239

Кокорчо

преди 2 години

И тоя е избран от МАШИНИТЕ и сега си придава важност .... Еиии напълниха събранието с нарко зависими нищожници и НЕ можещи да се изразяват толупи ..Бог да пази България.

238

Кривондел

преди 2 години

И какво се оказа? Някой анонимник написал нещо в интернет и Ицо се почувствал толкова разтърсен, че влязъл в политиката, че и даже го сподели от трибуната на Народното събрание. Даже не знае кой е... Ице, талант си, професионалист си. Айде да не се излагаш повече, ста'а ли?

237

Батко

преди 2 години

ни са научиха ейй, техната работа работа работа е само заплахи подкупи и кражби

236

До 262

преди 2 години

Хаха, Пешо червения *** и той долетя отнякъде !

235

А бре

преди 2 години

Ицо , много си .-оз-т.Туй Пърламентъ не ти е чалгар-рап арена.Защо ти требваше да лъжеш , че те изнудват и преследват .От теб никой не се интересува. Ти си безопасен като ....

234

Анонимен

преди 2 години

Споко Ице, твоето не се губи.

233

Анонимен

преди 2 години

те тия ако са политици закривай държавата

232

Анонимен

преди 2 години

Киро и Ицо са много по истински политици от селянина от Банкя. Какво сте ревнали да се подигравате. Човек Аси го каза ясно и точно.

231

Анонимен

преди 2 години

Имаш ли си на идея като си завърне Божков ако ще да е на бяла камила, какви ще има да ги сееш. Направо ме е срам от Бойко, който допусна такъв Пфуйтрътлер да тури дузегъз на парлемнтна седалка. Пълен излишък. Радостта от загобата на Бойко постенно се превръща във вопли по загубата на Шебекнотопрасе.

230

Охххх

преди 2 години

Ами така е като ги избират да са "готини". И няма изискване да са и юридически грамотни, а ще са законотворци.... Аз харесвам Ицо Хазарта. Ама като шоумен, за депутатин не става, няма квалификация. Да ти и промяната с некомпетентници! То и Кирчо май много много не става за таз работа като му гледам изцепките, явно за друго е учил у Харварда, ако е учил наистина там нещо различно от курсче за general public, че нещо малко менте ми изглежда по приказките му

229

Пешо

преди 2 години

Хахаха, герберските *** веднага налетяха....

228

Абе момче

преди 2 години

Човекът може би е искал да ти каже, че ще загубиш любовта и уважението на хората, тъй като от това по-ценно няма, но ти като истиинско глупаво момченце си го приеел за заплаха, а още по-глупавото е, че тръгна веднага да правиш театри в парламента - нещо, което ясно показва, че мястото ти изобщо не е там !

227

Анонимен

преди 2 години

де е Киро там е кирията малко да залеби младежа по комсомолски

226

Анонимен

преди 2 години

Ицето явно си намери правилното място - партията на Кирчо Лъжеца.

225

Весо

преди 2 години

Явно,можеш да правиш само деца-ами прави това,което можеш.Защо трябва да се излагаш пред цяла България?

224

Анонимен

преди 2 години

ицето свърши парите за белото и айде да заработи по комсомолски

223

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ли те е заплашвал? Нали и канибал го изкарвахте по едно време.

222

прост мултисъвет

преди 2 години

абе като си споко, стани, закопчей сакото.стегхи връзката, запредни ръкавите, лъсни тръндафора и спокойно се приближи до избран гербоиТ. проведи БОЦ с тръндафора; оперкът с десницата. вържи му руцете отзад с връзката. събори го на земята . стъпи върху му; кажи: ти си льош, мноо мноо льош и го наплюй след което му се изпийакналицето и наакайвустата

221

Досадник!

преди 2 години

Този е много досаден! Да не мисли, че има концерт и трябва да му ръкопляскаме.

220

Ходи

преди 2 години

Рецитира тъпотии на митинги на ГЕРБ, продажник!!!