69

Анонимен

преди 2 години

Те мерките ще са постоянни, но хляб няма кой да даде.

68

До 75 хахахаха

преди 2 години

Попълването на декларации с невярно съдържание не е разрешено, но винаги е било възможно. Отговорността там е административна, тоест глоба. Ако те хванат де.

67

хахахаха

преди 2 години

Абсолютно е прав, от вчера е разрешено и попълването на декларации с невярно съдържание,защото имат уведомителен характер ,сертификата не е нужен за всички ,които ходят на работа ,не трябва да се пречи на работещите, следвайте своите избраници!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Абре алибегов, вие и преди нищо не спазвахте. Никакви мерки, никакви сертификати... Никакъв контрол. Кръчмите обаче са празни, хората ви видяха що за немърливи нарушители сте и нормалните хора не ви стъпват по дупките. Ако чакаш за нова година да продаваш порция пържола и чаша вино по 100 лв, забрави. Няма ги вече балъците.

65

Анонимен

преди 2 години

Айде Али бегай при каката от ГЕРБ, да те инструктира за следващия ход!

64

чекист

преди 2 години

тоя като му пуснеш справка в тър.рег, 3 страници с фирми, дето участва...май някой не сегистрира по ддс?

63

Анонимен

преди 2 години

Зеления ковид сертификат е дискриминационен инструмент и трябва да се премахне безусловно. Ще остане само за пътуване в чужбина понеже се налага от ЕК и ЕП за тази цел, свободно пътуване и влизане в страните.

62

Анонимен

преди 2 години

До Мислеща до Анонимен "Тук не става въпрос за никакво отмъщение и злоба. Просто някои хора трябва да осъзнаят, че от свако тяхно действие/избор/произтичат определени последствия" И вместо този "някой" да е този, който според вас налага неправилно зелени сертификати, вие решихте този някой да е "един от нас". Интересна избирателност на "носещите отговорност". Все си мисля, че първо определящите правилата трябва да носят най-голяма отговорност.

61

Мислеща до Анонимен

преди 2 години

Тук не става въпрос за никакво отмъщение и злоба. Просто някои хора трябва да осъзнаят, че от свако тяхно действие/избор/произтичат определени последствия. По този въпрос обществото трябва да даде единен отпор, а не всеки да си гледа в своята паница. Те хем искат бизнесът да им върви, хем подкрепят дискриминацията. Е няма как да стане!

60

Анонимен

преди 2 години

Аз пък обещавам, че няма да посещавам заведения, на които на входната врата е изписано: " Това заведенеи може да бъде посещавано само от хора със сертификат"!

59

Лично аз

преди 2 години

Защитавам бизнеса в тази сфера , но Тарзан не го понасям , като фурнаджийска лопата е , трепереше от БаЦе , а сега е много смел пред новите !!! Дискриминацията със зелените сертификати , е доста долна пропаганда , и разбира се за пари много пари !!! Едно не ми е ясно , защо след като ми сканират сертификата , и не са полицаи трябва да ми излизат личните данни на приложението на сканиращия ?!?!?!?!?

58

Мен

преди 2 години

Тоя мазния хич не го харесвам, но е прав - факт. Не може да едни да важат правила за други не. Закона е за всички.

57

Анонимен

преди 2 години

До Мислеща Тоест, на теб отмъщението ти е по-важно от това, което казва, нищо, че си съгласна с него. Мдаааа.

56

Анонимен

преди 2 години

Мукарчо опачи се на Борисов

55

Мислеща

преди 2 години

На този взе да му светва лампата под мазната коса. Вместо да се противопоставят на тази видимо НЕЗАКОННА дискриминация със зеления сертификат, те го искаха и се примириха. Сега от кого чакате съжаление?! Като сте си дали г-за под наем, ще търпите!

54

Анонимен

преди 2 години

До Алибегов на BbжE "някойда извади данни какъв процент от БВП сте и ще се окаже, че сте изцяло ирелевантни." Обаче ако масово са в сивия сектор, това значи, че процента им от БВП всъщност е доста по-висок от обявения официално. Не се сети за това, нали?

53

Анонимен

преди 2 години

Ей не се напечелихте, все другите ви виновни. Като ви направиха 9% ДДС-то не видях да сваляте цени! Няма цялото общество все вас да слуша и с вас да се събразява, не ни интересувате вече. Като има правила трябва да се спазват и точка. Да стане като в Гърция ако искате и един клиент няма да имате!

52

Алибегов на BbжE

преди 2 години

голяма работа. масово не плащате осигуровки, поне половината ви "бизнес" е сив, фалирайте и ми се махайте от новините. на мен пък ми писна най-фалшивия "бранш" в "бизнисъ" да е най-креслив. някойда извади данни какъв процент от БВП сте и ще се окаже, че сте изцяло ирелевантни.

51

Анонимен

преди 2 години

Тва чакаме алибабов то ся не са твойте другари във власта да не се изпари руфи бар и гейлато

50

Анонимен

преди 2 години

Алековия герой се усети, че "харвардците" го извозиха с 200 и се хвърли да си търси изкупителна жертва, нищо че Алибегов казва СЪЩОТО, което всички антиваксъри ден и нощ декламират: че зелените сертификати са вредни.