25

Анонимен

преди 2 години

Сега погледнах данните за Гърция. Имат 5 пъти повече заразени и починали дневно от преди набоцкването. Определено ваксинирането е помогнало... за повишение за заразяването и смъртните случаи. Може да се каже, че ваксините са много успешни. Който твърди противното е лъжец.

24

Анонимен

преди 2 години

ХА ХА ХА ХА -Стига сте лъгали обществото .Какво Ви е виновен Ковида да унищожавате производството,предлагането и да наливате трилиони кухи парични средства в икономиката и по този начин да вдигате инфлацията и цените ???И децата са нясно че това се прави НАРОЧНО !!!Ковид бил виновен ,не е виновен Ковид ,ами хората че не излезнат на улицата да ви сложат въжето на врата

23

В.

преди 2 години

Решението е просто. Всички ковид диктатори, агитатори, съветници, продавачи на чудотворната ваксина в затвора да произвеждат истински блага - масички, столове по трудово обучение. Икономиката ще се нормализира сама.

22

Анонимен

преди 2 години

Пълна лъжа. Според Евростат инфлацията в България е НАД средната за ЕС. Има страни в ЕС с два, дори три пъти по-ниска инфлация.

21

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега оправдания с Ковид, през 2020 год. също имаше Ковид но нищо не поскъпна. Но тогава други управляваха, а от май 2021 когато комунистите управляват всичко поскъпна.

20

Анонимен

преди 2 години

Е, нали това му е една от задачите? Цените да хвърчат като лу ди. В момента се печатат долари на конвейр, а вий си се ваксинирайте да си спасявате и аз не знам какво. Питайте Клаус Шваб. Той ви обясни, но който има очи-гледа, който има уши-слуша. Останалите се юркат към кошарата под строй.

19

Анонимен

преди 2 години

фашистките правителства се крият зад оправданието Коко 19, настинка зарад която унищожиха икономиките си

18

Севдалин

преди 2 години

Щом управляват БСП и РАДЕВ всичко у нас е ,,нормално".

17

Анонимен

преди 2 години

Причината за увеличаване на цените са спиране на производството в голяма спепен и получените от това дефицити на стоки, както и безконтролното печатане и харчене на пари без покритие от правителствата по света. Ковид не може, както и всяка болест засягаща под 10 процента от населението, да влияе на икономиката по света.

16

Angel

преди 2 години

Печането на пари няма нищо общо. Елементарна математика

15

Анонимен

преди 2 години

разберете в една малка държава без държавен контрол винаги крайният резултата е хиперинфлация поради простата причина че няколкото търговци на едро/вносители правят картелни споразумения и надуват цените.

14

Анонимен

преди 2 години

петролът беше на 100 долара преди пак.цените бяха с 40 процента надолу.просто спекула и алчност това е причината

13

Анонимен

преди 2 години

Най-важният фактор е либерализацията на цените и премахването на контрола на цените и приватизаията след 1990 г. От тогава цените постоянно се качват и ако нямаше никакъв контрол както до 1996 г. става хиперинфлация. Сега пак ГЕРБ почнаха либерализация на енергетика и се отива на нова хиперинфлация.

12

Анонимен

преди 2 години

Всъщност пландемиците много добре знаят че икономиката ще бъде засегната, това е и целта за да се опитат да наложат нов световен ред.

11

Той е

преди 2 години

Причина и за климатичните промени. Заедно с Грета Тунберг.

10

Баба Вуна

преди 2 години

Ковида е основният фактор,основата,корена на хвърчащите цени и за това беше измислен!Бедните да я карат на фотосинтеза доколкото могат,"ваксините" ще помогнат за намаляване населението на земята която не може да храни толкова народ,и събиране на прекалено многото излишни инфлационни пари без никакво реално покритие печатани на поразия от печатницата САЩ!

9

Така е!

преди 2 години

Затова и в Черно море не плуват слонове, а вървят отгоре!

8

Не бе

преди 2 години

Радев е причината.

7

Народ обичащ ГЕРБ

преди 2 години

Как ковидът е виновен бе? Фигурантът е виновен!

6

Руский фигурант

преди 2 години

Фактор са крадците от пп, бсп и рундио белия плик, при тях корупцията взе невиждани върхове