219

Семантика

преди 2 години

Без конкретика отива в графа :... милярди заплашват милярди в нета ,и си лягат с мечета ,че утре са на училище и ще учат дробите...

218

Е,

преди 2 години

Щом си казал А...ще трябва да кажеш и Я!!!

217

Промяната...

преди 2 години

Кирчо дойде с лъжа ,едно от вицетата (Корнелия)фамилията й е Лъжа,тоз още никой не го знае като политик и той почна с лъжите ,Рашков само бълва за една година вече нищо не доказа,Радев журналист от С. Македония го нарече прозрачен и елементарен,хахаха

216

Анонимен

преди 2 години

Ицо не е виновен че е *** просто му дадоха едно листче да прочете от трибуната на парламента

215

Фастер

преди 2 години

Щом тоя наркоман стана деуптат.......,баси и държавата!И в музиката е мнооо зле!То време на време има некви "морални" напъни за неква справедливост,*** не може да си моралист ,като всичко морално ти е чуждо !*** винаги е *** ,от всички страни ииии,.....мирише!

214

Анонимен

преди 2 години

видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.... да си гледа музичката този - от него нищо друго не става

213

Анонимен

преди 2 години

Това е получил халюцинации от много друсане

212

Анонимен

преди 2 години

От белото и зеленото те фаща параноята.

211

Ела

преди 2 години

Ами то и мен нямаше да ме е страх от заплахи, които сама съм си измислила. Неговата работа е като тази на ИТН и Ива каква беше там ... като усетиха дебелия край и че нищо не помага, започнаха да се правят на жертви. А този ***, очевидно е по-*** и по-нагъл и от ИТН, защото още дошъл-недошъл и започна да се жалва като ощипана госпожица. Г-н Хазарт, някои сценарии е по-добре да ги репетирате преди да изнасяте постановката на сцена.

210

Анонимен

преди 2 години

Ицо много *** роля получи. Жалко. Какво зависи от теб та някой да те заплашва?

209

ноятс

преди 2 години

Ако не го бяха "заплашвали", само екстазираните младежи щяха да знаят кой е, а така стана не само почтен, ами и почетно всеизвестен!

208

Ицо Белото

преди 2 години

Аз съм дупетат и ми дреме на ***

207

Стоедин

преди 2 години

Сори, супер тъпо парче е този. Занимава се не с това, което му харесва.

206

Някой

преди 2 години

Ице, никой не се интересува от тебе като политик! Най-много да си имал вземане даване с някой дилър, та за какво са те сплашвали, сам си знаеш! И щом си станал политик, значи си си отдал ду5-у под наем, и дали си "момченце" ,или "мъжленце", други определят! Ще играеш като мажоретките около тебе на сцената! А точно ти да плюеш по Гл.Прокурор, си е една добра реклама за Гешев!

205

Анонимен

преди 2 години

тоя е пич с оценка - ка-.Първо лъже , после се спотайва.

204

Анонимен

преди 2 години

Държава в която министър-председателя лъже и депутат от същата партия лъже в Парламента. И в момента управляват с поддръжка на комунистите не ми я хвали. Лустрация за всички лъжци , агенти на ДС и комунисти.

203

друг път

преди 2 години

До Анонимен228 Като е пич, в парламента не ни трябват пичове , а ковачи на закони които да защитават живота, работата и здравето на хората! Пича да си пее гадостите...А, и не сме видели пич да мрънка и да се оплаква..

202

жалка работа

преди 2 години

Извинявайте, но този дори не може да говори....и такъв решава съдбите ни! Ако имаш достоинство трябва да знаеш къде ти е мястото - или "обущарю, не по-високо от обувките"! А що се отнася до заплахите, като кажеш, че те заплашват, кажи кой те заплашва - другото е като лакърдиите на Бойко - все го заплашваха и него!

201

Ицо лъжеца

преди 2 години

Хазарта излъга, че го заплашват. Много бил уплашен, пък нямало да каже, щял да чака новия главен прокурор. Още първия ден излъга, че Пеевски ходел в парламента с охрана. сега пък го заплашват. Взема пример от патрона си министър Кирчо, той непрекъснато лъже и нищо от това. На никого не прави впечатление. Кирчо лъжеца и Ицо лъжеца ще не оправят. До няколко месеца ще сме цъфнали от оправяне.

200

Анонимен

преди 2 години

Сам се е заплашил да се направи на интересен.