71

Анонимен

преди 7 месеца

Като не можете да извършвате услуга при тези условия, тогава си обирайте крушите от България и да откриваме процедура за следващите.

70

3000лв/$

преди 7 месеца

До Анонимен 69 Кой му е виновен, че го изпързаляха? Румен Гечев го изпързаля. А сега Румен Гечев пак е в управлението.

69

Анонимен

преди 7 месеца

От Харвард идва свещи носи.

68

Истукан

преди 7 месеца

Нека да фалират и всеки сам да си произвежда ток с генератор.

67

БСП

преди 7 месеца

Не искаме ток! Спрете и водата!! Важното е ГЕРБ да са вън от властта!!

66

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 63 Е те ЧЕЗ не го ли направиха вече? Продадоха и ТЕѝ Варна и ЕРПто и напуснаха територията. Ти не знаеше ли?

65

мда

преди 7 месеца

Алчните доставчици плашат със спиране на тока. Национализация на енергетиката ще вкара милиарди в държавата, а сега отиват в частни корпорации.

64

До 56

преди 7 месеца

На сметки си прав, обаче едва ли си управлявал и селски водоизточник! Нещата са много по сложни и са свързани с горива, резервни части, ремонти, и хора! И всяка стотинка на Ел енергията се отразява драматично върху крайната цена не само на водата, а на клечка кибрит дори! Ако смяташ че си прав, има конкурси за в и к директори! Яви се! Успех!

63

Анонимен

преди 7 месеца

Жан Виденов живее в панелка и го изпързаляха човека

62

ъъъ

преди 7 месеца

Искахте промяна - получихте я , сега няма да ревете . Започват криза след криза , управляват ви ком.уни.сти и техните деца .

61

Анонимен

преди 7 месеца

До дядо Мраз Я си *** гнусен опикан дърт комунисте.

60

Честно

преди 7 месеца

Пред тия изедници от новият кабинет - жан виденовата зима вече ми изглежда пролет

59

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 59 ГЕРБ имат 24%. Ще обясниш ли как с 24% може да гласуваш нещо? То бива да си т ъ п, ама ти прекаляваш.

58

дядо Мраз

преди 7 месеца

до До При лошия соц...Бургазь се е казвал града, но като са дошли селяните с аграрни физиономии са сложили тяхното С накрая! Айде лЕгай си вече, трябва да работиш да си плащаш кредитите, гладен бургаски гларус.

57

Анонимен

преди 7 месеца

никъф колапс няма да следва от мораториума, ами ше се осветят неприлично високите печалби на търговците...като не им харесва- да продават и да напускат територията. в този ред на мисли- купувам ерп за едни долар. кеш.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Наложете им и мораториум върху изказванията.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Всяко ВиК при отчитане на доставената вода на клиент,не отчита литрите а само целите кубици и закръглява към по голямото число.Така през следващия отчетен период,се отчита новото показание,като пак не се отчитат литрите а се закръглява пак към по-голямото число.Разликата от отчетената и доставената вода е около кубик и половина повече от реално потребената за година.Така от 250хиляди потребители в окръга по средно1.5 кубика с цен1.95 лв.куб.се получава приблизително 500 хиляди лв.чиста печалба .

54

Анонимен

преди 7 месеца

ЕРП-тата не трябва да съществуват.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Следва режим на тока. Когато ЕРП има мораториум на цената, но доставчика му иска повече пари (АЕЦ-а). Енерго Распределителя няма друг избор освен да спира доставката до крайния потребител с цел да спести. Точно това цели мораториума предложен и гласуван от ГЕРБ. ГЕРБ искат да има режим на тока, за да кажат после.. Видяхте ли комунизма се върна без Бойко Борисов.

52

Анонимен

преди 7 месеца

като се има в предвид че ерепетата гепиха мрежата почти без пари - българия имаше една от най добрите и скъпи мрежи в света- кръгова- и това че 20 години нищо не са направили освен да я използват -правилное да се отнеме в полза на държавата- това е труда на мириони българи от преди 89 година - и какво получиха- сладки приказки и тежък живот