119

jojo

преди 2 години

един беше казал Работа , Работа , Равбота ..... и в БГ загуби изборите . ние сме супер друг само Говори , Готвои , Говори ... и спечели пак в БГ .... да знаете от тук ( Англия ) голям цирк изглеждаме

118

Габи

преди 2 години

Аз не чакам Бог да ни помогне за това гласувах за ПП инвестирах тук и ще продължа да живея тук Не разчитам на хленчене и хейтване в онлайн пространствотоНякой написал 'ОСТАВКА'' И защо ?! Ние искаме да дойде някои с магическа пръчка и да оправи всичко за една седмица и по скоро ; да имаме европейски заплати, да не плащаме данъци; ДА ама не за съжаление младите ще берем плодовете на шепа глупави хора за години напред

117

конкретно !

преди 2 години

Баце се фаЛИ с южен пАток , със северен , с турски , с гръцки ,... и накрая газ нЕма та нЕма !Нека Баце да си харчи 4-те МИЛИАРДА съЗ здраве !Защо не каза на Асен В. , къде са 8-те милиарда ?

116

Анонимен

преди 2 години

Помогни си сам, ще ти помогне и господ.

115

Анонимен

преди 2 години

До Габи: "олшинството хора коментиращи тук" - не се залъгвай. Тук има малко хора пишещи много постове и много хора пишещи малко постинги. На това му се тролене.

114

Анонимен

преди 2 години

До Габи Ти щом чакаш на Бог значи за теб спасение няма.

113

И.Б.

преди 2 години

В естеството на нещата е, че г-н Митсотакис никога няма да спомене, че Гърция придоби членството си в ЕС не на основание на критерии кто напр. уравновесена икономика, която тогавашна Гърция фалшифицира, но на основание на геополитическото си местоположение.

112

Габи

преди 2 години

Бог да ни е на помощ ако всеки мисли като болшинството хора коментиращи тук!И самият той да слезе на земята пак няма да може да ни помогне...

111

Анонимен

преди 2 години

Мицотакис и той е от Харвард

110

Анонимен

преди 2 години

Значи ко излезе, Бойко не беше толкова лош, че ги строи тези газови връзки, така ли?

109

Анета

преди 2 години

До лъжецщо бойко по добре ли знае или мустафа ?! брей мн сме зле българите не им даваме никакво време на тези хора да видим поне на какво са способни . голямо злобеене голямо нещо

108

Анонимен

преди 2 години

Кирето тоя път по протокол е закопчал копчето на сакото ама то въз късо . Кире вземи 1 номер го големо бе братче това да не е сакото от абитурентския бал .

107

Анонимен

преди 2 години

Тупахме топката 15години с тая газова връзка с Гърция но сега май ще вземе да стане.

106

Анонимен

преди 2 години

Русия протяга ръка за мир. Русия направи мирно предложение на САЩ да изтегли военните си сили от източна Европа и бившите републики на СССР, както и НАТО да спре да се разширява на изток. Русия предложи на американските си партньори да дадат отговор на мирното предложение до 14 януари 2022г.

105

Празни приказки

преди 2 години

Тоя е голямо фръц-пръц. Но нищо конкретно не казва, ще ще ще, може. може... някога ще, някога може. А нещо конкретно?

104

Анонимен

преди 2 години

"заедно можем да постигнем повече, особено в енергетиката, общата инфраструктура и регионалната стабилност на целите Балкани " - а как по-точно можете да го постигнете? От къде енергийни източници? Или разтягаме локуми?

103

Комунист

преди 2 години

Ами слагайте веднага мораториум на газта. Мошенници

102

Браво Кирил

преди 2 години

След няколко месеца конектор за евтина алтернативна газ, а след още няколко месеца терминал за танкерите с евтина американска втечнена газ в Бургас. Продължавайте промяната!

101

анонимен

преди 2 години

Искам да попитам Канадския ни премиер какво правис цените?

100

Омикрон

преди 2 години

Добре, че беше бат Бойко да го построи. Да има с какво да се хвали Киро.