58

ъъъ

преди 2 години

Искахте промяна - получихте я , сега няма да ревете . Започват криза след криза , управляват ви ком.уни.сти и техните деца .

57

Анонимен

преди 2 години

До дядо Мраз Я си *** гнусен опикан дърт комунисте.

56

Честно

преди 2 години

Пред тия изедници от новият кабинет - жан виденовата зима вече ми изглежда пролет

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 ГЕРБ имат 24%. Ще обясниш ли как с 24% може да гласуваш нещо? То бива да си т ъ п, ама ти прекаляваш.

54

дядо Мраз

преди 2 години

до До При лошия соц...Бургазь се е казвал града, но като са дошли селяните с аграрни физиономии са сложили тяхното С накрая! Айде лЕгай си вече, трябва да работиш да си плащаш кредитите, гладен бургаски гларус.

53

Анонимен

преди 2 години

никъф колапс няма да следва от мораториума, ами ше се осветят неприлично високите печалби на търговците...като не им харесва- да продават и да напускат територията. в този ред на мисли- купувам ерп за едни долар. кеш.

52

Анонимен

преди 2 години

Наложете им и мораториум върху изказванията.

51

Анонимен

преди 2 години

Всяко ВиК при отчитане на доставената вода на клиент,не отчита литрите а само целите кубици и закръглява към по голямото число.Така през следващия отчетен период,се отчита новото показание,като пак не се отчитат литрите а се закръглява пак към по-голямото число.Разликата от отчетената и доставената вода е около кубик и половина повече от реално потребената за година.Така от 250хиляди потребители в окръга по средно1.5 кубика с цен1.95 лв.куб.се получава приблизително 500 хиляди лв.чиста печалба .

50

Анонимен

преди 2 години

Следва режим на тока. Когато ЕРП има мораториум на цената, но доставчика му иска повече пари (АЕЦ-а). Енерго Распределителя няма друг избор освен да спира доставката до крайния потребител с цел да спести. Точно това цели мораториума предложен и гласуван от ГЕРБ. ГЕРБ искат да има режим на тока, за да кажат после.. Видяхте ли комунизма се върна без Бойко Борисов.

49

Джон Куртев

преди 2 години

По декларация Румен Радев не притежава нищо , декларирал е някакви джобни , живее в президенството или в някоя резиденция и ние му плащаме тока . Нещо неясно ли е ?

48

Анонимен

преди 2 години

Всяко ВиК при отчитане на доставената вода на клиент,не отчита мутрите само целите кубици и закръглява към по голямото число.Така през следващия отчетен период,се отчита новото показание,като пак не се отчитат литрите а се закръглява пак към по-голямото число.Разликата от отчетената и доставената вода е около кубик и половина повече от реално потребената.Така от 250хиляди потребители в окръга по средно 1.5 кубика с цена 1.95 лв.куб.се получава приблизително 500 хиляди лв.чиста печалба годишно.

47

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Тъпир, президентът живее в ВИЛА НАМСИКОЯ си в резиденция Бояна. как може да ти дойде на ум, че живее в Президентството. Направо си вдлъбнат.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 Печелят производителите. ЕРПтата купуват скъпо от производителите и трябва да го процдадат евтино.

45

ПроСоТо

преди 2 години

До Джон Куртев...Ще пробвам пак../Ей,ТИ ли си тоя,който казва "Това да,това-не"?...Ашколсун!../..И така:-Радев НЕ е бездомен...Радев В МОМЕНТА е Президент на Р. България..Съгласно ПРОТОКОЛА,президента живее В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!....Ти какво искаш?..-Да наеме стая в хотел,или да са примоли за неколко квадратни метра в некой сарай?

44

Мдаа

преди 2 години

Шефа на чез преди около -5 г го возеха с бентли служебно и взимаше -25 бона заплата + тристаен в центъра на софия с платен наем от фирматаПисаха го по вестници списанияБентлито лично сам го виждал пред бизнес сградата им на - борово

43

Анонимен

преди 2 години

Този който го е предложил мораториума върху цените му е много ясно че това ще доведе до колапс.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 Е този киловат, който този месец са ти надписали, следващият месец няма да се брои. Това е интегхриращ уред. Разбра ли ме?

41

SS

преди 2 години

Чудя се на неверието на *** който все не вярва,и когато стане псува всичко и всички защото не се е подготвил ! Хората ви го казват ! Чукне самара да се сети магарето е стара народна поговорка

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Какво смяташ да национализираш и с какво това ще помогне?

39

Анонимен

преди 2 години

До При лошия соц нямаше Кои са тези крайбрежия бе дядка? В Бургас си имаше режим. иначе как ще спрат тока на чужденците на Слънчев бряг? Нали е по-лесно да го спрят на текезесари като теб.