132

jojo

преди 7 месеца

един беше казал Работа , Работа , Равбота ..... и в БГ загуби изборите . ние сме супер друг само Говори , Готвои , Говори ... и спечели пак в БГ .... да знаете от тук ( Англия ) голям цирк изглеждаме

131

Габи

преди 7 месеца

Аз не чакам Бог да ни помогне за това гласувах за ПП инвестирах тук и ще продължа да живея тук Не разчитам на хленчене и хейтване в онлайн пространствотоНякой написал 'ОСТАВКА'' И защо ?! Ние искаме да дойде някои с магическа пръчка и да оправи всичко за една седмица и по скоро ; да имаме европейски заплати, да не плащаме данъци; ДА ама не за съжаление младите ще берем плодовете на шепа глупави хора за години напред

130

конкретно !

преди 7 месеца

Баце се фаЛИ с южен пАток , със северен , с турски , с гръцки ,... и накрая газ нЕма та нЕма !Нека Баце да си харчи 4-те МИЛИАРДА съЗ здраве !Защо не каза на Асен В. , къде са 8-те милиарда ?

129

Анонимен

преди 7 месеца

Помогни си сам, ще ти помогне и господ.

128

Анонимен

преди 7 месеца

До Габи: "олшинството хора коментиращи тук" - не се залъгвай. Тук има малко хора пишещи много постове и много хора пишещи малко постинги. На това му се тролене.

127

Анонимен

преди 7 месеца

До Габи Ти щом чакаш на Бог значи за теб спасение няма.

126

И.Б.

преди 7 месеца

В естеството на нещата е, че г-н Митсотакис никога няма да спомене, че Гърция придоби членството си в ЕС не на основание на критерии кто напр. уравновесена икономика, която тогавашна Гърция фалшифицира, но на основание на геополитическото си местоположение.

125

Габи

преди 7 месеца

Бог да ни е на помощ ако всеки мисли като болшинството хора коментиращи тук!И самият той да слезе на земята пак няма да може да ни помогне...

124

Анонимен

преди 7 месеца

Мицотакис и той е от Харвард

123

Анонимен

преди 7 месеца

Значи ко излезе, Бойко не беше толкова лош, че ги строи тези газови връзки, така ли?

122

Анета

преди 7 месеца

До лъжецщо бойко по добре ли знае или мустафа ?! брей мн сме зле българите не им даваме никакво време на тези хора да видим поне на какво са способни . голямо злобеене голямо нещо

121

Анонимен

преди 7 месеца

Кирето тоя път по протокол е закопчал копчето на сакото ама то въз късо . Кире вземи 1 номер го големо бе братче това да не е сакото от абитурентския бал .

120

Анонимен

преди 7 месеца

Тупахме топката 15години с тая газова връзка с Гърция но сега май ще вземе да стане.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Русия протяга ръка за мир. Русия направи мирно предложение на САЩ да изтегли военните си сили от източна Европа и бившите републики на СССР, както и НАТО да спре да се разширява на изток. Русия предложи на американските си партньори да дадат отговор на мирното предложение до 14 януари 2022г.

118

Празни приказки

преди 7 месеца

Тоя е голямо фръц-пръц. Но нищо конкретно не казва, ще ще ще, може. може... някога ще, някога може. А нещо конкретно?

117

Анонимен

преди 7 месеца

"заедно можем да постигнем повече, особено в енергетиката, общата инфраструктура и регионалната стабилност на целите Балкани " - а как по-точно можете да го постигнете? От къде енергийни източници? Или разтягаме локуми?

116

Комунист

преди 7 месеца

Ами слагайте веднага мораториум на газта. Мошенници

115

Браво Кирил

преди 7 месеца

След няколко месеца конектор за евтина алтернативна газ, а след още няколко месеца терминал за танкерите с евтина американска втечнена газ в Бургас. Продължавайте промяната!

114

анонимен

преди 7 месеца

Искам да попитам Канадския ни премиер какво правис цените?

113

Омикрон

преди 7 месеца

Добре, че беше бат Бойко да го построи. Да има с какво да се хвали Киро.