27

Малка поправка

преди 2 години

''които водят война срещу Аракис''. Не срещу, а за Аракис. Така се казва планетата. Много е интересна книгата, за филма сьщо изглежда добре е направен.

26

Herr Muller

преди 2 години

До пецата --- Да, действително "Не поглеждай нагоре" е атрактивна филмова творба за тоталното затъпяване на управляващата каста в САЩ. Този филм е своеобразно продължение на "Идиокрация" (Общество управлявано от idio-ти). Впрочем, не се страхувайте! Ние живеем в същото общество със същите политически герои на сцената. ;)

25

Анонимен

преди 2 години

"Кюлче в чекмедже" - най-гледаният и касов филм за 2021. у нас.

24

Пак

преди 2 години

Джендърска класация от Indepem Ndent.

23

Киноман

преди 2 години

Киноиндустрията се пренасити с филм. Вече е много трудно да се измисли добра и увлекателна история за да се филмира . Ето защо толкова са много ремейковете на стари филми и напъните за продължения на успешни в миналото филми. Ето и защо производителите на филми се опитват всячески да привлекат и други групи - етнически, ЛГБТ и религиозни групи към киносалоните . Но основния проблем е че киното СЕ КОМЕРСИАЛИЗИРА . Филмите се правят ОСНОВНО за да се изкарат ПАРИ... МНОГО ПАРИ .

22

пецата

преди 2 години

гледайте Don't look up , филма изненадва с проницателност и самоирония, истинска сатира неочаквана изненада от Холивуд, мислих че вече никога няма да направят хубав филм!Филма е шедьовър, гледайте го, има много за размисъл за днешните времена в които живеем и в катастрофата в която се намираме заради политици, медии и о.!!

21

кака курни

преди 2 години

по добър филм от - на всеки километър , нема !

20

Тиква в канала

преди 2 години

Най добър Бг филм.

19

Рецепта за успех

преди 2 години

Има рецепта как да изберем интересен филм за гледане и работи на 10000%.Гледаме обложката в замунда.нет.Ако в главната роля е черен,бягам с 200 от тоя филм.Ако е китаец бягам с 200.Ако е жена бягам с 300.Ако на постера изобщо има черен китаец или жена или *** бягам с 300.В тоя ред на мисли,в руското кино такис извращения няма.Просто няколко бели човека играят прилично.

18

Анонимен

преди 2 години

От списъка само 3 филма съ гледал, но земя на номади е един от най-сдуханите филми, които някога съм гледал.Въздейства, но не бих го гледал никога повече.

17

Тервел ама не Пулев

преди 2 години

Публиката не е на много ниско ниво, защото тя ги отхвърля всичките. Нивото на публиката не е мръднало. В момента се изпълняват политически поръчки чрез филмовата индустрия, която цели разпалването на белите държави чрез анти-бяла пропаганда.

16

Snorky

преди 2 години

Чакат ни големи и все по-големи простотии в киното. Просто не мога да повярвам всичките тези рекорди от милиони и милиарди постъпления на поредният посредствен продукт. Явно вече публиката е на много ниско ниво.

15

Тервел ама не Пулев

преди 2 години

Еврейският холивуд промотира черни,феминизъм,гейове и третополови пред талантливи бели хетеро актьори. Ето ви обобщението.

14

от.Сидней.Австралия

преди 2 години

Най добрия филм скоро ще го гледат всички, гражданските войни които се задават, и всички ще вземем участие като герои. Зрители няма да има

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 А бе,червен шушон,ако си мислиш,че някой се връзва на вашите "изчегъртвания" значи си в голяма грешка!

12

!?

преди 2 години

Бе какви са тия простотии,дето ги пробутват за филми!?

11

Лана По**ана

преди 2 години

До Анонимен 2 - Матрицата 4 е най-големият провал на алчния Холивуд, който за пари е готов да съсипе и продаде всичко. Жалко, че хората не виждат и останалите помии, които бълва, а се подвеждат по платените коментари, критици и реклами.

10

Анонимен

преди 2 години

Дюн и него са го барнали политкоректните, в книгата планетолога е бял мъж, във филма е афро-американска жена...

9

Тези убиват

преди 2 години

ДАНС се занимават с сексуални извръщения срещу Българи!

8

Анонимен

преди 2 години

Няма добър филм за миналата година.