99

ЧалгаПитек

преди 2 години

А за Слави говорихте ли. Има ли вече общо решение, какво да го правим македонския космонавт

98

Анонимен

преди 2 години

А евтината алтернатива на скъпата руска газ от къде ще дойде до конектора? От САЩ?

97

анонимен

преди 2 години

Газовата връка добре, а ценовата връзка? Цените станаха космически и хората загубиха връзка с топлото! Затваряме радиатори, мръзнем и пак плащаме високи сметки! Не говоря за софийското парно, живея в средно голям град, газифицирани сме, включихме се в т.н. зелена енергия, дадохме своя принос за чист въздух, обаче сега се чудим как ще оцелеем през зимните месеци?!

96

А

преди 2 години

А стана ли ясно, на Киро коя му е родината

95

хан Крум

преди 2 години

Няма евтини ток и газ! Има спазарени и на добра (поносима) цена. И дългосрочна политика за надежното им осигуряване! Всичко това е основа за развитие на която и да е държава.

94

до гледна точка

преди 2 години

"Финансирането никога не е било сред проблемите на този проект. Общият размер на инвестицията е 240 млн. евро, част от които са от бюджета на Европейския съюз и са отпуснати с одобрението на Европейската комисия, а друга част е национално съфинансиране. За сравнение - в изграждането на Балкански поток, по който Русия доставя природен газ на Сърбия, България инвестира близо 3 млрд. лева, които очаква да си върне от транзитни такси в следващите 20 години." Какво ще кажеш за това?

93

лъжец

преди 2 години

Ох, това недоразумение господин Кирчо! Искате ли да се хванем на бас, че Кирето нищо не разбира от интерколектори, газ и каквото и да било. И че тази газ ще дойде не след 3 месеца, а най-малко след 3 години. Кире, управлението на държава е сложна работа, това не става с лъжи, измислици и усмивки. Да ви е честит новият министър- председател!

92

Бай Кадия

преди 2 години

Я-я-я ....!? Кирето имал копче на сакото! Дано заприлича на човек за 2-3 месеца, щото Тошковците на Слави и в двата парламента, приличаха на продавачи от пазарска сергия.

91

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЩЕ ПРАВИМ АВТОМОБИЛЧЕТА - ТЕСЛИЧКИ НА ТОК И ИНВЕСТИТОРИТЕ ЧАКАЛИ НА ОПАШКА?

90

Анонимен

преди 2 години

"Интерконекторът може да пренася 3 млрд. куб. м природен газ годишно, а при пазарен интерес капацитетът му може да бъде увеличен до 5 млрд. куб. м. Годишното потребление на газ в България е около 3 млрд. куб. м." Което значи пълна 100% алтернатива на руски газ. Но защо 12 години този конектор не е готов???? А, гербаджии? "Гледната точка "промени ли си гледната точка? Да не би Борисов и оттам да е захлебвал, че да е бавил връзката с Гърция или е зависим от Русия с нещо?

89

гледна точка

преди 2 години

До 106. Нещо яко си се объркал. Първо, "кражбите", за които така и не се намират доказателства, са само в *** кратуни на такива като теб, второ - никакъв шут не е бил 3 пъти народът, защото веднъж бяха първи и то с аванс, после два пъти машинките свършиха работата, но въпреки това ГЕРБ са втори с достатъчно голяма подкрепа от народа.

88

ХЕРО МУФАТА

преди 2 години

ББ ДОКАРА РУСКИЯ ГАЗ И САЩ ГО СВАЛИХА. ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ!

87

гледна точка

преди 2 години

До 105. Ей, аман от тъппанари. НЕ Е ОТКРИВАЛ ВРЪЗКАТА, А ОТДЕЛНИ ЕТАПИ ОТ СЪОРЪЖЕНИЯТА. Баси креттените, нямат край.

86

Марш долен русофил

преди 2 години

До 103. Поредния сбъркан русофил. Българите какво ни вълнува колко газопровода има м/у Русия и Китай бре??? Да не би да България да си внася газта през Китай?? Ей за това ме дразните. Само за русия мислите а живеете в България. Я марш в Маскве!

85

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ЕВТИНИ ГАЗ, ПЕТРОЛ, БЕНЗИН, НАФТА, ХЛЯБ, ОЛИО... - КИРЕТО ПАК ЩЕ ИЗЛЪЖЕ НЕЩО. ВЕРВАЙТЕ МУ!

84

Анонимен

преди 2 години

"Балкански поток", както премиерът Бойко Борисов нарича българския участък от "Турски поток", беше построен само за година и нещо. А междусистемната газова връзка между България и Гърция не е готова вече над 10 години. Има и още една разлика - тръбата към Сърбия ще пренася руски газ. Тръбата между България и Гърция е предвидена за алтернатива на руския газ. Според експерти именно това е причината за бавенето.

83

Анонимен

преди 2 години

За тази газова връзка с Гърция през Комутини се говори още от 1989 г. после дайде демокрацията и всичко спря. Отново се заговори към 1994г. Цели 26 г. само се говори дано да стане скоро. От там ли ще дейде азерският газ или втечненият газ / по произход пак руски/ но качен на американски кораби?

82

Анонимен

преди 2 години

Налазили платените гербави обслужвачи :)

81

гледна точка

преди 2 години

До 99. И ти си глу.пав. И не се прави на селско интересен, не ти се получава. А това с чекмеджето наистина вече е досадно, търси си го при ченгетата от ДС, които спретнаха компромата. И твоето мога да го нарека зомбирана заблуда с прословутите "кражби", за които червените *** и разни протестъри ви напълниха *** кратуни, но така и НЕ СЕ ДОКАЗА НИЩО.

80

Анонимен

преди 2 години

До гледна точка //// Добре де, а защо тогава Борисов открива поне два пъти тази връзка?