12

Анонимен

преди 2 години

Русия е перфектна по отношение на прилагане на византийски номера и лъжливи внушения. Когато едвам направиха една единствена атомна бомба, гръмнаха я и внушиха на цял свят, че са внедрили на въоръжение масово такива бомби. Спечелиха време и от тогава имат най-много ядрени оръжия. Дори по време на договора за неразпространение на оръжия за масово поразяване, не спряха да разработват и внедряват на въоръжение такива. Западът се осъзна твърде късно, но скоро ще изпревари отново Русия.

11

Анонимен

преди 2 години

Русия има един единствен нафтов самолетоносач дето за нищо не става. Постоянно му трябва пристанище, като тръгне за някъде бълва яко дим и само се разваля по пътя.

10

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ИЗПРАЩА ХИПЕРГЛУПАВИ АГЕНТИ В БАЛКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ.

9

Анонимен

преди 2 години

Успех на НАТО, не могат да засекат руските ракети, камо ли да ги свалят.

8

Анонимен

преди 2 години

Я сравнете конвеционалните възможносто на армиите на САЩ и Русия...Русия е нищожество...Една кръгла нулаВоенен бюджет от 770 милиарда долара срещу военен бюджет от 50-60 милиарда долара.

7

Факт

преди 2 години

Правилно трябва да се защитават от агресията и терористите нато и сащ...

6

Анонимен

преди 2 години

Самолетоносачите в съвременния свят са нещо като полицейски патрулки. Или по-скоро като бусове с жандармерия. Мобилни военни бази позволяващи полицейски военни операции във всяка точка на планетата. При една исктинска ядренна война, самолетоносачите нямат никакво значение. Изхода от ядрена война обаче ще е ПАТ. Такава ядрена война вероятно ще има ако някой дръзне да унищожи американски самолетоносач с ядрена ракета за масово унищожение.

5

Анонимен

преди 2 години

Днес.Ру с поредната възхвала на матушката си.Нищо , че тоя т. нар. великан е с глинени крака.Важното е за днес да си изпълните порцията от поръчения.Я....от 5 минути няма никаква новина за жужето и Рация...Бързо публикувайте нещо...

4

Анонимен

преди 2 години

Руснаците бяха наивни да повярват на думата на американците и сега си плащат. Директна война между двете сили няма да има защото те знаят много добре че взаимно ще се унищожат, за това се използват трети страни като пушечно месо.

3

АНОНИМЕН

преди 2 години

сащ къв ...й държат в Черно море ?

2

Анонимен

преди 2 години

"Украинският експерт Тарас Жовтенко изрази обаче съмнения дали проектът "Циркон" е "толкова жизнеспособен", както твърди Русия."--- Този добре ли е иска да направят показно върху тях ли?

1

Джо

преди 2 години

Тва убаво, *** руската рая ракети ли ще руча? Немат паре ни за водка, ни за леб - смях!