13

Анонимен

преди 2 години

Македония и в двата мача ще ни бие.Ако направим равен ще е успех.Ако играем защитно и направим равни с тях,може с голова разлика да станем първи.Но едва ли ще играем защитно срещу Македония,защото имам псевдосамочувствие.Те имат титуляри в Леванте,РайоВалекано,Шалке,Динамо Загреб,Наполи,Удинезе,Спортинг Лисабон и други отбори.Нямат нито един от тяхното първенство,което е слабо,защото продават футболисти още на 14-15 годишна възраст.Грузия би трябвало да бием,нищо специално.А Гибралтар?

12

Анонимен

преди 2 години

Ще ни бият в Македония със сигурност защото имат много по-силни футболисти, даже както ни мразят дано стане някой срамен резултат

11

Анонимен

преди 2 години

Ние може да имаме отбор след 10 години ,ако направим реформи.Всички ни отбори,в различните възрастови групи са правени на принципа шуробаджанащина.

10

Анонимен

преди 2 години

Даже и ако бият ги чакат после полуфинали и финали със силни отбори от А и Б група и нулев шанс за класиране. С Македония 1 победа и 1 реми е само успех а всичко друго е провал и трябва мигновена оставка на Перуката..

9

Анонимен

преди 2 години

Ако македонците играят с титулярите тежко ни се пише.Ще ни вкарат доста голове.Енис Барди,Елиф Еламс,Столе Димитровски,Адеми,Ристовски,Велковски,Муслиу,Николов,Алиоски,Несторовски,Чурлинов, Трайковски и други.Титуляри в отборите си са и играят в силни първенства.Ако дойдат сизброените ще ни бият.Ако не както беше срещу Германия,тогава повечето не играха и Германия ги разби,може да го бие .След това се върнаха и биха Армения с 0:5 в Армения.Барди им е най-важният.

8

Сандо

преди 2 години

ахахха македонците ще ни разцепят ... ахахаха ... нека ниеда е жив и здрав Боби Михайлов и цялата шайка

7

Карлуково Нюз

преди 2 години

Тегава група, ще падне яка битка с Гибралтар за 3-тото място.

6

Анонимен

преди 2 години

Хммммм ПОЧВАМЕ със Северна Макединия и завършваме България срещя България. ИРОНИЯ НА СЪДБАТА!!!

5

Реалист

преди 2 години

Дано да успеем да вземем поне едно равенство срещу Гибралтар.

4

Българин

преди 2 години

Ще ни бият два пъти македонците, най-много тук да издрапаме до някакъв хикс ако съдията свири за нас иначе сме много по-зле от тях във всяко едно отношение а пък за спорт да не говорим, просто ни превъзхождат генетично - дори те

3

Анонимен

преди 2 години

Задължително първо място и минимум 15 точки трябват да се вземат от мачовете !

2

Най-западналата

преди 2 години

държава България!!Футболно джудже, най-ниски заплати, само Албания по-зле от нас, да не говорим, че цялата страна прилича на пакистанско гето. ДЪНО! Дори в С. Македония заплата минималката с 30 евро по-висока от Бойколандия!! За Румъния да не говоря нямат стигане!

1

E ся ке се види

преди 2 години

Кон боб яде ли