29

О, корумпираната Нин

преди 2 години

коримпираната вече е начело с ПП и БСП!Ще строим комунизъм за 2 вместо за 4 години петилетка.

28

Анонимен

преди 2 години

др.Импексова уволнена от Станишев за корупция,но вярна на господаря си-министър,че взе и мерки да налага,да бе да има пак нека кирия.....не може да не вземе

27

НИНОВА НИ ЛЪЖЕ...

преди 2 години

ВМЕСТО ДА СЕ РАЗДЕЛИМ , ЗАВИНАГИ СЪС БАСНАСЛОВНАТА РУСКАТА ГАЗ И ПЕТРОЛ, ТАЯ КРАВА РАЗДАВА ПАРИ НА МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ , КОИТО ВЕЧЕ ЮНАШКИ СТРИЖАТ С ЦЕНИТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ----ЗАЩОТО ЦЯЛАТА СКЪПОТИЯ ИДВА ОТ РУСКИЯ РЕКЕТ НА ПУТИН , ВЪРХУ НАС И ЕС!...НЕ Е ЛИ , ПО-ДОБРЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ЦЕЛЕВО ЗАПЛАТИТЕ В БИЗНЕСА , КАТО СЕ ПРЕМИНЕ НА ЕВТИНИТЕ ГОРИВА И ГАЗ ОТ АЗЕРБАЙДЖАН, АРАБИЯ И САЩ ВМЕСТО ДА СЕ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ , ПО ПРИМЕРА НА ГЕРБ И БОРИСОВ??!....КОГО ЛЪЖЕШ НИНОВА ...??!

26

Анонимен

преди 2 години

Мерките са да изгонят всички ЕРП

25

БСП-потъва

преди 2 години

Радев и Нинова разкъсаха БСП на части. Дали ще оцелее след тяхната битка? Едва ли...

24

СМЕХ...

преди 2 години

ВСИЧКИ "ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ"---ЩЕ БЪДАТ "ОЗДРАВЯВАНИ" С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ...И ПОСЛЕ ПРОДАДЕНИ С КОМИСИОННИ ЗА НИНОВА И КОМПАНИЯТА ОТ ПОЗИТАНО-20...!ТОЗИ ФИЛМ---ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ!!!!!

23

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ЕВТИНИЯ ТОК ОТ АЕЦ-а ----ЗА НАРОДА !!!..ЦЕЛИЯ ДРУГ ТОК , ДА ОТИВА ЗА ПРОДАЖБА НА БОРСАТА ...ТА БАШ ТОГАВА ДА ИМ ВИДИМЕ ДАЛАВЕРАТА...ХА,ХА,ХАААААААА....

22

Диана

преди 2 години

До Народа Да не мислиш, че няма да има привилегировани със 100% компенсации? БСП никога няма да остане на сухо - за какво са те висша класа, значи? Глупави мошеници са БСП - дори и за мошеници не стават! Мутрите и СДС били крадците значи, а БСП само крадяло, за да спаси народното имущество от тях! ХА-ха-ха! И къде е сега това спасено народно имущество, значи? Някой някога да го е върнал на народа? Ще го върнат ама на тананайки! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Хем не.годно, хем се смята за велико

21

Народа

преди 2 години

И аз, като работодател на депутатините, настоявам за 3/4 намаляване на цената на тока ми!!!

20

Диана

преди 2 години

До Анонимен20 Нинова е лъжец,тя не може да говори,а да лъже!За нея лъжата е единственото, което може да говори защото й идва из отвътре!Иначе мозъчето й може само да копира другите и е много лесно да се запецне на някоя запетайка, значи..Държавата не може да разполага със "свръхпечалбите" на производителите и търговците на ток-това да не ти е държавна собственост!Щяла да взима от тях пари и да ги дава на хората да си плащат сметките,т.е. да им ги връща,а хората там ще й работят за без пари

19

taschunka witko

преди 2 години

Единственото решение да се затворят борсите и разпределите на ток .Държавата да поеме разпределението и ценонобразуването.Това с ЧЕЗ и другите и борсите е бомба със закъснител на Тиквата.ДЕКВР трябва да се закрие а Иван Иванич в панди3а.

18

Диана

преди 2 години

Както винаги, Нинова си е нагла до носа си! Що за мерка за справяне със ситуацията е да ти увеличат дохода за да можеш да си плащаш сметките?Популизъм и нищо повече!И каква е логиката на едно такова изречение например: "Язовирите за които отговаря министерството на индустрията са 454,които са били безстопанствени.."Хем си имат отговорник,хем са безстопанствени..Лъже та се пука-била се опитвала да разбере какво ставало с тези язовири,но информацията се криела от нея!Има въпроси и отговори в НС

17

аиде бе

преди 2 години

Другарко Нинова, кога ще осъзнаете че изборите минаха и вече имате правителство и е време да започнете да правите нещо, а не само да раздухвате глупости. Те и без това вашият електорат на северозапад има да почакат още 20 години докато магистрала Хемус стане "законна" със всички документи.

16

Анонимен

преди 2 години

Е! Бате Ви Бойко такова дълго изказване не можеше да направи. Той правеше изказвания с максимум 3 изречения, след третото следваше думата "сиреч", след което се преминаваше на махленски език (официален език приет по време на управлението на ГЕРБ)

15

Анонимен

преди 2 години

Нинова да каже, КОЙ от нейните хора е с 50 ВЕЦ-а

14

Анонимен

преди 2 години

А защо,човек който е подал оставка е на власт Нинова е човек на Б.Б. и К.К.

13

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да има никакви компенсации за бизнеса, това е пазарна икономика. Бизнесът трябва да менаджира рисковете си, а не държавата да го прави. Не е работа на държавата да плаща ресурси на входа на една фирма. Утре ще поскъпне цената на труда, технологиите и т.н., и тях ли държавата ще плаща. Дай тогава държавата да плаща заплати, да им плати и софтуера, да им купи компютри, накрая и да им даде печалби.

12

Анонимен

преди 2 години

Никакви мерки! Пазарните цени на енергията са част от процеса на евроинтеграция! Мерките само забавят този процес, а всички искаме да се евроинтегрираве!

11

Блъди Мери

преди 2 години

Малко му оставаше на Гешев, след Кремиковци идваше ред и на Техноимпекс при ревизията на РеМеДе-привазитарите от Криминалния Преход и кака Ви Корна щеше да попадне под ударите закона, но тогава *** вдигна юмрук и изкара Шпицкомандите на Черепа пред МС ... Сега крадците викат дръжте крадеца, а милиционери като рашкоФ, чрез които мутрите при Виденов си имаха държава, ще отнемат и правомощията на Главния прокурор за да бъдат Вся и всех в държавата ... !!!

10

ОСТАВКА

преди 2 години

Очевидно не работите.