6

Solar Power

преди 2 години

До Активист на БСП: Е и тока като не беше частен през 80-те какво беше :)Хахха пак го изнасяхме навън защото пич трябват ни гущери за да си купуваме петрол и газ ! И та беше държавен и имаше 3 часа и 1 нямаше :)... Решението е много по просто ! Трябва просто да си копаме за собствен шистак и да слагаме още панели, вец и веи. АЕЦ само да балансира. Да изнасяме още повече на още по добри цени и държавата да връща половината печалба тук на хората :)

5

четири,

преди 2 години

За съжаление, едни кадри и лобиращите за тях не мислят така. Най-малкото, защото като вътрешен пазар доброназорно ще купуваме каквото ни се предлага без право на избор. Затова и има микс, и в него евтиният ток е миноритарен. Защото са ни успали за да се приеме този формат на предварително разпределение, с някакви формални забежки за уж по-справедливо преразпределение, европейски изисквания и т.н. А след като е факт, казват Закона. Иначето е ясно, по-голям марж - по-големи печалби, но само за тях

4

Анонимен

преди 2 години

погледнете го тоя п алячо само реват по новините ***

3

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ги компенсират - толкова повече ще се вдига цената на тока. Не е ли ясно? Я спрете да харчите ток, да видим дали няма да му падне цената. Щото - какво, панелите отзад ли ще си ги натъпчат? Или перките ще ги ползват за разхлаждане?

2

Анонимен

преди 2 години

Дали има начин 100% от енергията на АЕЦ-а да остава на вътрешен пазар, дали ЕС не са ни сложили някакви ограничения за това?! Иначе ако няма бариери, евтиният ток за вътрешен пазар, скъп - който иска да изнася.

1

Активист на БСП

преди 2 години

Никаква помощ на частниците!!!