24

Анонимен

преди 2 години

Значи слави ще дава милиони на милионерите )и вероятно на ромите защото само те се включват с многото изисквания на социалните)

23

Анонимен

преди 2 години

Енергийнобедните бизнесментета ще получат енергийни помощи. Каква пазарна икономика, какви 5 лева?

22

КОГО ЛЪЖЕШ НИНОВА ..

преди 2 години

КАКВИ ПРОВЕРКИ И КАКВИ "ИЗЛИШЪЦИ " ЩЕ ТЪРСИШ.....КОГАТО ВМЕСТО ДА ПОВИШИТЕ ЗАПЛАЩАНЕТО НА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ --СНАСЯШ ПАРИ "НА МОНОПОЛИТЕ" , КОИТО ВЕЧЕ СТРИЖАТ НАРОДА С ЕЖЕИДНЕВНОТО ПОВИШЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ И ГОРИВАТА....??!--ТИ СИ ЛЪЖЕЦ , НИНОВА И ПЛАГИАТСТВАШ С ТАКА УТВЪРДЕНИТЕ ВЕЧЕ МЕРКИ ОТ ГЕРБ И БОРИСОВ...!..Мислиш ли , че не разбираме дърта краво...221

21

ТИ НИ ЛЪЖЕШ НИНОВА..

преди 2 години

....И ПРАВИШ СЪЩИТЕ НОМЕРЦА , КАТО ТЕЗИ НА БОРИСОВ ---ЗА ДА ОПРАВДАЕШ И НЕ СЕ РАЗДЕЛИШ С РУСКИЯ ГАЗОВ И ЕНЕРГИЕН РЕКЕТ ОТ ПУТИН , И ВОДИШ БЪЛГАРИТЕ КЪМ , МИЗЕРИЯ, СТУД , ГЛАД И РУСКА РОБИЯ!--ТИ , НИНОВА , ПОДЛАГАШ НА САБОТАЖ , ПОЛИТИКАТА НА ПППП И РУМЕН РАДЕВ--ЗА ДА УГОДИШ НА РУСКАТА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА НА ЗАРОБВАНЕ НА БАЛКАНИТЕ ОТ РУСИЯ И ПУТИН!--ТИ , НИНОВА , СИ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА НАРОДА И АБСОЛЮТЕН КОНЮКТУРЕН И ДОЛЕН ИГРАЧ В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!-ОСТАВКА , КРАВО!

20

Е

преди 2 години

Това ще бъде предадено в съдъ в Хага

19

Анонимен

преди 2 години

А разликата в цената на хляба, олиото, нафтата, газта, млякото, сиренето ще вземете ли от бизнеса. Ето двойно ярене на народа и държавата

18

НИНОВА НИ ЛЪЖЕ...

преди 2 години

....ЗАЩОТО , ГЕРОЙСКИ СИ ПРИСВОИ МЕРКИТЕ ДАДЕНИ ОТ ГЕРБ --80/20, 60/40 и 50/50 НА БИЗНЕСА ---А , ОСТАВИ НАРОДА НА ПРОИЗВОЛА НА ПОВИШЕНИЕТО НА ЦЕНИТЕ , ОТ СЪЩИТЕ МОНОПОЛИСТИ , НА КОИТО СНАСЯ ПАРИ И ОБЛАГИ ---ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН , КАТО , БОРИСОВ И ГЕРБ!---ЗАЩО ЦЕЛЕВО , НЕ СЕ СУБСИДИРАТ ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДА , ЗА ДА СИ ПОКРИЕ РАЗХОДИТЕ И СКЪПИТЕ ГОРИВА ОТ РУСИЯ И ПУТИН , С КОИТО ПОСЛЕДНИЯ РЕКЕТИРА НАС И ЦЕЛИЯ ЕС ??!!!

17

не разбрал

преди 2 години

Защо да компенсират бизнеса, като бизнеса се компенсира вече с по-високи цени?!

16

Алооо

преди 2 години

Вземете кинтите от шкафчето на боко и постройте един блок на АЕЦ Козлодуй или Белене ще стигнат, а може и да останат и за пенсии.

15

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 11___Благодаря за инфо-то :)...Мда, тези пари пак са от нас, но заделени за необичайни ситуации, един вид застраховка, нали ?!___Дано да стигнат !!!

14

селянин

преди 2 години

днес на практика Русия спря доставките на газ за европата

13

Анонимен

преди 2 години

Пак с чужда пита помен правим. Подмяната е факт!

12

Анонимен

преди 2 години

Все пари за бизнеса, все за нашите, от държавния джоб в частния на дупутата. Стига!

11

Да

преди 2 години

Това е корупция облечена във власт

10

Анонимен

преди 2 години

Министърът не може да си обясни как "Топлофикация София" , която има най-много потребители, не работи ефективно и е в дългове, а също чисто технологично не е възможно да произвежда толкова ток, че да си покрива част от разходите си, като 70% от тях са за природен газ. В същото време тя е най-големият длъжник на "Булгаргаз", следвана от ТЕЦ "Варна" на Ахмед Доган, заради което и бе спрян газът на теца наскоро.

9

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнег /// Ето инфо, защото тук обичайно не казват всичко - "Изчисленията са, че при тези схеми ще са нужни около 1.5 млрд. лв., като те ще дойдат от фонда "Сигурност на електроенергийната система", печалбата на държавните енергийни фирми и бюджета. Министърът уточни, че първо ще се изследват всички възможни източници на средства за помощта в системата на енергетиката и едва тогава ще се харчи от бюджета." ... По последна информация в този фонд има вече над 2млрд.

8

Муахаха

преди 2 години

Закърнял социалистически синдром - държавата ще плати, държавата ще компенсира, държавата ще даде безплатно - от де държавата взема пари бе ваща мааа безмозъчна?!? От вашите данъци и от заеми които ще връщат и внуците ви! Ако учихте малко история щяхте да знаете, че бай ви Тошо два пъти я фалира тая държава преди 1989 и затова златния резерв на България е продаден на СССР!!! Ама сега освен г*ъ*з*о си, друго няма какво да продадете!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Гениално - ще компенсират бизнеса с пари от моите данъци, защото същия бизне ВЕЧЕ ми продава стоките по-скъпо? Хем ще плащам 3 лева за хляб вместо 1.50, хем от данъците ми ще получат субсидия за това. На какво ги учат тия в Кравард? Кирчо? Кокорчо? Мамини сладки! Учат се как се управлява държава на наш гръб.

6

Мдаа

преди 2 години

А за народа усмивка от - кирчо и корни

5

Да обобщим

преди 2 години

Бизнеса и хората плащат скъп ток на енергийната мафия, тя от своя страна има човек във властта в лицето на Нинова и Р.Овч., властта решава да компенсира бизнеса и хората .... с парите от данъците на бизнеса и хората!Демек енергийната мафия печели, а ние се радваме, че ни обезщетяват с наши пари .... а после питаме, а що няма пари за здравеопазване, пенсии и т.н. На тая врътка и се вика - да го *** народа, а той да се радва, че е клецан!