166

Анонимен

преди 2 години

Петков е бил с отворен дюкян на панталона на срещата с Лайен в Брюксел.

165

перко

преди 2 години

Гледах му пълноо интерв в 120 минути име хвана срам, че тзи личност ни е премиер! Несвързани безмислени изречения от човек завършил Харвард лишени от всякаква логика. Явно Канада и Харвард са му се отразии лошо н българсият език. На такива и Господ не може да помогне.

164

Би трябвало:

преди 2 години

ВЕИ производителите в тази криза да предоствят безплатен ток за да преборят кризата. Те също трябва да са социално ангажирани!

163

!

преди 2 години

Цирк

162

Ива

преди 2 години

На тоя лъжец, всяка втора дума е -анализ.Назначил си е 17 съветника?! Точно като за мало...ум...Ни на които естествено , пак ние ще плащаме.Борисов имаше 4 съветника ,а тоя от Харвард 17 .Неоправ..ници, обаче нагли и жадни за власт избрани на власт от Мало... Ум...ни ..Ци.

161

само питам

преди 2 години

Къде е евтиния ток от ВЕИ?

160

моето мнение

преди 2 години

Национализация на ЕРП-етата и тока от държавните централи да се паренасочи само към населението, държавните и общински институции и държавните предприятия. Частните предприятия да си купува тока от частните ВЕИ. Така ще просперират. Нали тока от ВЕИ е най евтин. Даже безплатно ще им го дават.

159

Анонимен

преди 2 години

Това е само рекламен текст, но който може да чете между редовете разбира: https://publics.bg/bg/publications/313/Целта беше да се скрие произходът на средствата и да се замажат следите ... Затова сега плащаме МНОГО МНОГО СКЪП ТОК ... Колко ли е била държавната гаранция (като процент върху приходите) за Австрия (ЕВН) или Чехия (ЧЕЗ) ... ???

158

До Минавам

преди 2 години

Само виж ... Колко кадри са от "Джингов, Кючуков" и т.н. .. За да те светна ... Тази адвокатска кантора продаде ЕРП-та за 200 милиона ... Когато Милко Ковачев беше шеф на енергетиката, а Миглена Кунева беше председател на УС на БНП Париба ... Всички кадри в тая кантора са випусници на Централния европейски универистет в Будапеща ... На Сорос ... Някои са специализирали и на други места ... Като Харвард ... Например ... Можеш ли да свържеш 2 и 2 ...

157

До Минавам

преди 2 години

Ако не си наясно ... Тая Препарирана Скумрия .. Взе Властта ... Без да я е избирал Никой ... И 90% от нейните кадри са във властта ... Не ви щем Европата ... И Препарираната Скумрия ...

156

Един

преди 2 години

Един гласувал за герб ми каза ; Е ще плачете за Бойко ама късно.През 1989 Г когато падна Тошо ,така бившите комусти (окрали д-вата) казваха :Ще плачете за Тошо ама ще е късно. Всяка приличка не е случайна ! Никоя стара власт не се предава без да плаче ...особенно ако е проста и е крадяла -гарантирано от герб .

155

Анонимен

преди 2 години

Васко далаверата ти ли си бе Васко -лъжеца познах те ,не се крии зад псевдоними.Видите ли име в статия "Киро " и се нахвърляте с думи ,а защо ли ! Още нищо не сте видели ,изчакайте поне.Боко го чакахте 10 години България да стане Швейцария.

154

Минавам

преди 2 години

Минавам само да видя как гробарите реват .Почити цяла страница със гербери плюат и хулят без да са видели и седмица какво ще стане след мораториума.И как да бъде като местната власт още е в ръцете на мркобесните варвари от бившата мрачна власт !

153

Васко Далаверата

преди 2 години

Един приятел от Бостън ми каза че за Кирчо Лъжеца никой в Харвард не е чувал. А Кокорчо само се бил подмазвал да му пишат шестици.

152

Шнорхел 2ри

преди 2 години

България не ме обича, а аз съм егати пича!

151

Анонимен

преди 2 години

Госрожа Йес с английски. Миглена номер 2.

150

Анонимен

преди 2 години

С други думи лъжливо мекотело като баце. От трън та на глог.

149

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм американски тираджия гастарбайтер и тук си идвам зимата защото не съм добър да возя на сняг. Гласувах за Възраждане. Имам въпрос, дайте някои имена на свестни хора които трябваше да бъдат в правителството от други партии. Те и тези никакви не излязоха. Дано другия път Костадин спечели мнозинство.

148

Анонимен

преди 2 години

Вече писах, че от лъжец е по-лошо само безхарактерен лъжец.

147

Анонимен

преди 2 години

Излезна кухо парче. Не знам как си е купил дипломата от Харвард или и тя е менте като него?