25

Приключих

преди 2 години

с гърция, 15 години стигат, изморих се вече

24

Анонимен

преди 2 години

Значи, за които още не са разбрали, нещата стоят така. Има един вирус, който си върви между нас. Едни фармацевтични фирми са решили да изкарат огромни печалби от тази ситуация и пускат едни препарати наречени ваксини, които изобщо не работят. Но те подкупват правителства и лекари за да налагат препаратите чрез насилие върху населението. Та болестта си върви с или без ваксините. Но защо едни хора да не направят едни пари. Обаче пък има и ***, наречени "ваксъри", които им пригласят.

23

анонимен

преди 2 години

а в тоал няма ли да ваксинират

22

Алекс

преди 2 години

Ако се тестват ваксинирани,ваксините няма да вървят.Затова се отменя.Иначе ваксинираните се заразяват,навират се навсякъде без ограничения и разнасят заразата.

21

До 22

преди 2 години

Как защо?Още ли има неразбрали-за космически печалби на фарма-мафията.Висши политици имат също акции във Файзер.Ще станат брутално богати,а простолюдието ще мре.И надежда няма,пълно е с ***,които ще се бодат до смърт

20

Анонимен

преди 2 години

Ей я справката от днес: 79,5 на сто от далите положителна проба през последното денонощие не са били имунизирани(20.5% са имунизирани). 85,14% от влезлите за лечение в болница също са неваксинирани(14.86% са ваксинирани). 85,94% от починали за деня нямат ваксинация(14.06% са ваксинирани). Спрямо процента на ваксинираните, данните недвусмислено показват, че ваксаните се разболяват и *** точно толкова, колкото и неваксаните. Пита се в задачата - защо въобще да се бодем?

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Какво ви помагат ваксините?! Заразявате се, заразни сте и дори някои от ваксинираните умират! Ходите навсякъде и заразявате всички без контрол, а после здравите неваксинирани хора са ви виновни, че имало мерки и висока смъртност! И каква е ефективността на ваксините, щом през 3 или 6 месеца се изискват нови, а безумният ви сертификат ще важи сомо 9 месеца?!

18

Кирчо и Свирчо

преди 2 години

Виемахнете това,ами баш-ваксинаторът..барба Кирякос препоръча на Кирето да се засили ваксинацията у нас,,щото видите ли.."не може да има сигурни и проспериращи Балкани без повишаване нивото на ваксинация". И Кирето..като някое момченце го гледаше без да каже нищо..усмихвайки се угодливо. Поне от някакво достойнство да му беше казал,или поне намекнал..да не се бърка във вътрешните ни работи. Ей така хитро,по византийски... Ама не! Харвардска му работа! Глезотии.

17

Анонимен

преди 2 години

За по-долу пишещите всезнайковци, гърците нямат проблем с ваксините, защото са наясно, че помагат. Никой не мрънка като тук в България. И не говорете глупости, защото населението в Гърция е почти два пъти повече, а имат 20000 починали, а тук са над 30000, като за 11000000-но население, щяха да са над 50000 починалите в България. Ваксините помагат и е жалко в 21-ви век хората да не вярват на науката. Живейте в пещери тогава.

16

Леша

преди 2 години

Инжектирани и тест? Защо не ги блъскат и с един бордюр в главата?

15

Анонимен

преди 2 години

Е що се отказват? Сигурно още гърч можеше да понесе народът!

14

Анонимен

преди 2 години

Абе маляките защо не вземат да си арестуват цялото население? Белким им олекне после...

13

...

преди 2 години

Ваксинотакис ги изпонабоди.Незнаят къде се намират.Следва бъркане из дупките, докато се облещи Омикроня.

12

Анонимен

преди 2 години

Каква е логиката? Ваксинираните очевидно могат да се заразяват едни други. Ако не ги бърка това, че се заразяват, защото ваксината ги защитава от тежко боледуване, тогава защо да не пускат и неваксинираните? Те няма да навредят на ваксинираните.

11

Бай Иван

преди 2 години

Няма нищо сложно вече за мислене, най ваксинираните държави напълниха болниците. Ние сме си добре, овцете ги затварят в кошарите за да не блеят и да не се разбе че няма смисъл от ваксинацията.

10

Натовеца

преди 2 години

България следва ,какво чакаме ставайте част от световната революция !Да ги почваме тираните :)СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ ИМАМЕ ДА ГУБИМ САМО ОКОВИТЕ СИ КОЙ Е С МЕН!ДА ИКРЕЩИМ С МИЛИОНИ ГЛАСОВЕ В ЛИЦЕТО НА ТИРАНИЯТА И ФАШИЗМА !

9

Анонимен

преди 2 години

Палиха,протестираха, накрая са в "матрицата", да се учат от нас :)))

8

славянин

преди 2 години

''Спасителните'' дози ги пратиха в ''царството на свободата''!

7

Асан

преди 2 години

Язе нема пъъ а съъ ванцинирвъм куу не плаштъте. А дъ видите виъ! И шъ пуртествъм коги викнът барем пуу50 левъ. Зъ 200 левъ фръгъм и паветъ.

6

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Така като ги гледам гърчолята, ваксината ги е направила "свободни". Ха-ха-ха!