцето се изпращеше в Ловеч или по целесъобразност в най близкото поделение на КЕЧ -Строителни войски където денонощно обслужваше политкоректните малцинства като Червен Фенер а през деня служеше присъда в името на народа строейки мостове тунели и чукайки камънак в мраморн и иваровикови кариери докато задната му точка станеше като буркан и докато му окапят месата.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Дано намерят кой ги е предал и да го очистят...

5

Алекс

преди 6 месеца

Редно е родителите на *** да платят щетите по автобусите.

4

пушката

преди 6 месеца

най вероятно е преработена за флоберкови патрони

3

Анонимен

преди 6 месеца

Името на грубияна от Дунав мост не го обявиха.....

2

Анонимен

преди 6 месеца

радевюнген

1

Анонимен

преди 6 месеца

Въздушното оръжие въпреки че е само на регистрационен режим,ако си непълнолетен няма как да го закупиш...та къде е сега голямата въпросителна?