18

Тоя

преди 2 години

не е замесен.Тоя е нaпълнил чувалите с fresh cash и ги е занесъл на Дамаджанков.

17

Измъкване

преди 2 години

Абе казваш имената : Боко, Каскета, Зам. Главния Прокурор , останалите прокурори и всички гербери. От Меверето ще ти поверват и фигурантът ше ти поверва. Вервай си.53 млн са много мангизи.Може да стигнат за верващите.

16

Фен

преди 2 години

Ето чак сега ми стана ясно , защо лагерите на смъртта в Ловеч, Белене , Скрабена и останалите ще ни липсват. Отваряйте ги отново, че няма време.

15

Сандо

преди 2 години

тоя ще се спомине преди да проговори си мисля. Ще го споелти един нещастен слчаий или инцидент по непредпаслизовости

14

лк

преди 2 години

Поредната тъпотия на Рашков . Ще дойде и неговото време .

13

Кражда

преди 2 години

Не е изпиране на пари, а си е огромна кражба!

12

Кико

преди 2 години

Отиваш да изтеглиш 1000 лв.от собствената си сметка и те правят на *** защо не си ги предубедил предварително! Утре отивам да "дръпна" няколко милиона защото било по лесно???

11

ХЕРО,

преди 2 години

"БЛАГОДАРИМ" ти за Радев....... Путин те прави-герой на съветския съюз.........

10

Анонимен

преди 2 години

Значи все пак се оказа вярно, че са теглини милиони в брой и са тъпчени в сакове. Все повече ми изглеждат истински смимките с нощното шкафче пълно с пачки...

9

Имената са:

преди 2 години

Божков.. Спецов.. Рашков.. Радев...................... НОМЕРА НА КИТАЙКАТА.......

8

Анонимен

преди 2 години

Така и не стана ясно кой е собственикът на фирмата, превеждала парите на фирмите, които са ги изтеглили и предали на задържания. Най-вероятно е те да се връщат обратно при него, за да оперира с тях, като вече си е изчистил дължимото към държавата ДДС.

7

4epa

преди 2 години

А ГЕШЕВ КОГА ЩЕ РАЗПИТВА ДАМАДЖАНОВ ЗА 19 ИМОТА !!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега защо двете прокурорки се правеха на интересни, сетне 3 или 5 прокурори отказаха да поемат работата, а шефката на СГП Кирилова нареди на дознателите от МВР да водят разследването в кабинета на наблюдаващите прокурори?! Засега зад нейния гръб е Каскета, но това е до обозримо време. Заради тези грандомански изцепки още преди 110 години до 1990 г. прокурори и съдии са били в МП и не е имало нито Каскети, нито СпП, нито СНС, нито АСНС. Нито прок.Кирилова.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Рашков щеше да ги каже, ако бяха на "герберасти".

4

абе

преди 2 години

парите са в Путин и комунистите само не и във Бойко а това със евраците и златото в шкафчето на Бойче е монтаж. Пиар Севи също не е взимала никакви пари НЕЕЕ! ПУТУН ГИ ВЗЕ ГАД *** ПРЕЛЕТЯ СЪС САМОЛЕТ НЕВИДИМ ВЗЕ САКА С ПАРАТА И ТЕ ТАКА! ПЛАЩАТ МИ 50ЛВ. ДА ПЛЕЩА ТАКИВИ ГЛУПОСТИ ЦЕЛ ДЕН

3

Анонимен

преди 2 години

Защо Рашков Дамаджаната се е срещал и е разпитвал обвиняем като няма право на това? Да разпитва Рашков обвиняем минути след като е получил обвинение задържане под стража е извън правомощията му и е брутално газене на закона.

2

До 3

преди 2 години

" Имената не са публично известни!" Е дано да сганат Съдебно известни!

1

Цъ

преди 2 години

ПАРИТЕ СА В РУСКАТА МАФИЯ. ЧЕРВЕН ОКТОПОД.