152

Бай Тошо

преди 7 месеца

Кирето е БУШОН! По-точно радиоточка. Много гюролтия за нищо. А през това време финансовия, фуражката и десантчика стоят на сянка и осребряват усилията си по време на изборите. Добре изиграно! Парсата я обират на пролет Кирето, Корнелана и Слави. Рашков с 24 имота, Гергов с цял панаир, Савов с ЕКОНТ "Български пощи", собствениците на фотоволтаици с АЕЦ. "Чудесен" пъзел?!

151

П.К. инк.

преди 7 месеца

Кога тези гърчоля ЩЕ ВЪРНАТ НА БЪЛГАРИЯ ЗАГРАБЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ ОТ БЕЛОМОРИЕТО, БЪЛГАРСКОТО БЯЛО МОРЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО? НАСТОЯВАМЕ БЪЛГАРИЯ ДА ПОСТАВИ ПРОБЛЕМА ЗА ТОВА МАРОДЕРСТВО ПРЕД ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ИНСТИТУЦИИ И ПРЕД РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ.

150

кис кис

преди 7 месеца

Френският "Льо монд "пишие -Златното момче от Харвард смени бившия бодигард с недодялана външност.Точка по въпроса.

149

Ама

преди 7 месеца

Нали,речи до нова година!Вярно му викат"Шменти капели на Кико!Ей много почтен бре ,повече и от баба Мика!

148

Влака с критиката

преди 7 месеца

Ако ще купуваме втечнен газ защо през Гърция.Той се доставя с кораби ,може да се доставя директно от производителя на българско пристанище...Бойко ни правеше директна тръба с два-пътипо евтин от течния газ,тия ще купуват втечнен газ през гърците който е няколко пъти по-скъп.И малко смешно е премиера на най-фалиралата държава в Европа да ни дава съвети как с ваксинация ще ни се управи икономиката ....

147

Анонимен

преди 7 месеца

БОЙЧЕТО СЕ ИНАТЕШЕ, НЯМАЛО ДА Я ПРАВИ ЩЯЛ ДА СЕ ПАЗАРИ С АМЕРИКАНЦИТЕ... ТАКЪВ ШУТ МУ НАБИХА ЧЕ ИЗХВЪРЧА ЧАК В БАНКЯ

146

мишо бирочето

преди 7 месеца

съседите ни с етиопско потелко че попръцкват от една страна а кирю ментятя и асенча кокорчата че душат от другата страна здраво и ще си мечтаят да доде малко матриал да замезят докато лъскат малките си гейтаряшки шпаги. друго си е ребрандираната руска газ трета ръка с платени такси на тушаляги и етипоци и опакована като азерска. демократизирана газ е това. също като токчето от аяца дето го даваме пак на тея манафтци гръчистанските и туршастанските и на мякетата и албанюгите от косово на тънка цена па ние плащаме на прокопи панелките и вецовете.

145

реализъм

преди 7 месеца

България на 3 реки, не на 3 морета,предстои с тази политика и пропиляни възможности

144

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 7 месеца

Газта за България идва от Турски Поток - Директно, Газта за Гърция идва от Турция Директно , и Какъв е Смисъла на Този Конектор , Газта да минава от Турция за Гърция и после да идва пак в България - Това е Някакъв Абсурд- да плащаме излишни такси на Гърция , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

143

Анонимен

преди 7 месеца

КИРО СИ ДАДЕ ГАЗА НА ГЪРЦИТЕ

142

Анонимен

преди 7 месеца

Месеци звучи много непрофесионалноВръзката по договор трябваше да е завършена в края на тази година,аз не виждам месеци ,,,само 10 дни са. ,а после глоби к,както е по договор

141

Анонимен

преди 7 месеца

Добре че е Бойко, да има къде да се връзва Киро.

140

hard

преди 7 месеца

А пут.ин какво ще каже ?

139

Глас от изток

преди 7 месеца

Пак излъга народа. Азерската газ била 2 пъти по-евтина от Руската. Те азерите ядат ряпа и ще си продават евтино газта. И никаква азерска газ няма, а това си е руска газ от турски поток. В харвадр май се учат да лъжат много добре.

138

И ние помним

преди 7 месеца

До Помнещ: И ние помним, че за три мандата Бойко не можа да построи газова връзка с Гърция, но можа с два милиарда евро заем от Саудитска Арабия да построи отклонение от Турски поток за да осугури доставки на руски газ до Сърбия.

137

Помнещ

преди 7 месеца

Борисов подписа договорите! И между другото, газовата връзка се строи от гръцка фирма и се забави заради пандемията! Ще е адски любопитно, как Радев ще се бие през гърдите че е негова заслуга, а Кирчо ще се хили до ушите че той я е довършил ! Нека погледаме , циркът предстои!

136

Отговор

преди 7 месеца

Изчакай лятото и ще разбереш!

135

Анонимен

преди 7 месеца

До ОтговорДобре де по тази логика за кой трбваше да гласуваме тогава според теб?Кой щеше да е по добър варинат от ПП?

134

Анонимен

преди 7 месеца

A газ от къде?

133

Отговор

преди 7 месеца

До Габи Който е дошъл на власт с лъжи и манипулации, винаги ще продължава с лъжите и манипулациите! Докога ще ни залъгват , как трябвало да се направи "анализ", и от Кирчо до Фелдфебела Радев , все тая мантра циклят! Вече са девет месеца във властта, и анализ за тях значи, да си оправдават некадърността с предишните ! Тоя филм сме го гледали