92

Анонимен

преди 2 години

доло подписаните са толкова небрежни нима не разбирате че русия иска ида спре воината в донбас

91

ЕСТЕСТВЕНО

преди 2 години

...че ще се въоръжава. САЩ и НАТО са на границите й и въоръжават съседите й. Какво друго да прави?

90

Анонимен

преди 2 години

Анимацийките на Росфильм. :))))

89

Кико

преди 2 години

За руснаците, Коледа ли идва или трета световна?

88

US Motherfucker

преди 2 години

Та колко самолетоносача са потопили досега, че да им повярваме. Скоростта на тези ракетки не е по-различна от онези, построени през 70-те на миналия век. Пак оръжейни изцепки в аванс на предстоящия Голодомор в Русия

87

Знаещ

преди 2 години

95%от коментарите са невероятни простотии чудя се как ви ражда главата такива глупости.*** никога не свършват.

86

убийци на самолетоно

преди 2 години

значи тези ракети потопиха димящия руски самолетоносач.. за други потънали самолетоносачи не съм чел и чувал. :))))

85

кражба на века

преди 2 години

Путин дрънка оръжие за да може да краде от военните разсходи и да праща по роднините на Запад да купуват имоти че в руската *** даже Путин не може да живее.. а бедните ватенки хем ги крадат хем се радват.. така да го направиш..ха.ха

84

Лекарства за нос

преди 2 години

циркон ги мелят от 1995, когато китай обявиха че имат работещ образец. в момента превъоръжаването на китайската армия с хиперзвукови противокорабни ракети е приключило и е в ход разработката на следващото поколение оръжие- магнитен ускорител. от братски държави плашат гаргите, и пускат клипчета.

83

Анонимен

преди 2 години

До 89 Когато видиш модерните им самолети, това ще бъде последното, което виждаш.

82

Анонимен

преди 2 години

Харесва ми квиченето на русофоби и американофили, не трябва да бъдат допускани на българска държавна работа.

81

Дебил

преди 2 години

До АнонименБългария крета на последно място не заради русофилите, а заради това, че винаги някой друг ни е виновен. И защото сме най-умните, най-знаещите и най-можещите )))))

80

Анонимен

преди 2 години

Сащ имат 10-11 самолетоносача, от които към момента 7-8 са прибрани в кораборемонтни бази. Повече не могат да ги използват близо до руски териториални води. Една такава ракета Циркон може да го разцепи на две. А за да бъде изкаран от боеготовност е достатъчно да му бъде повредена палубната площ откъдето излитат и кацат самолетите.

79

Ха-ха

преди 2 години

Зелената сделка на Путин ще разреши всички глобални проблеми, като се започне от затоплянето, та се стигне до пренаселеност та... Ама да са мислили преди да почнат атаката срещу Русия.

78

Асан

преди 2 години

Слава на Ленин и Сталин :)))

77

Анонимен

преди 2 години

Много са зле русофилията. Манталитета им е подходящ за 1970г. но не и за 21 век. Кой кого щял да унищожи, кой кого подчинил, кой колко пшеница изнасял, сещам се за една новина, която предаваха през 1987г. По БНТ показваха комбайни като централна новина, които прибират реколтата и се превъзнасяха все едно са тръгнали на война срещу целия свят. Повръща ми се от такива бавни индивиди, заради които България крета и е на последно място. Ама честно ви казвам, наистина ми се.

76

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме 5 планети, имаме една, една патаклама между големите, може да я унищожи за минути, победител няма да има, всички ще сме губещи, затова внимавайте какво си пожелавате.

75

До Толупа и Щембето

преди 2 години

Какво става с Ф16.Сковаха ли ги вече.

74

Анонимен

преди 2 години

Ссср се завръща.

73

Анонимен

преди 2 години

И веднага цитират Украинският "експерт" Тарас Жовтенко, който хабер няма от тези ракети, а и едва ли ги е виждал дори на снимка. Обаче е поредната пионка на Сорос и съобщава това, което му е казано да съобщи. Типично за Днес-БГ - копирани директно статии от западната пропаганда и тиражиране на лъжи, опирайки се на "солидни" източници, като този Жълтенко.