6

Един Балък

преди 2 години

Ами сложете освен лук и малко праз...копър кимион щипка черен пипер ...черен пипер...морков...че и домати малко ...то това на кво прилича???

5

Анонимен

преди 2 години

Така намяткано всичко?Без да се позапържи?Без лук? Големи готвачи сте!

4

Кармен Златарева

преди 2 години

Нека в тия хубави и светли празници да помислиме и за бедните и за бездомните нещастни хора - жертви на "човешкото" и политическо двуличие и безразличие...

3

бг

преди 2 години

По добрия вариант е с добавка в пълнежа на накълцани и изкиснати във вода 24ч. орехови ядки и малко стафиди.Само с ориз са като гарнитура

2

Анонимен

преди 2 години

Почти същите, но със завито кълцано полутлъсто месце, със съответните подправки, леко запечени допълнително. Кефа може да си го представите, като сравните срязването с ножче рохко яйце на закуска и потичането на жълтъка, където топите препечено хлебче и да резнете сочна сърмичка от чинията пред вас. Весели празници.

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Благодаря за рецептата. Пожелавам един топъл и мил празник.