448

Варшавски Договор

преди 2 години

Ще ни скъсат зад*ниците предателски .... Ще ядем руският ..... , този път няма да има прошка .....Жалко за децата , те не са виновни ...

447

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на за конфликтс им било то Руся говедария и т.нн файда няма от тях

446

Ква война в ....

преди 2 години

...в разгара на зимата , кви пет.... рубли, ква Украйна.За какво им е на рашките грохнала, разпърдяна Укропия - зс дс хранят още 50млн *** ? А пари откъде, щото в дупката наречена Укропия ще трябва да се налеят милиарди милиарди.Тама са много огладнели и озверели бандерюгите.

445

МП

преди 2 години

До КОЛЕВ----От какво ще те защити НАТО бе Колев? Чувал ли си приказката "Когато си дал задните си части под наем трябва да знаеш че ще ги ползват". В България и сега има бази и войски на НАТО.Мислиш ли че руските ракети ще ги оставят на мира ако пламне война само защото са в братска България?

444

КОЛЕВ

преди 2 години

НЯМА ОПАСТНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ---ТАМ, КЪДЕТО МИНАВА ГАЗ НЯМА ВОЙНИ....И ТОВА Е ЗАСЛУГА ЛИЧНО НА БОРИСОВ, ЗАЩОТО ТОЙ ТОЧНО ЗА ТОВА БЪРЗАШЕ ДА СЕ ПОСТРОИ БЪЛГАРСКИ ПОТОК.

443

Емигрант

преди 2 години

България хем е в НАТО, хем не ще нито да се бие, нито войски да праща някъде. Напълно безполезен "член". На всичкото отгоре и "членството" не е особено популярно сред населението. Да правят един референдум и да се махат от НАТО и ЕС. Да се оправят сами като искат да се чекнат на два стола.

442

тц тц тц

преди 2 години

До Анонимен..КапитУлация...неграмотнико!!!!

441

айде сбогом

преди 2 години

Добре се опитва Янев да се изсули с ...т.н усулсикиджийски приказки,но....тук нещата са така засилени и нагнетени,че с общи приказки няма да се измъкнем. Ще дойде момента/много скоро/ да заявим твърдата си пронатовска съюзна позиция.т.е да приемем колкото и каквито подразделения ни докарат. С една единствена цел...нападение на Русия. И тогава...става страшно България става " ТАРГЕТ". Дано поне да е след Коледа ,че тези мръвки дето съм ги приготвил за капамата...нахалост ще отидат !

440

До Анонимен 466 :

преди 2 години

..."...САЩ може да купят Русия 10 пъти и да я продадат...,"... поредния мургавел , блесна с оригинална "мисъл" рано събалем.Бегай паси кравите във фалирала Кравария бе кравар, кво е мъчиш да живееш под Руския "заплаха", сякаш са потрябеали на руснаците изпаднали БГ и Укропия. Колкото е по-дребна една нация, толкова е по-комплексирана, че някой и "пречи", "краде" "иска" да я завладее. За справка - виж "Македония""

439

Пенчо

преди 2 години

Мда, Америка винаги е готова за една нова война. Тя не зачита права и свободи, но изисква това от други държави. Изправени пред гражданска война и станали за смях в Афганистан..... а ние в транс повтаряме медийната им пропаганда.

438

Война ще има

преди 2 години

Вече се сформират партизанските отряди за борба с комунистическото правителство на Румен Радев

437

Знае се вече

преди 2 години

Войната започва на 1 октомври 2022г

436

SKF

преди 2 години

До 2 дни/// И когато се събудите облян в студена пот ще установите,че пръстите са ви в контакта, а чаршафа е в зад-ика Ви , а Вие мислите ,че крието самарското знаме

435

Анонимен

преди 2 години

Маневрите през войната включват унищожаване на Сърбия до пълна капитолация

434

Анонимен

преди 2 години

Докато руснаците разберат какво се случва, 50% от ПВО ще е извън строя

433

Анонимен

преди 2 години

Българите ще се бият със Сърбия, няма страшно

432

2 дни

преди 2 години

Не сме застрашени. Войната е неизбежна, но ще трае 2 дни. В Русия магазините ще се изпразнят и ще стане революция. НАТО ще ударят първо 5 подводници в Тихия океан, след това базата в Сирия, а Украйна, Полша Румъния и Грузия ще влязат в Донбас.

431

xgn

преди 2 години

Не забравяйте, че Стефчо Янев е фен на ПутКян и върл русофил!!!

430

Анонимен

преди 2 години

САЩ може да купят Русия 10 пъти и да я продадат

429

Анонимен

преди 2 години

Да идват американците, че ми дойде до гуша от комунисти в България