488

NoName

преди 2 години

До АнонименДоста морално паднали жени са и генерали в руската армия, без никакъв боен опит и реални заслуги, освен специфични такива (креватни демек)... така, че по- добре замълчете!

487

Христо Христов

преди 2 години

"... Няма. - Левски и Ботев бяха последните. Отогава насетне "българина" помургавя, изпедепца, стана евроатлантик, ***, ЛБГТ-ист, с една дума ***, което се и вижда в "парламента"." - Точно!

486

Христо Христов

преди 2 години

До българин/509"Е как да си изкривя душата сега и след такова изказване да кажа, че Русия не ни е враг" - каква душа имаш па ти про'стак атлантически?! Атлантик = антибългарин. Всички атлантици, без изключение, са го доказвали с работата си срещу България.

485

Анонимен

преди 2 години

"Земята на Ботев и Левски отново е робска земя..."

484

Крим е руски

преди 2 години

Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България???

483

Анонимен

преди 2 години

Това е въпрос към ***.Не всички сме такива.Действайте по инструкциите.Първо - забранете да пиша, второ, забранете да мисля и да зная.Ние не можем да бъдем срещу Русия заради американските и световни олигарси, които сесъстезават по богатство.Това е психиатрично.

482

Анонимен

преди 2 години

Войниците ит американската армия си епилират крачката .Там е съвсем нормално жена да е подполковник..

481

Щерев

преди 2 години

нашите апостоли на свободата са го казали: Който носи юнашко сърце и българско име ще поскрепи братска Украйна-последната барикада до *** на нашата мила Родина и чрез НАТО ще я защити и освободи Крим от руските *** и мародери. Да ги пратим в Сибир братя българи.

480

българин

преди 2 години

"В Русия предупреждават за последици в Източна Европа" Е как да си изкривя душата сега и след такова изказване да кажа, че Русия не ни е враг?Предупреждават ни с последици! Моля ви се, ще падна от коня!Ние в коя Европа сме? Това за какво е намек според вас?И това ми било "братушки"! Истински "удушки", затова колкото се може повече войски от САЩ, Германия, Англия, изобщо силните държави които според клаузите за взаимопомощ са длъжни да ни пазят от общия враг който ни заплашва с "последици"!

479

Неее

преди 2 години

През 20 век загубихме 4 войни. Мисля, че ни стига. Ако на някой му се воюва, да воюва. България трябва да е 100% неутрална.

478

Анонимен

преди 2 години

Под какъв предлог бомбардираха Югославия? Със санкция на Съвета за сигурност на ООН ли? Къде е Югославия, къде са САЩ? Унищожиха страната. Да, там има вътрешен конфликт, свои проблеми, но кой им даде право да бомбардират европейска столица? Никой. Просто така решили, а сателитите им подтичваха отзад и лаеха в подкрепа. Ето ви го цялото международно право.

477

Анонимен

преди 2 години

Ето какво каза Путин - -"Та нали с вас знаем добре как под различни поводи, включително за осигуряване на собствената си сигурност, действат на хиляди километри от собствената си територия, на хиляди. И когато им попречи за това международното право и Уставът на ООН, обявяват всичко това за остаряло, ненужно, а когато отговаря на интересите им, веднага се позовават на нормите на международното право, Устава на ООН, хуманитарното международно право и т.н. От тези манипулации ни писна."

476

Turkiye

преди 2 години

ей войнствените българи изцапака памперските. Яна калашник чистеше, тодор си халк а бръснеще. Вие като влизахте в НАТО незнаехте ли че са притив Русия? Ама за келепира. сега няма да мърдате никъде дзурл и селски. Джо Байдън

475

Учителя

преди 2 години

НАТО трябва да успокои монго-лоидното джу-дже като му каже да си гледа оакания г-ъз.

474

До достойни мъже :

преди 2 години

..""....толкова ли няма някой истински БЪЛГАРИН.."...Няма. - Левски и Ботев бяха последните. Отогава насетне "българина" помургавя, изпедепца, стана евроатлантик, ***, ЛБГТ-ист, с една дума ***, което се и вижда в "парламента".

473

Анонимен

преди 2 години

Още преди година, или две, писах: Този нисичък комплексар ще вкара Света в беля! " .... свещенная война .... "

472

достойни мъже

преди 2 години

толкова ли нямя някой истински БЪЛГАРИН сред политиците да излезе и да каже,че Русия не ни е враг докато не ни нападне и ще се бием срещу всеки ,който стъпи на наша земя всички ги е страх от господарите им знаят,че ще загубят подаянията но не се ли сещат,че ще спечелят ннародната любов

471

Анонимен

преди 2 години

Премахнете античовешките и антисоциалните противоконституционни закони за генетичните българи да вдишаме глтка въздух преди да бъдем изпепелени от алчните марионетки.

470

В.

преди 2 години

Най-вече ще засегне ЕС. Няма как да преглътне фалиралата Украйна, която все повече заприличва на Ирак. И сега напират да вкарат още една ябълка на раздора - Македония. Ако Българските управници са прости, ще го загаят Българските граждани

469

Все едно да питаш

преди 2 години

ако ти се запали едната стая,засегната ли ще е къщата(апартаментът).У нас има обекти на НАТО,които задължително ще бъдат ударени.А ако бъдат докарани и 50-те атомни бомби от Инджирлик,за което се писа,че е една от причините за смяната на властта у нас(старите не са били съгласни,а новите са обещали и затова им бе помогнато да вземат властта),тогава те ще са обект от първостепенна важност.