17

Анонимен

преди 2 години

Тежката България ще Ви смачка всички леки " прокурчета" и шизофренични елементи, окупирали и точили институцията

16

ало прокуратурата?

преди 2 години

Киро Канадеца сдоби ли се вече с обвинение за подаване на фалшива декларация?

15

Имотното състояние..

преди 2 години

на Рашков...е известно на всички......

14

Необходими са!

преди 2 години

Съществуващата система позволи за главен прокурор да бъде избран иван гешев. Очевидно трябват реформи, поне в реда по който се избира човекът на този пост.

13

Анонимен

преди 2 години

А какво друго да кажат калинки, цитират дитерамби в подкрепа и възхвала на каскета. Прокуратурата си е едно живо ОПГ.

12

Фигурантите в затвор

преди 2 години

Главният прокурор да не се оправдава и обяснява а да започне с масови обвинения и арести на разни фигуранти, зелени чорапи, чaлгари и другата cгaн която напълни парламента.

11

ДА ВЕ !

преди 2 години

Ай стига !Гл.Прокурор НЯМА и необходимият ЦЕНЗ за заеманата длъжност !Госпожата забрави ли че от ЕК ни върнаха и 6 парчета съдии , които не стаАт , явно че и в съд. система е пълно с герб-калинки , Кьовеши им доказа че са примитивни !

10

Анонимен

преди 2 години

да се реже до кокал, трябват радикални промени, иначе оставаме в батака, ако няма промени дали е пешев ,гешев все тая

9

ОЛИГАРСИТЕ В ЗАТВОРА

преди 2 години

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА..!!....... АРЕСТУВАНИТЕ ОЛИГАРСИ - НА СЪД.., ДА ВРЪЩАТ ЗАГРАБЕНИТЕ КУФАРЧЕТА........ РАДЕВ, РАШКОВ И СИЕ-СА СЛУГИ НА АРЕСТУВАНИТЕ ОЛИГАРСИ, ИСКАЙКИ ДА СМЕНЯТ ГЛ. ПРОКУРОР....!!

8

анонимен

преди 2 години

Браво на прокуратурата, каза им го в прав текст на тези новоизлююпени политици, жадни за власт и обвързани с олигархията! На Радев, канадския премиер, Рашков и технята свита не им пука за хората, как ще оцелеят през зимата, а основната им задача е да бранят Прокопиев, Божков, Василев, Баневи, Арабаджиеви и са се настървили срещу главния прокурор!

7

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев и си е няма да мирасят, докато не махнат президента Гешев. Кой предлагате, някое момченце или момиченце от студентската пейка или самият Бойкикев. Гешев е избран с 20 от 24 гласа и това два пъти. Фигурантът иска да го махне защото президентът Гешев има доказателства за национално предателство, затова и фигурантът още януари обяви, че се кандидатира на президент без да чака подкрепа от БСП или някой друг

6

питане !

преди 2 години

До Българин.. ''Българин'' от Факултето ли си , или от герб ?

5

12

преди 2 години

Само Гешев и съдебната система остана неПОДМЕНЕНА и пречи на "продължаваме ПОДмяната" да си плячкосват на воля

4

Даа!

преди 2 години

Като се има в предвид че и от герб /Т.Дончев / има съмнения за гл. Прокурор , то какво да си мислим !НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА НА ПРАКТИКА ЧЕ ГЛ. ПРОКУРОР НЕ РА-БО-ТИ !

3

Анонимен

преди 2 години

Плешев е основният щит на ОПГ Гроб! Факт!

2

Факт

преди 2 години

Интересно какво е имотното състояние на госпожата!?

1

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е до Гешев, а до това дали държавата ще клекне на НПО- та, кресливи и зависими лобисти увъртяни в лъскав целофан от купешки думи и "добри намерения". Може и да е за добро понякога, а може и да е за да пречат на лифтове, заводи и туризъм. Пуснеш ли ги в кошарата веднъж - те ще ти определят наклона на някои работи!